Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Jak Polak Polakowi nie pomoże to nie zaszkodzi!

padlem
normalnie oplulem monitor

za krotko sierdzisz w tej norwegi /pewnie POsada rzadowa/

a w twoim przypadku to jak nie zaszkodzisz to juz pomagasz
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
Widzisz może Ty masz problem ze swoją połówką bo ja z mężem możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji, a propo tego co napisałam to nawet patrząc na to forum to nie jest tak? Ktoś pyta, prosi o pomoc,chce się czegoś dowiedzieć co pomogłoby rozwiązać jego problem a Wy co robicie? nie pisze tu o sobie i wczorajszym poście lecz o innych którzy potrzebują pomocy na forum.nie po to ktoś pyta żebyś go zmieszał z błotem dokopujecie, wyzywacie i jesteście mega złośliwi nie wiem komu chcecie zaimponować ale to przysłowie idealnie pasuje do Was niestety. Bo człowiek chciałby liczyć na pomoc drugiego Polaka swojego rodakaa on co z zazdrości ze złośliwości zrobi odwrotnie na przekór. Prawda boli?
Zgłoś wpis
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
ale tu przytulnie
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
maryla1 napisał:
Widzisz może Ty masz problem ze swoją połówką bo ja z mężem możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji, a propo tego co napisałam to nawet patrząc na to forum to nie jest tak? Ktoś pyta, prosi o pomoc,chce się czegoś dowiedzieć co pomogłoby rozwiązać jego problem a Wy co robicie? nie pisze tu o sobie i wczorajszym poście lecz o innych którzy potrzebują pomocy na forum.nie po to ktoś pyta żebyś go zmieszał z błotem dokopujecie, wyzywacie i jesteście mega złośliwi nie wiem komu chcecie zaimponować ale to przysłowie idealnie pasuje do Was niestety. Bo człowiek chciałby liczyć na pomoc drugiego Polaka swojego rodakaa on co z zazdrości ze złośliwości zrobi odwrotnie na przekór. Prawda boli?

...Chyba do mnie dotarlo, ze za daleko to poszlo. Przyznaje, ze niektore zwroty mogly sie wydac niefortunne. Coz, mysle, ze jest to spowodowane ciaglymi apelami o pomoc na tym forum.
Dlaczego wszyscy chca tylko pomocy? Nikt nie zaprosi na spacer lub gryla. Imigracja, brak wiezi z rodakami, brak interakcji a nawet flagi.
Musze to przemyslec i zrewidowac swoje zachowanie...
Marylko..otworzylas mi oczy.
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
juz wiem dlaczego zablokowali jej poprzedni temat

Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
Może faktycznie forum to nie było idealne miejsce na to aby prosić o pomoc dla dziecka, następnym razem przemyślę to gdzie wystawię taki apel bo w większości spotkałam się z ogromnym niezrozumieniem ale każdy ma swoje zdanie.

Odnośnie tego drugiego tematu to widziałam już tematy na forum żeby się poznać albo wypad na piwo więc idzie wiosna może niedługo ktoś wpadnie na pomysł i napisze kto wpada na grilla pozdrawiam
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

POSZUKUJĘ , OSOBY KOMPETENTNE W TEMACIE ...

............FUNDACJA NA TERENIE NORGE ...................

---
Pod roboczą nazwą :

Pomoc finansowa , Dla LENIA ,nieroba i ŻEBRAKA GABRIELA ...

---
Czy są jakieś Osoby
Które mają jakieś pojęcie Prawne w temacie , założenia Fundacji na terenie NORGE ???
KTO zechce być Prawnym Tłumaczem w tym Projekcie ...??? .
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:

POSZUKUJĘ , OSOBY KOMPETENTNE W TEMACIE ...

............FUNDACJA NA TERENIE NORGE ...................

---
Pod roboczą nazwą :

Pomoc finansowa , Dla LENIA ,nieroba i ŻEBRAKA GABRIELA ...

---
Czy są jakieś Osoby
Które mają jakieś pojęcie Prawne w temacie , założenia Fundacji na terenie NORGE ???
KTO zechce być Prawnym Tłumaczem w tym Projekcie ...??? .

Jeśli miałby być to twoja eutanazja lub chociażby ban na internet to się dołożę chętnie....
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
no widzisz i pewnie sam zauważyłeś że na forum gdzie powinni być ludzie zazwyczaj życzliwi, którzy nawet jeśli się z czymś nie zgadzają mogliby to pominąć albo wyrazić swoje zdanie w taki sposób żeby nikogo nie obrazić. No ale jak tu patrzę to kto by nie napisał, zapytał o radę zaraz jest zmieszany z błotem. Ludzie jesteście Polakami akurat w tej chwili poza domem ciężko pracujecie, miło byłoby przeczytać jakieś wskazówki odnośnie wypełnienia dokumentacji do nav albo np. jakieś słowa otuchy. Nikt tu nie jest lepszy żęby wozić się na forum każdy z nas jest taki sam nie wiem skąd w ludziach tyle złośliwości tutaj. Wyjechaliście za lepszym życiem aby zapewnić swoim rodzinom dobrobyt no nikt tu na wakacjach nie jest i nie oszukujmy się czasami jest ciężko i fajnie byłoby gdyby Placy potrafili się wspierać a nie wyzywać na forum. Też nie jestem święta napisałam kila obelg ale było to spowodowane atakiem ze strony innych bo nie jestem taką osobą która jest konfliktowa ale jeżeli ktoś próbuje kogoś obrazić to ciężko jest przemilczeć. Pozdrawiam
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok