norbert napisał:
Rowniez zadaje takowe pytanie , gdyz po obejrzeniu dotychczasowych mam lekki niedosyt a to dlatego ze stwierdzilem ze glowna atrakcja tej posiadowki byla uroda kazdej kobiety tam obecnej ktoraz to , mile piescila zmysl estety poprzez obrazy ktore ( tu ten niedosyt ) dane nam bylo zobaczyc . Dodatkowym plusem ktory nalezy zlozyc na rece organizatorow chyba jest to ze widac radosc na twarzach dzieci , ktore nie musialy bawic sie w jaskolke narzekajac na brak zajecia . Dosc mila kameralna atmosfera co z pewnoscia w jakis sposob zbliza ludzi do siebie ale mysle ze taniec bardziej , zatem wklejac szybko linki ktore przekierowuja nas na obrazy szampansko bawiacego sie towarzystwa i ( jak dla mnie ) pozwola wyobrazic sobie to wspaniale falowanie bioder atrakcyjnych niewiast . Prosze tez pomyslec nad kolejnym terminem ale tez zaznaczam ze obecnosc tych pan teraz bioracych udzial ma byc obowiazkowa ! ( a co z bliska sobie popatrze ) .
norbercik... moze rzuce troszke swiatla na temat spotkania coby jasno i klarownie bylo...
fajnie, ze chwalisz urode forumowiczek, bo jest co chwalic

tylko chcialbym aby bylo jasne, ze to spotkanie to raz: nie dyskoteka, dwa: nie bylo organizowane PO TO, aby przyjsc,poznac i wyrwac sobie partnera/partnerke...
spotkalismy sie i te chwile,ktore wspolnie wszyscy przezylismy nawiazaly miedzy nami jakas nic kolezenstwa czy przyjazni... i jak dla mnie jasne bylo to, ze kazde z nas tego wlasnie szukalo... i to bylo WSPANIALE ...nie bylo ANI JEDNEJ osoby, ktora przyszla na spotkanie TYLKO po to aby wybrac "cel" i poderwac... i z tego sie ciesze, wiec powiem ci szczerze, ze mimo iz wszyscy byli i beda przy kolejnym spotkaniu mile widziani, to fajnie byloby gdybys troszke sie zastanowil i zmienil swoje podejscie, ok ?
wzglednie klub naken czy valenty... jakos tak... zapraszaja cie co sobote...
a jesli interesuja cie jakies zdjecia dziewczyn w tancu typu "upskirt", "paparazzi" czy linki do takich... to pomyliles adresy ... to nie tutaj
a juz tak na marginesie, mam dosyc fajny dzis humor wiec odpuszczam... ale zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz, bo OSTATNIE zdanie w twoim poscie brzmi tak, jakbys traktowal uczestniczki spotkania tylko jak ciala, na ktore mozna sobie do lokalu przyjsc,popatrzec,wybrac,poszalec i zapomniec...
p.s. ... moze sam "pomyslisz" nad nastepnym spotkaniem ... niedosycony...esteto... ?