Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:....może już czas wymienić piasek w piaskownicy---
Hmmmm...
---
Widzisz , Moim zdaniem Sama Jednostka Nic Tutaj Nie zdziała... i nie tylko Tu na Forum , Ale wszędzie Tam gdzie jest Nas Więcej Niż Trzech ...
---
Widzisz , nawet Taki mądry Optimus , poddaje się w swoisty sposób temu trendowi ...
Nie zawsze , Jednak przeważnie Sam inicjuje zapalne sytuacje , na całe szczęście ...Jego ataki są na Innym poziomie ... Ale Jednak są .
---
Tu do wymiany Tego Piasku , Potrzeba Więcej Ludzisków ... a to już jest trudne do zrealizowania .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
...COŚ DLA ODMIANY ...
---
MOŻE I W NORGE TAKA FIRMA MIAŁA BY RACJĘ BYTU I SZALONE WZIĘCIE ...?
---

www.sprzatanienago.eu/

---
Kto chętny do zorganizowania tej Konkretnej Firmy ...!!! ? .
Zgłoś wpis
41 Postów

(Kiki86)
Nowicjusz
Anna82 to nie nudy to tylko jedno zdanie o oszustce bynajmiej z mojego punktu widzenia. To Gabrielowi grozila Sadem, policja, pomowieniami, itp co za hipokryzja...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Kiki86 napisał:Anna82 to nie nudy to tylko jedno zdanie o oszustce bynajmiej z mojego punktu widzenia. To Gabrielowi grozila Sadem, policja, pomowieniami, itp co za hipokryzja...
Wznowiłaś podobno Swój Profil ponieważ COŚ TAM COŚ ...!!! .
---
A jak widzę i w Nowym Wcieleniu , Znowu Nie wytrzymujesz i RĘCE CIEBIE SWĘDZĄ ...!!! .
---
ZAMIAST WYWOŁYWAĆ ZŁE DUCHY ZZA GROBU...!!!
---
TO WYPOWIEDZIAŁA BYŚ SIĘ COŚ , NA TEMAT NOWEJ OFERTY SPRZĄTAJĄCEJ ...Jaką zaproponowałem wyżej .!? .

---
BAW SIĘ KOBIETO ... !!!
Zgłoś wpis
41 Postów

(Kiki86)
Nowicjusz
Juz skonczylam ide sie bawic
Zgłoś wpis
6 Postów
Agnieszka Michalska
(AGULA1976)
Wiking
Anna82 to nie nudy to tylko jedno zdanie o oszustce bynajmiej z mojego punktu widzenia. To Gabrielowi grozila Sadem, policja, pomowieniami, itp co za hipokryzja..

Akuku Ublizylas mi tu i zostalo to juz zgloszone Milej zabawy Marto
Zgłoś wpis
6 Postów
Agnieszka Michalska
(AGULA1976)
Wiking
Anna82 to nie nudy to tylko jedno zdanie o oszustce bynajmiej z mojego punktu widzenia. To Gabrielowi grozila Sadem, policja, pomowieniami, itp co za hipokryzja..

Hilton usunelam swoj poprzedni profil ktory mialam kilka lat. Jestem jedna z mam ktora uwazala iz AGA76 to oszustka.

Winnemu sie wine udowadnia a nie ubliza bez powodu moja droga Marto!!!
Zgłoś wpis
6 Postów
Agnieszka Michalska
(AGULA1976)
Wiking
Uff moze skoncza sie wyzwiska na tym forum...
Brawo dla moderatora!

Nieladnie daris tak innych oskarzac o cos czego nie zrobili Oj nieladnie!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
AGULA76 napisał:

Ty Kobieto to masz problem ze swoim życiem...
Zamiast się cieszyć życiem to plączesz się po Forum i STRASZYSZ JAK DUCH Z ZA GROBU ...
---
Nawet Twoje zdjęcie w tym Awatarze ...jest STRASZNE i KOSZMARNE ... ciemne i smutne ...
---
Weź i się Jemu tak przyjrzyj z boku ... .
---
Nie chciał bym być Twoim Chłopem który je Twoje Obiady ... Muszą być Bardzo Nie Smaczne ...!!!
---
Pamiętaj , że Stare Ludowe Przykazanie Mówi , Że jak Kucharka Jest ZŁA PODCZAS WAŻENIA STRAWY ...TO CAŁY POSIŁEK JEST NASIĄKNIĘTY TĄ ZŁOŚCIĄ ...
---
Uśmiechnij się Kobieto ... skasuj to straszne zdjęcie i zrób sobie inne uśmiechnięte i zabawne ... Jeszcze trochę a Twoje Dziecko z rana na Twój Widok będzie Płakać ze strachu , że widzi... BABOJĘDZĘ ...
Zgłoś wpis
6 Postów
Agnieszka Michalska
(AGULA1976)
Wiking
Jeszcze trochę a Twoje Dziecko z rana na Twój Widok będzie Płakać ze strachu , że widzi... BABOJĘDZĘ ...

Od mojego dziecka to trzy lokcie w bok!
Twoj avatar za to tryska radoscia i jest promienny jak sloneczko w srodku lata Juz nie wspomne ze nie masz odwagi dac swojej fotki jako oficjalny avatar-ciekawe dlaczego Mozna sie tylko domyslac
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok