Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:
Kobieta, ktora zabrala moim dziecom ojca i dobila gwozdz do jego grobowej deski, jest buddystka. Jest wyrachowana, pazerna na pieniadze, po trupach do celu, bez kregoslupa moralnego, prawie jak katoliczka
i tu się mylisz
wszyscy już wiemy, że ojciec Twoim dzieciom był strasznym draniem
a podstawą buddyzmu jest opanowanie cierpienia
to owa pani świadomie zdecydowała się na przejście przy nim Ośmiostopniowej Szlachetnej Ścieżki do poznania Czterech Szlachetnych Prawd o Cierpieniu
pokrótce
on jej był potrzebny do osiągnięcia Oświecenia
czyli pomógł jej stać się buddą
Zgłoś wpis
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
ja jej go oddalam dobrowolnie i jestem
To przykra historia, dla dzieci to jest MASAKRA!

Oby Bogowie zeslali na Twoje drogi
jakiegos wartosciowego "samczyka".

Rodzina bez faceta to jak lodz bez sternika.
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
beauty napisał:

Oby Bogowie zeslali na Twoje drogi
jakiegos wartosciowego "samczyka".

Rodzina bez faceta to jak lodz bez sternika.

pewnie najwięcej to o ten ster chodzi
aby go mocno w dłoniach trzymać i wodzić za
Zgłoś wpis
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Nie mam zamiaru likwidowac tu konta tylko dlatego,ze ktos mnie bezpodstawnie szykanuje,niszczy mi opinie i wkleja tu bzdetne portale sugerujac,ze szukam facetow na tego typu portalachMam tez gdzies,ze ktos zarzuca mi,ze mam kupe lewych kont bodajze 20 i intensywnie z nich korzystam Napiszcie do admina i niech sprawdzi czy mam lewe kontaTak ciezko doniesc do admina ze mam niby lewuski na portalu?????

Agniecha tylko winni zwijaja zagle a ty sie nie przejmuj tylko wal prosto na policje i niech w koncu ustala co tu jest grane
A ty Gabrielu stary pierdzielu tylko truc innym zycie potrafisz fioletowa lajzo forumowa jedna!Tak jak pisal jasta on sobie w tym gownie nawet koncowek palcow nie zmoczyl a ty wpierdoliles w to gowno cale lapska-masz teraz lapy osrane i ogolnie przesrane
A co do lewych kont to skoro mamuski sa takie pewne ze ona je posiada to czemu tego nie zglosza?Przeciez 20 kont fikcyjnych na tym portalu to lamanie regulaminu
PS-liczba jej lewych kont za kazdym razem wzrasta wg.mamusiek a niedlugo sie okaze ze nana ma ich ponad setke,siedzi calymi dniami i napierdziela w klawisze by mamuski uglebic-nieno zenada totalna
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
fioletowa lajzo forumowa jedna

Zgłoś wpis
21 Postów

(Koalski)
Wiking
jasta102 napisał:
Hilton napisał:
Kobieta, ktora zabrala moim dziecom ojca i dobila gwozdz do jego grobowej deski, jest buddystka. Jest wyrachowana, pazerna na pieniadze, po trupach do celu, bez kregoslupa moralnego, prawie jak katoliczka
i tu się mylisz
wszyscy już wiemy, że ojciec Twoim dzieciom był strasznym draniem
a podstawą buddyzmu jest opanowanie cierpienia
to owa pani świadomie zdecydowała się na przejście przy nim Ośmiostopniowej Szlachetnej Ścieżki do poznania Czterech Szlachetnych Prawd o Cierpieniu
pokrótce
on jej był potrzebny do osiągnięcia Oświecenia
czyli pomógł jej stać się buddą

wg buddyjskiej szkoły życia, kiedyś /soon or less/ wszyscy będziemy szczęśliwi. Teraz to takie tam ...raz szczęśliwi raz do dupy.
Nie wierzę, że ta Pani miala jakiś świadomy zamiar, ale każdy którego spotykamy na swojej drodze może nas czegoś nauczyć.
Bez względu na wyznawanie, religię, którego tu terminu wielu ludzi się boi, najważniejsze żeby być dobrym człowiekiem. Słowo bardzo pokrętne, ale nie o słowa tu chodzi. To trzeba czuć.
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Koalski napisał:
wg buddyjskiej szkoły życia, kiedyś /soon or less/ wszyscy będziemy szczęśliwi. Teraz to takie tam ...raz szczęśliwi raz do dupy.
Nie wierzę, że ta Pani miala jakiś świadomy zamiar, ale każdy którego spotykamy na swojej drodze może nas czegoś nauczyć.
Bez względu na wyznawanie, religię, którego tu terminu wielu ludzi się boi, najważniejsze żeby być dobrym człowiekiem. Słowo bardzo pokrętne, ale nie o słowa tu chodzi. To trzeba czuć.

należy więc zakładać, że ta Pani buddyjka zmarnowała swoje kolejne życie czyniąc zło Hilton i zamiast kroku naprzód zrobiła dwa kroki do tyłu
ciekawe gdzie trafi w następnym wcieleniu
Zgłoś wpis
21 Postów

(Koalski)
Wiking
jasta102 napisał:
Koalski napisał:

należy więc zakładać, że ta Pani buddyjka zmarnowała swoje kolejne życie czyniąc zło Hilton i zamiast kroku naprzód zrobiła dwa kroki do tyłu
ciekawe gdzie trafi w następnym wcieleniu

dlaczego mówisz, że zmarnowała? nikt nie wie co się tam wydarzało, prócz jednostronnych relacji Hilton. Poza tym tzw. karma nie jest zero-jedynkowa jak na komputerku. Na karme składają się elementy nie tylko z tego życia.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
ANDZIAOSLO napisał:A ty Gabrielu stary pierdzielu tylko truc innym zycie potrafisz fioletowa lajzo forumowa jedna!Tak jak pisal jasta on sobie w tym gownie nawet koncowek palcow nie zmoczyl a ty wpierdoliles w to gowno cale lapska-masz teraz lapy osrane i ogolnie przesraneAGA76 napisał:fioletowa lajzo forumowa jedna
Nic brzydkiego w tym Przypadku nie napiszą ... ponieważ jesteście Gośćmi w Moim Podstawowym i Przewodnim Temacie ...
A parę zacnych epitetów , ciśnie Mi się jak mało kiedy na Klawisze ... !!! .

---
Jednak zaznaczę , że Obie Jesteście Siebie warte , mało tego tak jak Andzia ma Fałszywe zdjęcie w Swoim Profilu ...
Tak i ty też ..."AGA76"... masz Fałszywy ... ot po prostu znowu podszywasz się pod kogoś Innego by namieszać i skłócić . Widocznie takie rozrywki są dla ciebie całkiem całkiem ... .
Tylko Tym razem nie trafiłaś na rozdygotane Mamuśki , a Ja jedynie bawię się wyśmienicie .
---
Taki drobny Komentarz do... TWOICH OSKARŻEŃ POD MOIM ADRESEM ...
---
Ja całkiem prawnie i legalnie zamieściłem Linki do danych stron na Tym Portalu , zwanym Dalej Moja Norwegia ... / ponieważ Tamte portale , ani Ten , nie zabraniają wspólnie takiego postępowania ....
---
MAŁO TEGO...
W żadnym przypadku nie upubliczniłem ŻADNEGO wizerunku /poprzez zamieszczenie otwartego zdjęcia /...Ponieważ są One ukryte w LEGALNYCH linkach do konkretnych stron internetowych... .
---
Jeżeli natomiast uważacie ,że te strony bezprawnie pokazują Wasze Podobizny to Macie prawo dochodzić swoich praw poprzez Tamte Portale ...
MNIE NIC DO TEGO ...
---
Proszę Napisać Pisma do Właścicieli Tamtych Portali i UDOKUMENTOWAĆ IŻ WASZE PODOBIZNY ZOSTAŁY TAM UMIESZCZONE WBREW WASZEJ WOLI...!!! .
To nic nie kosztuje i wystarczy całą procedurę wykonać przez Internet .
I w żadnym przypadku nie trzeba być tam zarejestrowanym a wręcz odwrotnie , brak takiej rejestracji uwiarygadnia iż nie było się uczestnikiem fizycznym tamtych portali .

---
Tylko to trzeba UDOWODNIĆ ... a nie pyszczyć tutaj i wylewać Swoje Wydumane Żale ...!
---
Oraz w mało wyszukany sposób starać sie o dalsze Forumowe Awantury ...!
---
Moim zdaniem to Sama Andzia z Nudów Podpuściła Ciebie byś tutaj się awanturowała ...
Ot tyle na razie z mojej strony
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Nikt mnie tu nie napuscil a ANDZIAOSLO mi tylko przekazala ta wiadomosc,ze mnie tu oczerniono i ze brales udzial w tym wszystkim podajac linki do tych lewych kont!A czy jestes w tej sprawie taki bezkarny jak myslisz to czas pokaze...

Tak i ty też ..."AGA76"... masz Fałszywy ... ot po prostu znowu podszywasz się pod kogoś Innego by namieszać i skłócić . Widocznie takie rozrywki są dla ciebie całkiem całkiem ... .

Moj profil jest falszywy a ja sie podszywam pod kogos innego? Tak sie sklada,ze jedna z mamusiek zwana Aga31 widziala mnie w realu bo kupowalam od Niej dla synka kropelki na kolke wiec ja spytaj czy ja istnieje i czy to moje fotki Kolejny madrala co wszystko wie lepiej Jestes zalosny fioletowy intrygancie i bekniesz za to,ze mnie tu bezpodstawnie oczerniles !
A pozatym ja tu mieszam i sklocam kogokolwiek???Ty tu mieszasz wmieszajac sie w sprawe,w ktorej nie powinienes wogole brac udzialu

Tak jak pisal jasta on sobie w tym gownie nawet koncowek palcow nie zmoczyl a ty wpierdoliles w to gowno cale lapska-masz teraz lapy osrane i ogolnie przesrane

To fakt!!!!
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok