AGA76 napisał: Ech szkoda gadac!!!!Niech sobie ludzie mysla o mnie co chca a ja znam prawde-teraz i Wy ja znacie i nie jest to dla mnie przyjemne ale nie pozwole by ludzie pokroju Gabriela i jego usluznej informatorki niszczyli mi tu opinie!Drogi Gabrielu dales sie wplatac w ta glupia gierke pt....
CHEJ... chej... !!!
---
..."AGA76"... i Tobie Podobne ... z Jastem - ciastem - na czele ...!!! .
---
Gwoli wyjaśnienia i przerwania tej spirali dalszych pomówień , nie tylko w Moim Kierunku .
---
Ja Osobiście Olewam Wasze Babskie Kłótnie w jakimkolwiek Dziale i Temacie , niemniej nie cierpię kobiet które poprzez >PW< prywatne wiadomości , spamują swoje chore urojenia ...!!! .
---
Proszę jeszcze raz przeczytać ...POST ... w którym zamieściłem cytowane strony internetowe .
---
Ja Osobiście niczego po takich portalach nie szukam , bo nie Mam na to czasu i chęci ...
---
Szkoda tylko ,że tak późno odezwałaś się w tej tak ważnej dla Ciebie Sprawie ...
---
Moim Nadrzędnym zadaniem było Jedynie pokazanie jakie dwulicowe jesteście SAME dla SIEBIE ... i , że gdy przychodzi do kłótni ,to nie przebieracie w żadnych środkach by drugą "Koleżankę" zmieszać z błotem ...
---
JA Swój cel Osiągnąłem ... Kobieta która napisała do Mnie tą cytowaną wiadomość ...ZLIKWIDOWAŁA ...swoje Konto ...i tyle .
---
Nie mam NIC SOBIE DO ZARZUCENIA ... i w razie czego mogę być za świadka i udostępnić Moją Korespondencję ...
TO TYLE ... czy coś jeszcze w tym temacie jest z Mojej strony do dodania ...!?
Tylko proszę grzecznie i kulturalnie ...
Gabriel