Kamson88 napisał:
Hehe skoro jestes taki madry to ktos moze zglosic ze bez zgody wykorzystujesz czyjs wizerunek.. Masz to w d... I widac to po wszystkich twoich komentarzach.
Nie potrzebujesz znajomych kolegow rodziny... Jestes pewnie typem czlowieka ktory wyjechal na tzw przez Ciebie prace sozonowa i po prostu zapanowal nad nim alkchol i chec rzadzy pieniadza. Zrobiles sie taki bo doszlo do Ciebie po ,,dziesiatkach lat\" ze nie masz juz nic... Dzieci nie znaja Taty a ,,byla zona \" ma innego... Przykry jest los ludzi ktorzy nie maja realnego pojecia o zyciu.. Budza sie z palcem w nocniku... Nastepnie probuja pokazac swoja moc i wielgasne myslenie jedynie po kretej drodze i przed monitorem z ktorego nie widac Ciebie...
Chowasz swoja glowe w piasek jak strus... Lecz gosciu nie zapominaj ze jestes czlowiekiem... Zycie zdeptalo Cie jak zapalke... Powinno dac Ci to do zrozumienia ze ludziom trzeba pomagac.. A nie komentowac ich kazdy post ...
Wiem ze nie ma dla Ciebie pomocy...
Mam nadzieje ze przeczyta to kazda osoba ktora zechcesZ skomentowac... Ktorej zechcesz pokazac jaki jestes wazny i ile w zyciu dostales.....
Jest to typowy Polak w No... Dwoch nas pilo ktos nas sprzedal?????
Przykro mi...
Du kan komme til Polen....
--------
Nie szkoda ci czasu na wydalanie tych idiotyzmow,?
Kazde zdanie to kompletna bzdura typowa dla licencjata, ktory przeczytal 2 ksiazki z psychologii.
Nie probuj takiej tfurczosci bo zapedzasz sie na kompletne manowce.
Wszystko, co mam zawdzieczam Norwegii. Nigdy Jej tego nie zapomne. Ale Jej juz nie ma... sa tylko jakies strzepy dla takich patarakow jak ty.