Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
810 Postów
Maniak
AGA76 napisał:
A jak myslisz o jakie propozycje chodzilo tym facetom?Spacerek po parku z trzymaniem sie za raczke? Gdyby nie moj synek i moj partner nigdy bym sie nie tlumaczyla z tego
Agnieszka nie denerwuj sie.

Partner jaki byl taki byl, ale byl.

Teraz czas na nastepce lub nastepczynie.

Wychowywac w samotnosci dziecko to
i ciezko i niebezpiecznie jest.

Faceci to jednak sa jak w tej piosence......
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Beauty dziekuje za zrozumienie...Niestety ja na tym portalu mam opinie tej zlej,niedobrej a teraz jeszcze lowczyni facetow!I pomyslec,ze te same osoby,ktore mnie tu szykanuja bronilam wlasnie dlatego,ze jasta102 insynuowal,ze co druga z nich sie puszcza Ech szkoda gadac!!!!Niech sobie ludzie mysla o mnie co chca a ja znam prawde-teraz i Wy ja znacie i nie jest to dla mnie przyjemne ale nie pozwole by ludzie pokroju Gabriela i jego usluznej informatorki niszczyli mi tu opinie!Drogi Gabrielu dales sie wplatac w ta glupia gierke pt.ZNISZCZYC JA BEZ WZGLEDU NA CENE i oby to nie mialo swoich konsekwencji!Az zaciagne opinii czy podawanie takich falszywych opinii niszczacych komus wizerunek moze miec jakies konsekwencje!Moj ex mimo pouczen nadal to robi wiec spotka go za to uczciwa kara ale niszczenie tu na portalu innym opinii i to bezpodstawnie tez chyba musi miec jakies konsekwencje!
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AGA76 napisał:
Az zaciagne opinii czy podawanie takich falszywych opinii niszczacych komus wizerunek moze miec jakies konsekwencje!Moj ex mimo pouczen nadal to robi wiec spotka go za to uczciwa kara ale niszczenie tu na portalu innym opinii i to bezpodstawnie tez chyba musi miec jakies konsekwencje!
podawanie fałszywych jak i prawdziwych może mieć bardzo poważne konsekwencje
śmiało do prokuratury
to już w polskich sądach nie będzie pierwszyzna
pisanie ogólnie a personalnie na ogóle to poważna różnica
i niestety ale Gabryś będzie miał bardzo mokro
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
AGA76 napisał: Ech szkoda gadac!!!!Niech sobie ludzie mysla o mnie co chca a ja znam prawde-teraz i Wy ja znacie i nie jest to dla mnie przyjemne ale nie pozwole by ludzie pokroju Gabriela i jego usluznej informatorki niszczyli mi tu opinie!Drogi Gabrielu dales sie wplatac w ta glupia gierke pt....
CHEJ... chej... !!!
---
..."AGA76"... i Tobie Podobne ... z Jastem - ciastem - na czele ...!!! .
---
Gwoli wyjaśnienia i przerwania tej spirali dalszych pomówień , nie tylko w Moim Kierunku .
---
Ja Osobiście Olewam Wasze Babskie Kłótnie w jakimkolwiek Dziale i Temacie , niemniej nie cierpię kobiet które poprzez >PW< prywatne wiadomości , spamują swoje chore urojenia ...!!! .
---
Proszę jeszcze raz przeczytać ...POST ... w którym zamieściłem cytowane strony internetowe .
---
Ja Osobiście niczego po takich portalach nie szukam , bo nie Mam na to czasu i chęci ...
---
Szkoda tylko ,że tak późno odezwałaś się w tej tak ważnej dla Ciebie Sprawie ...
---
Moim Nadrzędnym zadaniem było Jedynie pokazanie jakie dwulicowe jesteście SAME dla SIEBIE ... i , że gdy przychodzi do kłótni ,to nie przebieracie w żadnych środkach by drugą "Koleżankę" zmieszać z błotem ...
---
JA Swój cel Osiągnąłem ... Kobieta która napisała do Mnie tą cytowaną wiadomość ...ZLIKWIDOWAŁA ...swoje Konto ...i tyle .
---
Nie mam NIC SOBIE DO ZARZUCENIA ... i w razie czego mogę być za świadka i udostępnić Moją Korespondencję ...
TO TYLE ... czy coś jeszcze w tym temacie jest z Mojej strony do dodania ...!?
Tylko proszę grzecznie i kulturalnie ...
Gabriel
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wiec grzecznie i kulturalnie pisze wszem i wobec abys te obelzywe linki natychmiast zlikwidowal chyba ze chcesz sie wloczyc po komisariatach jak moj ex za bezpodstawne niszczenie mojej opinii-a to,ze te bzdury podales w swoim watku jest szczytem chamstwa i braku logicznego myslenia i chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego,ze to karalne!
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

Nie mam NIC SOBIE DO ZARZUCENIA ... i w razie czego mogę być za świadka i udostępnić Moją Korespondencję ...
Gabriel

to zależy od Agi, a nie twoich chęci Gabryjelu
a ona może zechcieć, abyś tam się stawił jako oskarżony
a finał
to jakieś 6 miesięcy w zawieszeniu na dwa lata
+ nawiązka + koszty sądowe
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Szkoda tylko ,że tak późno odezwałaś się w tej tak ważnej dla Ciebie Sprawie ...

Ja nie po wszystkich tematach biegam i nie wszystko czytam bo mam wazniejsze sprawy jak wychowywanie synka i dopiero dzis ANDZIAOSLO mi napisala o tym a osoba,ktora napisala do Niej zlikwidowala swoje konto po tym jak ujawnila ta NIBY SENSACJE i zmyla sie z portalu!Domyslalam sie,ze to ta wlasnie osoba to zrobila!Jesli to ona to postaram sie by poniosla konsekwencje!Dosyc tych bezpodstawnych szykanowan mojej osoby na tym portalu!!!!!

Moim Nadrzędnym zadaniem było Jedynie pokazanie jakie dwulicowe jesteście SAME dla SIEBIE ... i , że gdy przychodzi do kłótni ,to nie przebieracie w żadnych środkach by drugą "Koleżankę" zmieszać z błotem ...
---
JA Swój cel Osiągnąłem ... Kobieta która napisała do Mnie tą cytowaną wiadomość ...ZLIKWIDOWAŁA ...swoje Konto ...i tyle

Ja juz daaaaaawno dalam spokoj ale sa mamuski na tym portalu,ktore nie wiedzac czemu wciaz tym zyja jakby nie mialy innych ciekawszych rzeczy do roboty!Apel do Nich-ZAJMIJCIE SIE WYCHOWYWANIEM SWOICH POCIECH ZAMIAST SACZYC JADEM NA PORTALU NISZCZAC INNYM BEZPODSTAWNIE OPINIE I WIZERUNEK
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

JA Swój cel Osiągnąłem ... Kobieta która napisała do Mnie tą cytowaną wiadomość ...ZLIKWIDOWAŁA ...swoje Konto ...i tyle .
Gabriel

ty dalej nic nie rozumiesz
ta kobieta
a potem druga
kilka godzin wcześniej wysłały do mnie tą samą wiadomość
wiadomość prywatną
w której to one sobie mogły pisać co chciały

a że ja odmówiłem im wyciągania tego gówna moimi rękoma
to skusiły ciebie
to ty
i tylko ty jesteś winny publicznego szkalowania drugiej osoby
i jak ona będzie złośliwa
to aż się zesrasz z radości za swoją bezmyślność
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Jasta102 to teraz sie okazuje,ze dwie kobiety braly w tym udzial No ladnie-grono winnych sie powieksza!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:gabriel napisał:
Gabriel

to zależy od Agi, a nie twoich chęci Gabryjelu
a ona może zechcieć, abyś tam się stawił jako oskarżony
a finał
to jakieś 6 miesięcy w zawieszeniu na dwa lata
+ nawiązka + koszty sądowe
Panie "Jasta" ...jak tam kawałek zimnego ciasta ...?
---
Proszę Nic Mi nie Wmawiać ... na siłę ...
---
Jestem na Tym Portalu od Samego Jego Początków ... Jako Jeden z Nielicznych , Który w Swoim Profilu ma podane Pełne Nazwisko i Imiona ... i Niejeden Już Raz miałem z tym związane Forumowe Perturbacje ... .
---
OSOBIŚCIE ...olewam wszystkie Insynuacje zapodawane przez uczestników forum którzy chowają się pod pseudonimami ...

---
W MOICH POSTACH , OSOBIŚCIE NICZEGO NIE BĘDĘ ZMIENIAŁ , PONIEWAŻ NIE POPEŁNIŁEM ŻADNEGO WIRTUALNEGO PRZESTĘPSTWA ... tak mniemam...
ponieważ zacytowane portale są legalne ... a podobizny tam zamieszczone nie są w żaden sposób obsceniczne ... inaczej by tam nie istniały ...

---
Jeżeli natomiast , ktokolwiek ma z tym JAKIKOLWIEK problem , to ŻADNYM PROBLEMEM JEST ...zgłosić powyższe do DANEJ Administracji ...TAMTYCH PORTALI ... OFICJALNE zgłoszenie na piśmie .. z żądaniem usunięcia danego profilu ...
Linki są cały czas aktywne ... w momencie zdjęcia danego profilu w linku będzie informacja iż takiego uczestnika nie ma na portalu ...
I wszystko w tymże tymmacie ...!
---
Dziękuję za uwagę i czekam na Prokuratorskie wezwanie w wiadomej sprawie ...

BĘC
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok