Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Skoro tak stawiasz sprawe.....
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...jak

zwykle wszystko

rozejdzie sie po kosciach

a wez ty dziewczyno,faktycznie

zaloz sprawe o pomowienie,jednemu i drugiemu...
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AGA76 napisał:
Jasta102 to teraz sie okazuje,ze dwie kobiety braly w tym udzial No ladnie-grono winnych sie powieksza!
to nie ważne co jedna baba drugiej babie
tylko kto to upublicznił i sprawił, że stało się dostępne dla paru miliardów ludzi na ziemi
znając podobne przypadki z innego forum sąd nie będzie miał wyboru
i te parę miesięcy w zawieszeniu oczywiście ogłosi
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:gabriel napisał:
Nie mam NIC SOBIE DO ZARZUCENIA ... i w razie czego mogę być za świadka i udostępnić Moją Korespondencję ...
Gabriel

to zależy od Agi, a nie twoich chęci Gabryjelu
a ona może zechcieć, abyś tam się stawił jako oskarżony
a finał
to jakieś 6 miesięcy w zawieszeniu na dwa lata
+ nawiązka + koszty sądowe
Panie "Jasta" ...jak tam kawałek zimnego ciasta ...?
---
Proszę Nic Mi nie Wmawiać ... na siłę ...
---
Jestem na Tym Portalu od Samego Jego Początków ... Jako Jeden z Nielicznych , Który w Swoim Profilu ma podane Pełne Nazwisko i Imiona ... i Niejeden Już Raz miałem z tym związane Forumowe Perturbacje ... .
---
OSOBIŚCIE ...olewam wszystkie Insynuacje zapodawane przez uczestników forum którzy chowają się pod pseudonimami ...

W MOICH POSTACH , OSOBIŚCIE NICZEGO NIE BĘDĘ ZMIENIAŁ , PONIEWAŻ NIE POPEŁNIŁEM ŻADNEGO WIRTUALNEGO PRZESTĘPSTWA ... tak mniemam...
ponieważ zacytowane portale są legalne ... a podobizny tam zamieszczone nie są w żaden sposób obsceniczne ... inaczej by tam nie istniały ...

---
Jeżeli natomiast , ktokolwiek ma z tym JAKIKOLWIEK problem , to ŻADNYM PROBLEMEM JEST ...zgłosić powyższe do DANEJ Administracji ...TAMTYCH PORTALI ... OFICJALNE zgłoszenie na piśmie .. z żądaniem usunięcia danego profilu ...
Linki są cały czas aktywne ... w momencie zdjęcia danego profilu w linku będzie informacja iż takiego uczestnika nie ma na portalu ...
I wszystko w tymże tymmacie ...!
---
Dziękuję za uwagę i czekam na Prokuratorskie wezwanie w wiadomej sprawie ...

BĘC

czerepie jeden nie pojmujesz tego że w necie to łatwo kogoś zniszczyć i oczernić, założenie konta na kogoś to nie problem, kilka minut (mając jego dane i zdjęcia)i jest możliwości sporo, ale za to odkręcanie tego może trwać w nieskończoność bo usunąć tego z internetu, a nie tylko z konkretnych portali może już być niemożliwe.
Jesteś jak małe dziecko, łykasz takie prowokacje i je powielasz nie mając pewności co do tego czy to prawda....

takie sensacje to do faktu powinieneś słać...

poczytaj sobie jak to sie robi buraczanej masie wodę z mózgu i ma w dupie moralność:

tabloiderro.wordpress.com/
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
w necie to łatwo kogoś zniszczyć i oczernić, założenie konta na kogoś to nie problem, kilka minut (mając jego dane i zdjęcia)i jest możliwości sporo, ale za to odkręcanie tego może trwać w nieskończoność bo usunąć tego z internetu, a nie tylko z konkretnych portali może już być niemożliwe.

Dokladnie tak bylo w moim przypadku i widac golym okiem,ze to zdjecia z dawnych czasow a nie aktualne a moje szczegolowe dane ex tam podal bo to normalne ze je znal-w koncu bylismy razem az 20 lat i wszystko o mnie wie-nawet numer pesel itp!!!
A o zlikwidowanie tych profili nie moge pisac do adminow tych portali a to dlatego,ze nie sa to profile zalozone przezemnie Nie znam do nich hasel BY SAMEJ JE ZLIKWIDOWAC-proste jak drutGdybym to ja je zalozyla to juz by nie istnialy
Gabriel a wystarczylo poprostu zlikwidowac te linki Ale Ty wolisz abym poruszyla sprawe u admina i na policji wiec sam sie prosisz o konsekwencje
Zgłoś wpis
21 Postów

(Koalski)
Wiking
jasta102 napisał:
gabriel napisał:

JA Swój cel Osiągnąłem ... Kobieta która napisała do Mnie tą cytowaną wiadomość ...ZLIKWIDOWAŁA ...swoje Konto ...i tyle .
Gabriel

ty dalej nic nie rozumiesz
ta kobieta
a potem druga
kilka godzin wcześniej wysłały do mnie tą samą wiadomość
wiadomość prywatną
w której to one sobie mogły pisać co chciały

a że ja odmówiłem im wyciągania tego gówna moimi rękoma
to skusiły ciebie
to ty
i tylko ty jesteś winny publicznego szkalowania drugiej osoby
i jak ona będzie złośliwa
to aż się zesrasz z radości za swoją bezmyślność

No to teraz chodzi o to, żeby nie była złośliwa, bo cóż to za pomysł ciągać kogoś po sądach za chwilę nieuwagi. Ludzie, wyluzujcie trochę...
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja tylko chce by te linki zniknely stad bo osoba,ktora zalozyla mi te konta i tak za to beknie a tu wystarczylo zeby Gabriel zlikwidowal je i juz...Wystarczy,ze w Polsce czeka mnie wloczenie po sadach No ale jak chce udry na udry to....jego wybor
Zgłoś wpis
21 Postów

(Koalski)
Wiking
AGA76 napisał:
Ja tylko chce by te linki zniknely stad bo osoba,ktora zalozyla mi te konta i tak za to beknie a tu wystarczylo zeby Gabriel zlikwidowal je i juz...Wystarczy,ze w Polsce czeka mnie wloczenie po sadach No ale jak chce udry na udry to....jego wybor

Nie rozumiem, cóż Ci to da, jeśli te linki nadal będą na portalach?
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A to mi to da,ze inni ktorzy ich jeszcze nie widzieli tego nie zobacza-kumasz?
Zgłoś wpis
21 Postów

(Koalski)
Wiking
AGA76 napisał:
A to mi to da,ze inni ktorzy ich jeszcze nie widzieli tego nie zobacza-kumasz?
Wiesz, ja nic nie mam do Twojej osoby, nic o Tobie nie wiem, ale myślę, że swój problem powinnaś skierować do właścicieli danych portali, a nie do Gabriela. To są ogólnodostępne portale i zamieszczanie linków nie jest karalne.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok