google napisał:
czy mogę przyłaczyć sie do strajku bo tak mnie dziś uruchomili że muszę zastrajkować.
JA STRAJKUJĘ PRZECIWKO WSZYSTKIM ZASADOM REGUŁOM. Kto powiedział że muszę być taka jak inni w dupie to mam będę chciała to będe na cały regulator słuchała disco polo albo metalu zima w samdałach bedę chodzići w ogóle gówno wszystkim do wszystkiego będę sobie robiła co mi siępodoba. I podoba mi sie strajkowac i będe strajkować. to tyle chciałam powiedziec ulżyło mi troche hihi
A po ilu jesteś drinkach ...!? .
Pytanie z tej racji iż powtórzyłaś posta , a to oznacza iże jesteś lekko rozkojarzona ...
---
Niemniej strejkować możesz do woli ...
---
Witam ... !
---
Faktem jest , iże jesteś jedyną Osobą na tym Forum , Która zastosowała to , co było w Moim Założeniu , gdy ten Temat ... Strejkowy ... zakładałem Kiedyś tam hen , chen ...
---
---
Co zaś tyczy się ... zakłócania ciszy ... zwanej ...MIREM DOMOWYM ...
---
To faktycznie możesz mieć Kłopoty ... i to niemałe ...
---
Ponieważ o ile w zimie , możesz sobie po Lodzie chodzić i na bosaka i nic Nikomu do tego .
To o tyle ze Świętą Ciszą jest już całkiem inaczej .
---
Krótko
---
W skrajnych przypadkach , można być ZMUSZONYM do sprzedaży Własnego Mieszkania , o ile oczywiście ma się takowy ... tylko ze względu na Notoryczne zakłócanie ciszy Sąsiadom .
---
Oni Tu w Norge mają nieraz Hopla na tym punkcie .
---
Niemniej Powodzenia w Twoim Strejkowym Postanowieniu .
---
ECH ...!

JA STRAJKUJĘ PRZECIWKO WSZYSTKIM ZASADOM REGUŁOM. Kto powiedział że muszę być taka jak inni w dupie to mam będę chciała to będe na cały regulator słuchała disco polo albo metalu zima w samdałach bedę chodzići w ogóle gówno wszystkim do wszystkiego będę sobie robiła co mi siępodoba. I podoba mi sie strajkowac i będe strajkować. to tyle chciałam powiedziec ulżyło mi troche hihi
A po ilu jesteś drinkach ...!? .
Pytanie z tej racji iż powtórzyłaś posta , a to oznacza iże jesteś lekko rozkojarzona ...
---
Niemniej strejkować możesz do woli ...
---
Witam ... !
---
Faktem jest , iże jesteś jedyną Osobą na tym Forum , Która zastosowała to , co było w Moim Założeniu , gdy ten Temat ... Strejkowy ... zakładałem Kiedyś tam hen , chen ...
---
---
Co zaś tyczy się ... zakłócania ciszy ... zwanej ...MIREM DOMOWYM ...
---
To faktycznie możesz mieć Kłopoty ... i to niemałe ...
---
Ponieważ o ile w zimie , możesz sobie po Lodzie chodzić i na bosaka i nic Nikomu do tego .
To o tyle ze Świętą Ciszą jest już całkiem inaczej .
---
Krótko
---
W skrajnych przypadkach , można być ZMUSZONYM do sprzedaży Własnego Mieszkania , o ile oczywiście ma się takowy ... tylko ze względu na Notoryczne zakłócanie ciszy Sąsiadom .
---
Oni Tu w Norge mają nieraz Hopla na tym punkcie .
---
Niemniej Powodzenia w Twoim Strejkowym Postanowieniu .
---
ECH ...!