Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
6 Postów
Agnieszka Michalska
(AGULA1976)
Wiking
Zamiast się cieszyć życiem to plączesz się po Forum i STRASZYSZ JAK DUCH Z ZA GROBU ...

Chyba nikt bardziej nie placze sie po forach od CiebieA pozatym reaktywacja jest teraz w modzie a Ci co sie teraz bawia na stypie za wczesnie zaczeli bibe
Zgłoś wpis
41 Postów

(Kiki86)
Nowicjusz
To AGULA76 nacieszyla sie swoim nowym profilem cale 10min Brawo dla moderatora szybka akcja
A mialam juz skonczyc wiec koncze
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Odebrane Wysłane Kosz Archiwum Ustawienia Skomponuj
Wiadomość od AGULA1976
17 Kwiecień 2012, 16:47
usuń
archiwum
Trzeba było napisać do Mnie wiadomość a Sam bym z NIEUKRYWANĄ NIECHĘCIĄ pousuwał Je z MOICH POSTÓW ...!!!
By sprawdzic czy jestes prawdomowny pisze bys usunal te linki
Odpowiedz
KOBIETO...!!!
---
TEKST NIE BYŁ DO CIEBIE , A DO MODERATORA FORUM ...
---
Ty dla Mnie Nie Istniejesz ...!!!
---
Naubliżałaś Mi poprzez swoich znajomych których podpuściłaś jak głupich i jeszcze masz CZELNOŚĆ PISAĆ DO MNIE ...!
---
Do ciebie jak widzę nic nie dociera ...!!! .
Weź zlikwiduj swój profil i zajmij się domem i dzieckiem , bo znowu stracisz rodzinę ...
---
Pisałem , byś zażądała od Tamtych Portali usunięcia profilu ... jednak ty jesteś nadal tępa ...
Ech szkoda tego Mojego wysiłku ... ty i tak jesteś zawzięta jak mało kto .
---
Dla Mojego bezpieczeństwa całą tą korespondencję upubliczniam na forum Byś i Mnie nie Pomówiła ..., nie pisz tu więcej jesteś od teraz zablokowana .
Gabriel

1779 characters left
kopie dla mnie Add CC: line
---
ECH KOBIETY matki i żony , Kiedy Wy w końcu , weźmiecie się TYLKO I WYŁĄCZNIE za Swoje Prywatne Sprawy ... tam w realu w domu ...
Tu na forum trzeba się Bawić ...
---
...JAKO I JA CZYNIĘ ...

Zgłoś wpis
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
gabriel napisał:

---
..
Tu na forum trzeba się Bawić ...
---
...JAKO I JA CZYNIĘ ...

Gabriel wspominasz o zabawie...chce dolaczyc

a nawiazujac do twojego tematu widze,ze nikt sie nie wypowiedzial w tej kwestii.. hmm jezeli stroj taki jak na zdjeciu...wow..moglabym go wlozyc i paradowac po mieszkaniu...ale MOIM
moim zdaniem ta firma to podpucha... cena za godzine sprzatania..yhm ciekawe jakiego
tam to juz sie nie pisze...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Z takiej czy też innej przyczyny , przez ostatnie kilkadziesiąt godzin , przyglądałem się Naszemu Forum z mieszanymi Uczuciami ...
---
I naszła Mnie taka Myśl ...
---
A
MOŻE
BY TAK
ZASTOSOWAĆ ...
...WYBIÓRCZY ... L O K A U T INFORMACYJNY ...

---
Niektórzy z Nas , starają się i dają odpowiedzi , po setny raz te same lub podobne ...
A Ludzie dopiero co napływowi ... PSIOCZĄ I OBRAŻAJĄ INFORMATORÓW ... np. Marianka ...Yatsek . innych .
Zasłaniając się li tylko tym ,że są nowi i Nic nie potrafią ...w domyśle .../...Jesteś już za granicą , to Twój Psi Obowiązek MI POMÓC.../ .
---
... DLATEGO ...PROPONUJĘ ... BUNT... I ...ZERO ... INFORMACJI ...
... DLA OGŁOSZEŃ TYPU :
...SZUKAM PRACY ...
... SZUKAM MIESZKANIA , POKOJU ...
...JAK DOJECHAĆ DO OSLO ...
...POMOCY ... i tak dalej w tym klimacie ...

---
Nie wiem Jak Wy ...
Ja od dzisiaj , zaprzestaję Informować o czymkolwiek kogokolwiek z Nowych ...ALIENS...
---
Jest tyle ciekawych rzeczy w Norge , na które Można sobie dyskutować bezproblemowo i z uśmiechem ...
---
DLACZEGO MAMY SIĘ WYSILAĆ I JESZCZE DOSTAWAĆ PO GŁOWIE ...!!!!
---dlaczego---!? .

Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
Z takiej czy też innej przyczyny , przez ostatnie kilkadziesiąt godzin , przyglądałem się Naszemu Forum z mieszanymi Uczuciami ...

o kurna
kilkadziesiąt godzin trzeźwienia
to musiałeś się wycierpieć
Zgłoś wpis
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Hmm no mysle GABRIEL ze kto nie chce to nie odpowiada na takie rzeczy
A w sumie to Ty zawsze wszystko wiedziales jak tu przyjechales? Nigdy o nic nikogo nie pytales...hmm Jesli tak to gratulacje.'
No ale faktem jest ze nie trzeba sie powtarzac kilkakrotnie
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
wera1517 napisał:Hmm no mysle GABRIEL ze kto nie chce to nie odpowiada na takie rzeczy
A w sumie to Ty zawsze wszystko wiedziales jak tu przyjechales? Nigdy o nic nikogo nie pytales...hmm Jesli tak to gratulacje.'
No ale faktem jest ze nie trzeba sie powtarzac kilkakrotnie
Cóż przyjechałem w Czerwcu a laptopa kupiłem sobie dopiero w Kwietniu Następnego Roku , pierwszy raz na Polskie Forum o Norge zajrzałem w Lipcu ...
---
Wszystko czego się dowiedziałem , to Była Moja i tylko Moja Praca od podstaw .
Tam gdzie słyszałem Polską mowę , zatrzymywałem się i Nawiązywałam znajomość , mówiąc na samym początku co Sobą reprezentuję ...tak zawodowo Jak i prywatnie ....
---
Może i źle robiłem , jednak Nikt nie był w Stanie zarzucić Mi Oszustwa ... .
---
Tu gdzie teraz jestem , Też tylko poprzez Kontakt z Polonią i Nordmanów mam takie a nie Inne Wiadomości ...
Nieraz prawdziwe a nieraz i fałszywe .../ kochani zawistni rodacy / ... .
---
Jeżeli czegoś NIE WIEM , to Najpierw szukam a Dopiero na Końcu proszę , zadaję konkretne i pełne pytanie ...
Nie szczekam jak kundel ... NIE WARCZĘ ... jak ktoś daje starą kość tylko dziękuję i Tyle ...
---
WEŹ I poczytaj sobie chociażby ostatnie prośby o pomoc ... jeden bełkot i to pisany tak , jakby to było robione w Biegu ...
Ech szkoda tej Pisaniny , Ja już od dawna stosowałem delikatną Asertywną Informację ...
Teraz będę JEDYNIE KPIŁ SOBIE W ŻYWE OCZY ... Jak mam zbierać , cięgi to niech chociaż mam z tego jakąś radochę ... ! .
Zgłoś wpis
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No nie raz czytalam wolanie o pomoc w znalezieniu pracy co uwazam w sumie fakt za przesade bo nikt nikomu pracy nie bedzie szukal Kazdy w sumie z nas musi sam sobie pomoc w szukaniu. Jest wiele zrodel nawet tu na portalu. Wystarczy zajrzec
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Tyle chciałem na pyszczyć , na umoralniać , tłumaczyć i pouczyć ... !!! .
Tylko co to da ? .
---
Znajomy powiedział , że jak zacznę pisać i tłumaczyć , to zejdę do poziomu tego , którego chcę przekonać iż swoimi wypowiedziami , pokazuje własne prywatne intelektualne szambo .
---
Natomiast jak zacznę Pyszczyć , to nie będę lepszy od tamtego , a nawet będę jeszcze gorszy .
---
I bądź Tu Mądrym ... !? .
---
A palce świerzbią ... , a klawiatura czeka ...
---
A SKODZINA JAK STAŁA NA PARKINGU , TAK I STOI NIERUSZANA OD PÓŁ ROKU ...
---
Zauważyłem iż się uzależniłem trochę , a i być może MOCNO , od netu ...!!! .
---
Może i fakt , że to przez ten permittering i jak przyjdzie Normalna praca , to i czas przed monitorem się ukróci .
A jak na razie , to Nic innego nie robię całymi dniami , tylko ślęczę nad tą klawiaturą z wybałuszonymi ślepiami w ekran .
---
Pogoda super , śniegu prawie wcale , a Ja nadal ...
WYRO...Komp...toaleta...Komp...Kuchnia...Komp...Posiłek...Komp...Kawa...Komp...Wyro ...!!!
Wstaję i odpalam...Komp....
---
I DOPIERO NASTĘPNIE , CAŁA RESZTA... !!! . z przerwami na komp...
---
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok