Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7016 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
norbert napisał:
Masz dingo calkowita racje ! kwas i buractwo ! to obrzydliwe ! No prosze czlowiek poprzybywal w otoczeniu niby rodakow i czym sie zarazil ?! Cholera od dzis postanawiam nie utrzymywac kontaktow towarzyskich z tak szanowna spolecznoscia uciekinierow ktorym skandynawia dala poczuc ze w portwelu nie zawsze musi byc przeciag i teraz posiadajac nawet konto w banku jakzeby mogli byc nadal nikim jak dotychczas ?! Tysiac osob tysiac osobowosci i upodoban - takze tysiac interpretacji i poczucia humoru , kazdy ma prawo do wlasnej zatem panie dingo zyj w nieswiadomosci jakie wowczas ja mialem na to spojrzenie i jaka forme wybralem przekazu .
Gdybys sie tak nie wysilal ( grozi przepuklina i przegrzaniem umyslu jak w twoim wypadku , chociaz trzeba miec by przegrzac ) wiedzac ze niektorzy nie uzywaja polskiej trzcionki to nie zrobilbys z siebie.....pastewniaka ?A jesli panowie rodowite samczyki chcecie poblyszczec to spodziewam sie ze lepsze efekty przynienie nalozenie na siebie margaryny , chociaz przy takim nadmiarze tkanki tluszczowej w 99 % zastepujacej wypelnienie naturalne przestrzeni pod czaszka to tez piekielna rada .
w niektorych srodowiskach , zapewne dobrze trafie myslac ze zrozumiecie - uzywa sie form " olac cieplym plynem ustrojowym " dostosuje sie do waszego srodowiska i podaruje wam to cieplo na jakie zasluzyliscie i oczekujecie konczac jakiekolwiek z wami pseudo konwersacje tudziez polemiki gdyz nr.7 pana adamsa nadal stal w miejscu przekonany o swojej slusznej interpretacji .
powodzenia wielcy bogaci uczeni mezczyzni !

No i wyszło szydło z worka, gratuluję wysokiej kultury.
Ty masz chyba jakieś kompleksy z literami, twojego cytatu nie oceniłem na podstawie czcionki, a jeśli przeszkadzają ci polskie znaki w tekstach, to twój problem. Tekst pisany w języku polskim, bez ogonków jest nieestetyczny i może w niektórych przypadkach powodować błędną interpretację. Poza tym, obecnie nie ma większych problemów z polską klawiaturą, posiadacze komputerów z systemem Windows czy Mac-os, mają możliwość bezproblemowego korzystania z "ogonków", niezależnie od tego, czy jest to system norweski, francuski, czy polski. Również sporo gadżetów typu telefony komórkowe bądź palmtopy itp., posiada taką możliwość. Często wystarczy tylko chcieć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Mysle ze problemem jest to, ze wszyscy uzywaja czcionki, a erudyta norbercik "trzcionki". Skoro juz jest poza tematem: posiadacze norweskiego czy angielskiego systemu w wersji Home Basic nie moga zmienic jezyka systemu oraz klawiatury na polski lub inszy jakis poza oryginalnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Grzes203 napisał:
Mysle ze problemem jest to, ze wszyscy uzywaja czcionki, a erudyta norbercik "trzcionki". Skoro juz jest poza tematem: posiadacze norweskiego czy angielskiego systemu w wersji Home Basic nie moga zmienic jezyka systemu oraz klawiatury na polski lub inszy jakis poza oryginalnym

a tam opowiadasz ja biore czarny mazak i dorysowuje na ekranie wszystkie ogonki i kropeczki, tylko wazne zeby to bylo przed wyslaniem postu oczywiscie... na forum...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Grzes203 napisał:

Mogą używać paska języka na pasku zadań, wystarczy w menu dodać polską klawiaturę bądź norweską w przypadku polskiego systemu. Użytkowałem jakiś czas temu kompa z norweskim XP home basic, po dogrzebaniu się do ustawień zmieniłem lokalizację, język domyślny i klawiaturę domyślną na polskie. Języka systemu nie da się zmienić w dotychczasowych wersjach (nie wiem jak z siódemką) Windows, bez całkowitej instalacji systemu z płytki we właściwym języku. Są jakieś nakładki, ale nie jest to z Microsoftu, więc nie polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...mozna rowniez,nie uzywac ogonkow z czystego lenistwa i wygodnictwa (zeby z 'c' zrobic 'ć' musze wcisnac rowniez alt) czego najlepszym przykladem jest piszacy te slowa - ladnypan!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
A TAK w ogóle to o co chodziło z tą przewartościowaną chłopiną ...?
bo mój mózg nie mógł jego literotoku załapać...
Napocił się nieborak i klapa...
A może to jakiś zazdrośnik który chciał być , tylko nie wiedział jak to zrobić by się nie zdemaskować...? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
...mozna rowniez,nie uzywac ogonkow z czystego lenistwa i wygodnictwa (zeby z 'c' zrobic 'ć' musze wcisnac rowniez alt) czego najlepszym przykladem jest piszacy te slowa - ladnypan!

W ten sposób okazujesz brak szacunku dla czytelnika. Poza tym, po co się tłumaczyć, jak chcesz tak pisz, wolna wola. Nie czepiam się pisowni, jeśli zauważyłeś, zostałem wywołany do tablicy i takie jest moje zdanie na ten temat.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
gabriel napisał:
A TAK w ogóle to o co chodziło z tą przewartościowaną chłopiną ...?
bo mój mózg nie mógł jego literotoku załapać...
Napocił się nieborak i klapa...
A może to jakiś zazdrośnik który chciał być , tylko nie wiedział jak to zrobić by się nie zdemaskować...? .

Widocznie na wagę miał być ten tekst
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Chlopaki, nie dajcie sie prowokowac. Skoro jestescie tacy prosci i nie znacie co to teatr, to my - tez proste baby jestesmy, bo sie z wami zadajemy tylko po co nas prostaczki z bliska ogladac? Norbi bedzie liczyl wlosy w nosie.

Ps. nie wiem jak w kompouterze szefostwa zrobic czary mary z klawiatura, co by ogonki byly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
No prosze Was......
Ja tylko tak niewinnie zapytałam ,,czy będą jeszcze jakieś zdjęcia,,?
A tu temat,że ho,ho........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok