T R A G E D I A ...!
Mili Państwo
---
Normalna i pospolita gamoniowatość , rządzi ostatnio Moim MÓZGIEM ...
A Zwoje są jedynie z nazwy , pewnie jednak w rzeczywistości proste jak drut .
---
Ech
Zbliża się powoli 22;00... 29-iV-2012r.
A JA nadal nie mam wypełnionego zeznania podatkowego .
---
TAK...TAK ... dobrze , że chociaż kopertę byłem łaskaw otworzyć .
Niemniej i tak zrobiłem to tylko z czystej ciekawości ... myśląc , że w środku jest UPRAGNIONY CZEK ... z odpowiednią kwotą ...
A tu pstro ... dlategóż ... też i walnąłem te Świstki w odpowiedni kąt ...
A tu Dzwonek dzwoni i z półki spoziera , wskazując dwa karteluszki , leżące cierpliwie na swoją niezbywalna kolej .
---
Ech trzeba by się w końcu zabrać do tego liczydła i wpisać odpowiednie kwoty coby był jakowyś zwrot na chociażby ...19-letnią WHISKY... widziałem taką jedna na półce i zauroczyła Mnie dokładnie ... Ech tylko cena zbija lekko z Nóżek 2100Nok. uno Liter .
---
Ale kto wie ... Może jak się dobrze postaram z tą arytmetyką to i jakiś sensowny grosz zostanie zapodany na skattowskiej tacy ...
---
Ech to do dzieła ...!
Mili Państwo
---
Normalna i pospolita gamoniowatość , rządzi ostatnio Moim MÓZGIEM ...
A Zwoje są jedynie z nazwy , pewnie jednak w rzeczywistości proste jak drut .
---
Ech
Zbliża się powoli 22;00... 29-iV-2012r.
A JA nadal nie mam wypełnionego zeznania podatkowego .
---
TAK...TAK ... dobrze , że chociaż kopertę byłem łaskaw otworzyć .
Niemniej i tak zrobiłem to tylko z czystej ciekawości ... myśląc , że w środku jest UPRAGNIONY CZEK ... z odpowiednią kwotą ...
A tu pstro ... dlategóż ... też i walnąłem te Świstki w odpowiedni kąt ...
A tu Dzwonek dzwoni i z półki spoziera , wskazując dwa karteluszki , leżące cierpliwie na swoją niezbywalna kolej .
---
Ech trzeba by się w końcu zabrać do tego liczydła i wpisać odpowiednie kwoty coby był jakowyś zwrot na chociażby ...19-letnią WHISKY... widziałem taką jedna na półce i zauroczyła Mnie dokładnie ... Ech tylko cena zbija lekko z Nóżek 2100Nok. uno Liter .
---
Ale kto wie ... Może jak się dobrze postaram z tą arytmetyką to i jakiś sensowny grosz zostanie zapodany na skattowskiej tacy ...
---
Ech to do dzieła ...!