1 NOK
Zapraszamy na koncert 13 listopada o 18, wstęp wolny! Tutaj więcej informacji: www.culture.pl/kalendarz-pelna-tresc/-/e...awel-mykietyn-w-oslo
WITAM ,CZY KTOS MA DZIECI W NORWESKIEJ SZKOLE PODSTAWOWEJ LUB GIMNAZJUM OD NIEDAWNA?JAKIE DOKUMENTY POTRZEBUJE Z POLSKI DO ZAPISU DZIECI DO PODSTAWUWKI I GIMNAZJUM?CO Z KSIAZKAMI?PROSZE O POMOC OSOBY ...
Hej. Czy wie ktoś może gdzie w tym mieście można znaleźć jakieś ciekawe miejsca aby można iść się spokojnie pobawić, potańczyć ?
Kamil K
04-11-2011 20:30
Zapraszamy na impreze halloween na Mandallsgate, dzisiaj start juz zainteresowanych prosimy dzwonic pod nr tel 40290284
Czy ktoś orientuje się, w jakim lokalu odbywa się karaoke w Alesund? dzięki!!!
poprowadzę imprezę okolicznościową lub zagram koncert rockowy. zespół- dwa 65 zapraszam na stronę.
Udzielę lekcji gry na instrumentach. Poprowadzę imprezę okolicznościową , wesele w polskim klimacie sam lub z zespołem. www.zespolfan.com.pl nr tel 92536956
Kto sie wybiera na koncert peji jutro dużo ludzi będzie tak orientacyjnie pytam się pozdrawiam)
Szanowni rodacy i rodaczki!!!! istnieje możliwość zorganizowania cotygodniowych polskich imprez w klubie w centrum Oslo ( dawny klub Warszawa) Pomysł powstał w celu zorganizowania nie tylko zabawy, ...
''Stalo sie! PROJEKT WARSZAWIAK leci edukowac Norwegow w kwestyji siemranej muzyki ze stolycy. 11 listopada koncert w Stavanger, jak ktos moze- zapraszamy'' PANIE I PANOWIE, ...
Witam wszystkich serdecznie, Zapraszam was na polską imprezę w pizzeri/barze Dominos Pizza, dzień zoranizowany specjalnie dla nas Polaków i przyjaciół (Venner venners). Tego dnia zjecie pizzy ile ...
Czesc wszystkim. Właśnie się zastanawiałem jakie są wasze ulubione puby, dyskoteki w Bergen. Ja osobiście byłem już chyba we wszystkich jakie tu są ale mimo wszystko każdy weekend wygląda tak ...
10 wrzesnia (sobota) POLSKI PUB Tollbugata 8b Oslo Zapraszamy wszystkich rodakow na wspolne ogladanie walki Adamek vs Kliczko. Do dyspozycji oferujemy Panstwu 3 ekrany, mila atmosfere oraz ...
Drodzy Salseros i przyszli salseros! Malecon Dans zaprasza wszystkich na nowe kursy salsy kubańskiej, które startują 12 września 2011 roku!!! Zapraszamy na DARMOWE zajęcia, które będą ...
Drodzy Salseros i nie tylko Gorąco zapraszamy na cotygodniowe salsoteki - Noches de Salsa w Malecon Dans!! Imprezy odbywają się we wtorki i w piątki a zaczynają o godzinie 21:30 Więcej ...
iZ POWODU WIELU PROZB O PRZESUNIECIE TERMINU KONCERTU Z POWODU OKRESU URLOPOWEGO KONCERT ZOSTANIE PRZESUNIETY NA TERMIN 27 SIERPNIA PRZEPRASZAMY WSZYSTKICH NASZYCH GOSCI ZA ZMIANE ZAPRASZAMY ...
Tiesto w Oslo piątek 12.08.2011 Witam wybiera sie ktoś? ceny biletów 460 nok zwykly 1000 nok vip.Ja razem ze znajomym sie wybieramy i fajnie bylo by wybrac sie wieksza ekipa jakby co piszcie. ...
Witam, są jakies ciekawe imprezy w Tromso? I jak wpuszczają wiekowo. Pozdrawiam
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA IMPREZE ENERGY W KLUBIE POLISH PARTY IMPREZA TYPOWO TEMATYCZNA W KLIMATACH ELECTRO TRANCE HOUSE TRANSMISJA Z KLUBU ENERGY W POLSCE DJ MIKE ZADBA O DOBRE MIXY ...
Mateusz Kuczyński
22-07-2011 17:54
Siema Z checia bym sie wybral na jakies festivalowe piwo, ale niestety nie mam z kim. Niedawno sie wprowadzilem w okolice Molde. Moze jacys chetni?
Czy ktos z okolic KRS wybiera sie moze na ta zacna imprezke?? aby tylko pogoda dopisala.... www.palmesus.me/ Okulary w dlon i pupka w piasku mozna kicac....
iwona .
19-07-2011 10:12
Witam, jestem samotnym studentem podróżnikiem Poszukuje ciepłego kąta z dachem w Oslo i okolicach w jednym z wybranych terminów: 27 lipiec - 03 sierpień lub 10 sierpień - 17 sierpień lub 17 ...
Jade autem w sobote z Olen na festiwal, zwłaszcza na koncert www.skudefestivalen.no/?artist=slogmakane Jeśli ktoś chciałby się zabrać, mam trzy miejsca. Wracać planuje wieczorem. Pozdrawiam Adam
Witam, 26 czerwca w niedziele o godz. 17:00 w Oslo przy Akersveien 16C odbedzie sie spotkanie ze Stowarzyszeniem Kultury Chrzescijanskiej im. Ks. Piotra Skargi oraz projekcja filmu Fatima. ...
If you think foreigners are exotic, facebook "Like" Atlas Al and The Hunger’s travel website at www.flaggingheadquarters.com. Keep an eye out for the release of their latest site, Wave That ...
hello. Tez mnie to zastanawia, gdzie można was poznać w Porsgrunn??
możecie podać gdzie można bardzo miło sie pobawić i poznać rodaków. czekam na odpowiedzi i zapewne odwiedze was tam. pozdro
Hej, planujemy z koleżankami wypad do klubu w Stavanger, możecie polecić jakiś fajny, niedrogi pub lub dyskotekę?
Witam, zapraszam na projekcje filmow Grzegorza Brauna (http://pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Braun) i spotkanie z rezyserem po filmie. http://grzegorzbraun.pl/ Pierwsze spotkanie odbedzie ...
zapraszam www.jesusfestival.net
Witam, 20 marca (niedziela) o godz. 17:00 przy ul. Akersveien 16c odbedzie sie spotkanie inauguracyjne z prof. Grzegorzem Kucharczykiem i prelekcja na temat: W kręgu antykatolickich ...
zapraszam hair tatoo wzorki na głowie irokezy tanio do dogadania ,,, barber fryzjer
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA IMPREZE WIELKANOCNA 24 KWIETNIA (niedziela) START 21.00. SKIPPER GATA 9 IMPREZA W KLIMATACH DANCE, HIP HOP, RNB, TECHNO. WSTEP 100 NOK powyzej 18-tego roku ...
szukam jakis dobrych imprez zeby sie pobawic co polecacie a moze ktos ma ochote wyskoczyc ze mna i pokazac mi imrezki
CYBERDYNE 2 KWIETNIA---- POMAGAMY KUBIE Slipper gata 9 Hard and catchy electropop, synthpop, futurepop, dark electro, harsh industrial EBM, techno body music, hardstyle and psytrance! ...
DJ Mike No
19-04-2011 14:06
Zapraszam wszystkich do słuchania Radia Psotka i Super Zabawy w czasie audycji można przesyłać pozdrowienia jak i dedykacje z Piosenkami Wpisz dedykacje i nazwe piosenki TU-----> ...
Andrew Wat
12-04-2011 12:57
Witajcie, Wiosna coraz wyraźniej daje o sobie znać… Promienie słońca muskają nas z każdym dniem mocniej po twarzy, na drzewach pojawiły się pierwsze pąki, ptaki nieśmiało zaczynają swoje ...
Witam, ostatnio bylo fajne spotkanko paru osob w Hard Rock Cafe. Chcialbym powtorzyc te imreze, poniewaz bylo bardzo fajnie i pomimo faktu, ze pozno dolaczylem, bawilem sie wysmienicie . Sa ...
Witajcie, Mam pomysł (i możliwości ) organizacyjne jeśli chodzi o sprowadzenie kabaretów i spektakli teatralnych (komediowych z aktorami znanymi z waszych ulubionych seriali lub filmów) z Polski na ...
Witam serdecznie, W najblizszy weekend tj.: 18-20.05.2011 Lebara odiwedzi kolejno nastepujace miasta i ich okolice: - Alesund - Maloy - Floro - Forde - Lavik Bedzie mozna: - otrzymac ...
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA IMPREZE WALENTYNKOWA UL SKIPPER GATA 9 BILET WSTEPU 100 NOK , ID +18 SPECJALNE PROMOCJE DLA WSZYSTKICH ZAKOCHANYCH INF 46366402
DJ Mike No
12-03-2011 16:10
...tylko dzisiaj! dla wszystkich pan,panien i panienek! polska dyska w centrum oslo (spotkanie pod polskim tygrysem) stare przeboje,starzy kawalerowie i stare zwyczaje! program ...
Kto sie wybiera na mega impreze 16.04 Sensation White odbędzie się w hali Telenor Arena!!!!
Czesc! Czy jest wsrod Was osoba, ktora zajmuje sie organizacja imprez w Oslo? Mam na mysli muzyke klubowa, nie zadne davidy guetty czy shakiry Chcialbym zagrac w Oslo a przy okazji spotkac sie ...
www.bergenlive.no/K170811RH.html
Koś wie coś na temat tej rozrywki w Norwegii? jest dostępna ? ceny?
...wie może ktoś czy gdzieś w NO odbywają się imprezy z muzyką trance,elektroniczną i coś podobnego w tym stylu?....
Gdzie i kiedy bawią się nasi rodacy w BERGEN?
szukam jakis dobrych imprez zeby sie pobawic co polecacie a moze ktos ma ochote wyskoczyc ze mna i pokazac mi imrezki
Odwiedził bym Oslo jak miał bym gdzie przekimać , a tak mam problem bo jestem z Kristiansand
www.mojanorwegia.pl/component/option,com.../year,2011/month,02/
Klub Old Timers Garage mieszczący się w Katowicach-Piotrowicach przy ul. Gen. Jankego 132 serdecznie zaprasza na koncert "The Flower Power Band". Zespół The FlowerPower Band pochodzi ...
The first Cyberdyne in 2011! Need we say more? Hard and catchy electropop, synthpop, futurepop, dark electro, harsh industrial EBM, techno body music, hardstyle and psytrance! Entrance: 50.- ...
Sethur Asher
03-02-2011 17:14
Witam, 23 stycznia w niedziele o godz. 19 w Lillestrøm odbedzie sie spotkanie ze Stowarzyszeniem Kultury Chrzescijanskiej im. Ks. Piotra Skargi oraz projekcja filmu "Fatima. Oredzie tragedii ...
Poszukuje nauczyciela jezyka norweskiego,prosze o pomoc i informacje do kogo moge sie zglosic.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NASZYCH GOSCI NA IMPREZE URODZINOWA W NASZYM KLUBIE NA UL SKIPPER GATA 9 START 21.00 PROMOCYJNE CENNY W BARZE ZAPRASZAMY
Sethur Asher
06-01-2011 20:05