Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
nie wiem ile wam placa od posta bo tylko wasza 2 udziela sie tu przez wiekszosc

Nie dość ,że opuszczasz kobite w potrzebie majac pewne mozliwości...
...to jeszcze dopatrzyleś sie jakiegoś ukladu korupcyjnego
..Proponuję okulary 3D...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Telewizor napisał:
na was dwoch to brak slow, jak dlugo czytam mn tak dlugo nie widzialem zadnych madrych informacji od was i to sie raczej nie zmieni,pewnie dziennie zarabiacie tyle co ja w msc albo w godzine ,kto was tam wie

to nie jest zaden klucz , mi sie udalo , moze komus tez
zarabiam moze i najnizsza ale nie jestem zadnym specjalista
tak jak mowilem mi wystarczy , ciesze sie z tego co mam
i tak wiem o 3 etatach ale reczyc za obca osobe nie mam zamiaru

jesli nei macie nic madrego do napisania , to lepiej zamilczcie, nie wiem ile wam placa od posta bo tylko wasza 2 udziela sie tu przez wiekszosc

ja powiedzialem to co wiem i to co moze pomoc , tak wiec zycze wszystkim powodzenia, zostalbym dluzej na tym forum ale szkoda mi czasu na bezsensowne rozmowy z takimi jak heartb (cortez1) i ten drugi , pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia

------
Zanim nas durnych opuscisz doradz nam jeszcze, ze w Bergen warto miec parasol, ze nie nalezy w Norwegii oferowac policjantowi lapowki i ze najlepiej placic taki kretynsko wysoki podatek jak ty.. bo po roku bedzie taaaki zwrot... Znasz sie przeciez na Norwegii, czyz nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Josephvol.2 napisał:
Telewizor napisał:
i nie radze sluchac ani brac pod uwage wypowiedzi : boj fra uszlo i heartb
zobaczycie tylko co oni pisza, wieczne wysmiewanie , podejrzewanie wszystkich o to ze sa gabrielem i upokarzanie innych

nie ma sensu wypocin takich trolow slochac
jak ktos mi nie wierzy to sprawdzcie co pisza w innych tematach
to nie sa moje wymysly ,takie sa fakty

obserwuje forum od dawna i wiem jak tu sprawy wygladaja

no opinie ludzi którzy są tutaj x lat, spotkali więcej ludzi którym się nie udało niż takiemu świeżakowi w ogóle są bezużyteczne.

e24.no/jobb/jobbintervju/elkem-fikk-1-70...-stillinger/23643265

24 osoby na jedno miejsce.

www.sb.no/jobb/nyheter/sandefjord/jane-h...knader/s/5-73-178461

34 osoby.

zapewne większość kandydatów zna norweski.

--------
Jos! O czym Ty mowisz???? Przeciez on - tvman- ledwo przyjechal z NL do N i od raz robote dostal. Ja tez znam 450 takich w swoim otoczeniu. Co My tu portasy wiemy bedac to dziesiatki lat? Do tego zatrudniajac... Norwegow a nie Polakow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(sromba33)
Wiking
Telewizor napisał:
nie wiem kto to jest ten gabriel ale to chyba jakas forumowa legenda bo czesto o nim czytam na tym forum
Rzeczony Gabriel to nie jakaś tam sobie legenda.
Tylko najprawdziwszy człowiek tego forum od jego początków.
Z jego wypowiedzi, jakie jeszcze istnieją, można wnioskować iż nie do końca miał w porządku pod deklem. Niemniej tak mieszał, że do dzisiaj niektórzy budzą się z krzykiem gaaabbbrrrieeelll gdzie moja żona i moje dzieci.
Innym zaś, lekarze musieli podnieść dawki psychotropów, a i tak oczerniają gościa jak tylko mogą. To nadal żywa historia tego forum. wystarczy poczytać kilka jego wyśmiewczych wpisów na słynnym temacie Strejk czy coś tam podobnego. Tak bardzo przeszkadzał iż został nawet zablokowany. A gościa zbanowano za mniejsze i sporadyczne wulgaryzmy, niż dzisiaj są wypisywane przez większość użytkowników na bieżąco codziennie przez cały miesiąc na okrągło.

NOSZĘ SIĘ Z ZAMIAREM OTWORZENIA na tym forum SPECYFICZNEGO TEMATU.
>Klub Znienawidzonego Gabriela< lub coś podobnego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
ppk
(ppk)
Wiking
sromba33 napisał:
Telewizor napisał:
nie wiem kto to jest ten gabriel ale to chyba jakas forumowa legenda bo czesto o nim czytam na tym forum
Rzeczony Gabriel to nie jakaś tam sobie legenda.
Tylko najprawdziwszy człowiek tego forum od jego początków.
Z jego wypowiedzi, jakie jeszcze istnieją, można wnioskować iż nie do końca miał w porządku pod deklem. Niemniej tak mieszał, że do dzisiaj niektórzy budzą się z krzykiem gaaabbbrrrieeelll gdzie moja żona i moje dzieci.
Innym zaś, lekarze musieli podnieść dawki psychotropów, a i tak oczerniają gościa jak tylko mogą. To nadal żywa historia tego forum. wystarczy poczytać kilka jego wyśmiewczych wpisów na słynnym temacie Strejk czy coś tam podobnego. Tak bardzo przeszkadzał iż został nawet zablokowany. A gościa zbanowano za mniejsze i sporadyczne wulgaryzmy, niż dzisiaj są wypisywane przez większość użytkowników na bieżąco codziennie przez cały miesiąc na okrągło.

NOSZĘ SIĘ Z ZAMIAREM OTWORZENIA na tym forum SPECYFICZNEGO TEMATU.
>Klub Znienawidzonego Gabriela< lub coś podobnego.

ten debil gabriel znowu sam ze soba pisze

kolejna prowokacja szmaty taka jak ta ze mu prawko zabrali po pijaku w Jessheim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(sromba33)
Wiking
ppk napisał:ten debil gabriel znowu sam ze soba pisze
kolejna prowokacja szmaty taka jak ta ze mu prawko zabrali po pijaku w Jessheim

ODEZWAŁ SIĘ WŁAŚNIE.
Najbardziej rozpoznawalny na tym forum zagorzały wielbiciel Gabriela.
Z forumowych wpisów tego trolla, pod postacią 33 różnych awatarów wynika niezbicie, że ten osobnik poświęcił swoją żonę i dzieci, tylko dlatego by CHWALIĆ NIEUSTANNIE imię Gabriel. pod różnoraką postacią pisemną.
Gdy tylko otworzę sugerowany temat, to ten specyficzny troll, dostanie poczytne miejsce w szeregu niekwestionowanych wielbicieli.
Niestety, to dopiero nastąpi po Świętach, a teraz trzeba chyżo do kuchni, ucierać mak.
Spokojnych Świąt Wielkanocnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
ppk
(ppk)
Wiking
widzisz jak cie latwo poznac po 2 postach gabriel zlodziej i damski bokser a do tego kapus

juz usunoles telewizora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tomaszu Jerzy co Andrzej ci okradł?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
smingus
(smingus)
Wiking
jasta102 napisał:
Biedny forumowy troll, wszyscy są przeciwko niemu.
Każdy go okrada i oszukuje jak sam pisał na forum.
Dlatego też i pewnie Andrzej okradł go z żony, a na dokładkę słynny Gabriel, ukradł mu godność oraz możliwość bezkarnego opluwania innych na tym forum, samemu będąc anonimowym.
Wyobrażam go sobie jako chudego choleryka z świńskimi rozbieganymi oczkami. Który non stop mendzi pod nosem. kapusie, złodzieje, oszuści i tak w kółko. Wszyscy są przeciwko niemu:
- Żona bo nie chce więcej robić i zawsze przynosi za mało kasy i na czynsz oraz jedzenie za mało i na Andrzeja patrzy z uśmiechem, pewnie ją zbałamucił.
- Dzieci ponieważ ciągle im mało i straszą, że jak nie da kieszonkowego to w szkole powiedzą pani iż ojciec łamaga, a mama już nie wydoli.
- Sąsiedzi, ponieważ niezbyt przyjaźnie patrzą się na gościa, co śpi jak żona z dziećmi zasuwa do szkoły, a później na rewir z mopem.
W mieście nie podskoczy to na forum wszystkich pomawia i opluwa, taki forumowy troll.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
napisał:
jasta102 napisał:
Biedny forumowy troll, wszyscy są przeciwko niemu.
Każdy go okrada i oszukuje jak sam pisał na forum.
Dlatego też i pewnie Andrzej okradł go z żony, a na dokładkę słynny Gabriel, ukradł mu godność oraz możliwość bezkarnego opluwania innych na tym forum, samemu będąc anonimowym.
Wyobrażam go sobie jako chudego choleryka z świńskimi rozbieganymi oczkami. Który non stop mendzi pod nosem. kapusie, złodzieje, oszuści i tak w kółko. Wszyscy są przeciwko niemu:
- Żona bo nie chce więcej robić i zawsze przynosi za mało kasy i na czynsz oraz jedzenie za mało i na Andrzeja patrzy z uśmiechem, pewnie ją zbałamucił.
- Dzieci ponieważ ciągle im mało i straszą, że jak nie da kieszonkowego to w szkole powiedzą pani iż ojciec łamaga, a mama już nie wydoli.
- Sąsiedzi, ponieważ niezbyt przyjaźnie patrzą się na gościa, co śpi jak żona z dziećmi zasuwa do szkoły, a później na rewir z mopem.
W mieście nie podskoczy to na forum wszystkich pomawia i opluwa, taki forumowy troll.

Ali G. to znowu Ty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok