Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
gabriel napisał:
[quote][
a tak , to kreuję się na Forumowego Kretyna , Jak Dobitnie Zauważył to niejaki optymalny mus ...
---
[/quote]

Nie badz taki skromny, nie kreujesz sie - Po prostu jestes KRETYNEM ale niestety nie tylko forumowym.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:Nie badz taki skromny, nie kreujesz sie - Po prostu jestes KRETYNEM ale niestety nie tylko forumowym.
No...oooszszszszsz...popatrz , popatrz co za diagnoza , a Ja już chciałem Iść do lekarza ,nowu zaoszczędziłem 170Nok. ...! .
Jeszcze dwie podobne porady i znowu będę miał , gratisową Butelkę łyskacza ...
---
Wielkie dzięki .
---

Zgłoś wpis
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Hilton napisał:

Marianku, po co ci moja fotka? Aby oko nacieszyc? To za malo. Na randke tez sie nie umowimy, bo jestes zonaty. Poza tym bedziesz zawiedziony, bo nie mieszcze sie w twoich standrdach piekna, mam rozmiar stopy 39 a z tego co pamietam, ty preferujesz 37 . Wytlumacze sie tym, ze trudno miec drobna stopke przy wzroscie 170cm, chociaz niektore kobiety nautra obdazyla takimi malymi fajnymi stopkami. Mnie za to obdazyla wszystkim co "duze", wiesz... duze stopy, duze uszy, duza glowa [/quote

moze byc i 39 pal go licho : )
jesli masz 170cm wzrostu to raczej niegramotnie bys wygladała z 37 (ja preferuje 36)
Ale mam nieodparte wrazenie,ze jestes fajna foka i odpowiednio ułozona : )
co predysponuje nas do spozycia al least jednej kawy razem : ))
nazywaj to jak chcesz, ale dla mnie facet który idzie na randke, ma w głowie jeden cel > zakonczyc ja w łózku.....
aaaaaa ja nie chce z tobą isc do łózka!
Czy to jakies nienormalne???
Jestem fajnym kompanem, przystojnym (a jakze), lubie/potrafie słuchac, mam pojecie o wielu "babskich"
dolegliwosciach, wiec była bys zadowolona..... : ))
Mysle ze mogłbym zostac twoja nową/najlepszą psiapsiółka : )
Podrzuc to zdjecie i nie męcz mnie juz wiecej......

aaaaaaaaaaaaaaaa ja lubie duze uszy > preferuje 75D : )))
Wizualnie oczywiscie, bez zadnych tam fantazji (no moze ciut ).....

ps: moja "mała córcia" ma lat 15 i mierzy 172cm , a stópke ma ...... 39 : ))
Zgłoś wpis
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
gabriel

No...oooszszszszsz...popatrz , popatrz co za diagnoza , a Ja już chciałem Iść do lekarza ,nowu zaoszczędziłem 170Nok. ...! .
Jeszcze dwie podobne porady i znowu będę miał , gratisową Butelkę łyskacza ...
---
Wielkie dzięki

Alkoholu nie pije, wiec bedzie wiecej dla ciebie. A rada jest darmowa. Wrzucilem ja dla innego " z zespolem"

oto ona: cwiczenie - Rozped, uderzenie glowa w sciane i obserwacja, caly czas obserwacja czy cos sie zmienilo. Mala szansa ale chyba jedyna
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:...Alkoholu nie pije, wiec bedzie wiecej dla ciebie. ...
A gdzie Ja pisałem Tutaj w tym temacie , że kogoś czymś poczęstuję , tym bardziej ciebie ?.
---
Czyżbyś miewał Już , podświadome Łaknienia ...!? .
---
To , że nie pijasz to widać z twoich wypocin , bronisz się jak możesz by nie powrócić znowu do nałogu .
---
Osobiście boję się Abstynentów , ponieważ są to osoby mało zrównoważone i tyle .
---
Co do metody na "Byczka" , to również widać iż próbowałeś i nici z tej czynności wyszły .
ECH...
Zgłoś wpis
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
gabriel optimus reaktywacja napisał:...Alkoholu nie pije, wiec bedzie wiecej dla ciebie. ...
A gdzie Ja pisałem Tutaj w tym temacie , że kogoś czymś poczęstuję , tym bardziej ciebie ?.
---
Czyżbyś miewał Już , podświadome Łaknienia ...!? .
---
To , że nie pijasz to widać z twoich wypocin , bronisz się jak możesz by nie powrócić znowu do nałogu .
---
Osobiście boję się Abstynentów , ponieważ są to osoby mało zrównoważone i tyle .
---
Co do metody na "Byczka" , to również widać iż próbowałeś i nici z tej czynności wyszły .
ECH...

Moja wina juz myslalem, ze pijaczyna chce sie podzielic okowita, ale to przeciez niemozliwe! Alkoholik nie odda nawet kropli. Rada byla darmowa, a projekcja , ze to inny z niej korzystal chybiona.
Wiec pij moczymordo az sie glutem owiniesz
Zgłoś wpis
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
no kuziwia,a mnie nikt nie chce poczestowac,i cale zycie tylko za swoje.to i spare bank tego nie wytrzyma.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
DZIŚ
...02-MAJA...
---
...DZIEŃ POLONII ..
.

...Marszałek Polskiego Senatu ...
........Bogdan Borusewicz...........
---- Z okazji Dnia Polonii życzę wszystkim Rodakom przebywającym z różnych przyczyn za granicą, aby byli zawsze przekonani, że Ojczyzna o nich pamięta. Pragnę Was zapewnić, że w dalszym ciągu Polska będzie Was wspierać. Raz jeszcze wszystkim moim Rodakom mieszkającym poza krajem życzę sukcesów w życiu osobistym, spełnienia marzeń i zapraszam do odwiedzania Ojczyzny

---
---

.2 maja już po raz jedenasty jest obchodzony Dzień Polonii -
święto około 20 mln Polaków, zamieszkałych poza granicami Polski.
Opiekę nad Polonią i Polakami za granicą sprawuje Senat RP.
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
rozumiem -mamy tu siedziec do usranej smierci,tylko zebysmy kasy do pl nie zapominali wysylac
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Gratulerer med dagen Norge 17 Mai.

Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok