Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka mielczarek jan nowak tomasz gonciarz Slavo Slavo Maja Zych Aleksandra Janewicz (18148 niezalogowanych)
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Czytam te posty i analiza uzytego w nich jezyka jest glowna przeslanka wskazujaca ze Sebastian i pozazycie moga byc spokrewnieni. Inna mozliwosc jest taka, ze Silna Matka zmienila imie/plec i wystepuje jako sebastian. Niemniej belkotliwy jezyk nowego uzytkownika brak skladni i skala bledow daja jednoznacznie do myslenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Dobrze, ze to napisales. Zaczynalam juz miec watpliwosci czy to cos ze mna nie w porzadku, ze nic z tego nie rozumiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
Wyprzedzajac opisanie calej sprawy-napisze Ci ze mi zabrano dziecko na tzw.ZAS
...BO MOGLOBY DOJSC ...przepraszam -puscily mi nerwy,bo jestem z nimi w kontakcie.
Im zabrano za NIC,a wyzwano te matke i mnie jako DZIWKI
Rowniez faktorytka o mej osobie tez, nie wspominajac o Gabrielu Kolsaki,ktory niegdys byl jako 20cm-nie wnikam, czy sie chwalil, czy zalil, zas dzieci dalej sa zabierane.
To samo z BLIZNIAKAMI ...

Ustawcie na placu rocznie 12,500tys dzieci ...konca nie bedzie widac,a jak co roku wiecej.
Zas rodzenstwa sa rozdzielane wiec po jednym dziecku na rodzine,to ile tych rodzin zastepczych tu jest na te 4mil.
Odliczajac z 4 mil -dzieci,-mlodziesz ,- staruszkow czy dalej - kalekich ludzi....

Naprawdę nie widzę sensu, żeby z tobą dyskutować. O ile ciebie tu dziwką nazwano, o tyle nie przypominam sobie /a może coś pominąłem?/, żeby takie słowa padły pod adresem tzw. Silnej Matki. Chociażby z tego powodu, że nic o niej nie wiadomo.
Kolejna twoja manipulacja i pół biedy jeśli robisz to świadomie - wtedy można to traktować jako element pewnej rozgrywki dostarczającej codziennej rozrywki. Zaczynam mieć jednak obawy tego rodzaju, że ty nie wiesz co robisz i że w twojej sprawie może pomóc jedynie dobry psychiatra, a nie adwokat.
Mimo wszystko miłego życia.
Paaa!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
koalski napisał:
pozazycie napisał:
Wyprzedzajac opisanie calej sprawy-napisze Ci ze mi zabrano dziecko na tzw.ZAS
...BO MOGLOBY DOJSC ...przepraszam -puscily mi nerwy,bo jestem z nimi w kontakcie.
Im zabrano za NIC,a wyzwano te matke i mnie jako DZIWKI
Rowniez faktorytka o mej osobie tez, nie wspominajac o Gabrielu Kolsaki,ktory niegdys byl jako 20cm-nie wnikam, czy sie chwalil, czy zalil, zas dzieci dalej sa zabierane.
To samo z BLIZNIAKAMI ...

Ustawcie na placu rocznie 12,500tys dzieci ...konca nie bedzie widac,a jak co roku wiecej.
Zas rodzenstwa sa rozdzielane wiec po jednym dziecku na rodzine,to ile tych rodzin zastepczych tu jest na te 4mil.
Odliczajac z 4 mil -dzieci,-mlodziesz ,- staruszkow czy dalej - kalekich ludzi....

Naprawdę nie widzę sensu, żeby z tobą dyskutować. O ile ciebie tu dziwką nazwano, o tyle nie przypominam sobie /a może coś pominąłem?/, żeby takie słowa padły pod adresem tzw. Silnej Matki. Chociażby z tego powodu, że nic o niej nie wiadomo.
Kolejna twoja manipulacja i pół biedy jeśli robisz to świadomie - wtedy można to traktować jako element pewnej rozgrywki dostarczającej codziennej rozrywki. Zaczynam mieć jednak obawy tego rodzaju, że ty nie wiesz co robisz i że w twojej sprawie może pomóc jedynie dobry psychiatra, a nie adwokat.
Mimo wszystko miłego życia.
Paaa!!!!

Dziwka to jestes SAM,ale nic mi do tego,tak na marginesie.

Bardzo prosze przetlumacz innym o co tu chodzi blysnij choc raz, w temacie i pokaz swoja madrosc.
www.nytid.no/nyheter/artikler/20120105/tom-seng-odelagt-mor/

Oblicz ile tu jest dziwek na te prawie 13 tys zabranych dzieci.W tym jestes dobry.

a tu wytlumacz dlaczego tego chorego chlopca,ktory podczas zabierania od rodzicow padla mu psycha,nie daja sobie rady,juz jest nie potrzebny- czy o co chodzi....
www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Syk-gut...v-Norge-6316345.html

Co to dla ciebie czy Gabriela, czy faktorytki i zejdz ze mnie juz Ci pisalam.

Nie wierze bys dal rade,to wyjasnic.Jestes cienki z wiedza zas bogaty w bluzgach i nic pozatym.
Mozesz tez poprosic barbare,ona tyle lat w systemie, wiec pomoze...

Wiesz tu chodzi o dzieci nie o moja osobe,dla przypomnienia.
Az wstyd dorosly facet....
No ale ty nie masz go...to inna pilka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:

Bardzo prosze przetlumacz innym o co tu chodzi blysnij choc raz, w temacie i pokaz swoja madrosc.

Oblicz ile tu jest dziwek na te prawie 13 tys zabranych dzieci.W tym jestes dobry.

a tu wytlumacz dlaczego tego chorego chlopca,ktory podczas zabierania od rodzicow padla mu psycha,nie daja sobie rady,juz jest nie potrzebny- czy o co chodzi....

Nie wierze bys dal rade,to wyjasnic.Jestes cienki z wiedza zas bogaty w bluzgach i nic pozatym.

Kobieto, daj już se spokój - dzieci patrzą!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
Czytam te posty i analiza uzytego w nich jezyka jest glowna przeslanka wskazujaca ze Sebastian i pozazycie moga byc spokrewnieni. Inna mozliwosc jest taka, ze Silna Matka zmienila imie/plec i wystepuje jako sebastian. Niemniej belkotliwy jezyk nowego uzytkownika brak skladni i skala bledow daja jednoznacznie do myslenia.

Przepraszam najmocniej
Fakt niezaprzeczalny, sam nie rozumię tego co napisałem
Emocje , Głupota , Problemy z komputerem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
pozazycie napisał:

[/quote]

To potwierdza moja teze. Ten post nie zostal napisany przez pozazycie. Ona ma problem ze skladnia, interpunkcja nie wspominajac o logicznym wyrazaniu mysli. Ten wywod jest w miare klarowny choc nie wolny od bledow. Wniosek - ktos pomogl ale bardzo uwazal by nie byc " zbyt blyskotliwy"

Poza cos tam - jestes slaba i a twoje manipulacje przewidywalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Optimus napisał:
pozazycie napisał:

To potwierdza moja teze. Ten post nie zostal napisany przez pozazycie. Ona ma problem ze skladnia, interpunkcja nie wspominajac o logicznym wyrazaniu mysli. Ten wywod jest w miare klarowny choc nie wolny od bledow. Wniosek - ktos pomogl ale bardzo uwazal by nie byc " zbyt blyskotliwy"

Poza cos tam - jestes slaba i a twoje manipulacje przewidywalne[/quote]

Optimusie,jak uwierzysz to twoja sprawa,jak nie ...coz tez /dobrze wyszlo /
Fajnie spekulujesz,dlatego podpowiem bys czasu cennego nie marnowal .
Osobicie pisalam ba ciesze sie ,ze w miare wyszlo i doceniam Twoja ocene.

Ale nie o tym chcialam napisac,lecz o tym ,ze nikt tu na MN nie jest moja rodzina,ani tez znajomym.Nie znam osobiscie zadnej osoby.
Nie znam Sebastiana,nie znam Silnej Matki,ale mam z nia kontakt.
I w bledzie jestes ze ona moze tu za jakims avartem sie kryc i pisac.
Nie ma na to ani czasu ani sily,i nadal zyje tym ze nie ma chlopcow.
A tym razem napiszesz,jak cie znam ze nie zrozumiales,kij zniose to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
pozazycie napisał:
,nie znam Silnej Matki,ale mam z nia kontakt.

watpie, ale jakie to ma znaczenie. Powiedz silnej, zeby przy nastepnym spotkaniu z dziecmi poprosila kogos, zeby pojechal za BV i zlokalizowal nowy dom jej dzieci. Potem wiezdzasz na chate( po poludniu) drutujesz rodzicow zastepczych i ktos siedzi z nimi do rana. Tymczasem silna z dziecmi samochodem wypala do Polski. Tam zwoluje konferencje a stary ktory pilnowal zastepczych idzie do VG, aftenposten - "sprzedaje " temat i z moralnymi rozterkami zglasza sie na politi. Taka afera to by bylo cos!!! Moze by sklonila niedojebkow do debaty narodowej - kto wie. Ja bym tak zrobil po pierwszym spotkaniu z dziecmi a nie czekal jak pizda na wyrok ich schujalego sadu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Optimus napisał:
pozazycie napisał:
,nie znam Silnej Matki,ale mam z nia kontakt.

watpie, ale jakie to ma znaczenie. Powiedz silnej, zeby przy nastepnym spotkaniu z dziecmi poprosila kogos, zeby pojechal za BV i zlokalizowal nowy dom jej dzieci. Potem wiezdzasz na chate( po poludniu) drutujesz rodzicow zastepczych i ktos siedzi z nimi do rana. Tymczasem silna z dziecmi samochodem wypala do Polski. Tam zwoluje konferencje a stary ktory pilnowal zastepczych idzie do VG, aftenposten - "sprzedaje " temat i z moralnymi rozterkami zglasza sie na politi. Taka afera to by bylo cos!!! Moze by sklonila niedojebkow do debaty narodowej - kto wie. Ja bym tak zrobil po pierwszym spotkaniu z dziecmi a nie czekal jak pizda na wyrok ich schujalego sadu.

Optimus
Ktos tak zrobi, a Ciebie sprzatna za pomysla
Latwo pisac,jednak trudniej byc w takiej sytuacji i nikomu nie zycze.

Prawo naprawde maja bardzo dobre, i te same co weszlo w polsce.
Kulawo z TLUMACZENIAMI ale teraz mialam okazje poznac w kwestii dzieci.
Szkoda tylko,ze trzymaja sie z calosci prawa,jednego paragrafu,z ktorego te dzieci sa odbierane.
Naprawde jest napisane,o jakis srodkach wdrazajacych by pomoc rodzinom by te dzieci nie byly odbierane,monitoringach w domu rodzicow dziecka,gdy jest bardziej zle, to wolnotariuszy czy dalej nawet kuratora.
Ja nie mialam nic takiego,nawet wtedy nie wiedzialam,ze cos takiego jest.
Ale poznajac te rodziny ,ktore nie maja dzieci,w tych ich zdaniem zlych sytuacjach,dla dziecka nawet nie przyznano wolnotariuszy,monitoringu rodziny,czy przydzielanie kuratora.
To tylko widze ze pisze.Zas te rodziny w tym ja,zabrane dzieci w sytuacji krytycznej NIE-DO-ZNIESIENIA dla dziecka,ktore jest zwane jako zagrazajace zdrowiu i zyciu dziecka oraz jako ostatecznosc.
Dziecko odebrane nawet jak nie dostaniesz na to zadnych papierow , to juz nie masz prawa do niego...nie trzeba wyroku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok