Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
10 Postów

(Telewizor)
Wiking
o wiele latwiej o prace bedzie w holandii ,tam praktycznie mozna jechac od zaraz

w norwegii jest gorzej ale te wypociny panow powyzej sa dla mnie smieszne
ja znalazlem tu prace po 4 tygodniach od przyjazdu,a teraz juz mam stala umowe , nie zarabiam duzo bo tylko 19 tys na lape , ale nie pracuje w weekendy ani nie mam zadnych nadgodzin , 7,5 godz dziennie

jestem biedak
ale na zycie mi starczy i sporo odloze, jest mi latwiej bo nie jestem tu sam , tylko z zona
ona tez szybko znalazla prace, oboje mowimy po ang w stopniu dobrym

wiekszosc osob ktore tu przyjechaly, ktore znam, znalazly prace w krotkim czasie,albo fabryki z rybami,albo hotele ,przedszkola , restauracje , kuchnie
pracy jest duzo ale trzeba znac chociaz angielski , sam wiem gdzie potrzebuja 3 osob do pracy , w 3 roznych miejsach ale nie mam zamiaru nikomu pomagac bo mam zasade ze obcym nie pomagam bo jesli za kogos recze to musze ta osobe znac

jest duzo kombinatorow ze aby kase zgarnac i sie nie narobic, wykrecic pracodawce ukrasc cos itp a potem zdziwienie ze pracy nie mgoa znalezc

skonczcie pieprzyc ze sie nie da , jest ciezko , widzialem tez przypadki osob ktorym sie nie udalo ale gownie nie znali zadnego jezyka i to byl powod
zycze wszystkim powodzzenia
zdrowy rozsadek i troche szczescia i kazdemu moze sie udac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
ppk
(ppk)
Wiking
Telewizor napisał:
o wiele latwiej o prace bedzie w holandii ,tam praktycznie mozna jechac od zaraz

w norwegii jest gorzej ale te wypociny panow powyzej sa dla mnie smieszne
ja znalazlem tu prace po 4 tygodniach od przyjazdu,a teraz juz mam stala umowe , nie zarabiam duzo bo tylko 19 tys na lape , ale nie pracuje w weekendy ani nie mam zadnych nadgodzin , 7,5 godz dziennie

jestem biedak
ale na zycie mi starczy i sporo odloze, jest mi latwiej bo nie jestem tu sam , tylko z zona
ona tez szybko znalazla prace, oboje mowimy po ang w stopniu dobrym

wiekszosc osob ktore tu przyjechaly, ktore znam, znalazly prace w krotkim czasie,albo fabryki z rybami,albo hotele ,przedszkola , restauracje , kuchnie
pracy jest duzo ale trzeba znac chociaz angielski , sam wiem gdzie potrzebuja 3 osob do pracy , w 3 roznych miejsach ale nie mam zamiaru nikomu pomagac bo mam zasade ze obcym nie pomagam bo jesli za kogos recze to musze ta osobe znac

jest duzo kombinatorow ze aby kase zgarnac i sie nie narobic, wykrecic pracodawce ukrasc cos itp a potem zdziwienie ze pracy nie mgoa znalezc

skonczcie pieprzyc ze sie nie da , jest ciezko , widzialem tez przypadki osob ktorym sie nie udalo ale gownie nie znali zadnego jezyka i to byl powod
zycze wszystkim powodzzenia
zdrowy rozsadek i troche szczescia i kazdemu moze sie udac

kolejne lewe konto gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Telewizor)
Wiking
nie wiem kto to jest ten gabriel ale to chyba jakas forumowa legenda bo czesto o nim czytam na tym forum

ja nim nie jestem , napisalem prawde a wy myslcie co chcecie , nie interesuje mnie to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Drogi Telewizorze obiecujesz kobicie z Polski ,,plazme na wierzbie,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Telewizor)
Wiking
ja nikomu nic nie obiecuje, ja poprostu mowie jak to wygladalo u mnie
jesli sie zna ang to sa szanse na prace a jak ktos ani be ani me , tylko po polsku to chyba nie msuze tlumaczyc jak wyglada sytuacja

wystarczy wejsc na strone NAV i mozna znalezc duzo ofert nawet bez specjalnych umiejetnosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Telewizor)
Wiking
i nie radze sluchac ani brac pod uwage wypowiedzi : boj fra uszlo i heartb
zobaczycie tylko co oni pisza, wieczne wysmiewanie , podejrzewanie wszystkich o to ze sa gabrielem i upokarzanie innych

nie ma sensu wypocin takich trolow slochac
jak ktos mi nie wierzy to sprawdzcie co pisza w innych tematach
to nie sa moje wymysly ,takie sa fakty

obserwuje forum od dawna i wiem jak tu sprawy wygladaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
wystarczy wejsc na strone NAV i mozna znalezc duzo ofert nawet bez specjalnych umiejetnosci

Spróbuj odpowiedzieć na te ogloszenia NAV, nawet TY z kwalifikacjami nie mial bys szans...
10 ofert i kilka tysięcy chętnych...
Wyslij CV a gwarantuje Ci ,że nie dostaniesz nawet... potwierdzenia,że je .......odczytano .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Telewizor)
Wiking
yhm jasne jasne na jedno miejsce milion chetnych
ja znalazlem prace wlasnie przez strone nav telefon od pracodawcy dost po tyg
kilku moich znajomyh tak samo wiec wsadz te swoje brednie miedzy bajki

wszystko zalezy od szczescia
ale widac masz jakis uraz bo ciebie pewnie nigdzie nie chcieli przyjac ani przez nav ani nawet przez agencje

jescze raz, odradzam sluchanie tych panow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Telewizor)
Wiking
mozna sprubowac poszukac na tych stronach:

www.jobbsafari.no
www.rubikk.no
www.careerjet.no
no.indeed.com

tylko muscie uwazac bo na jedno stanowisko jest 50 -100 tys chetnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Telewizor napisał:
yhm jasne jasne na jedno miejsce milion chetnych
ja znalazlem prace wlasnie przez strone nav telefon od pracodawcy dost po tyg
kilku moich znajomyh tak samo wiec wsadz te swoje brednie miedzy bajki

wszystko zalezy od szczescia
ale widac masz jakis uraz bo ciebie pewnie nigdzie nie chcieli przyjac ani przez nav ani nawet przez agencje

jescze raz, odradzam sluchanie tych panow

Jestem realista w kwestii nie wprowadzania ludzi w błąd...
zacząłeś dobrze post polecając prace sezonową tak sądze, prawdopodobnie rolnictwo,ogrodnictwo gdzieś w Beneluxie...
co do mnie nigdy nie wyslalem żadnego CV*ani jednego, i nigdy nie wyslę, pracujac od pierwszego dnia pobytu...kazdy ma swoja drogę i pomysl na znalezienie pracy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok