Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
agnieszka mielczarek jan nowak tomasz gonciarz Slavo Slavo Maja Zych Aleksandra Janewicz (18140 niezalogowanych)
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
gabriel napisał:
mac_cc napisał:
.... Równie dobrze te rewelacje mogła wyczytać na forum - podobne teksty pod adresem pozazycie leciały tu na forum, zanim artykuł został opublikowany.
Jeżeli na sąsiednim Forum używasz nicka ..."Marc_kr"...
to poza tym iż jesteś zwykłym... szują ... ORMOWCEM... to na dodatek jesteś również i ...śmieciem...

---
Doniesiono Mi bowiem Uprzejmie iż niejaki ..."Marc_kr"...
W temacie Norweska................zabrała im dziecko
w poście z dnia Czw Sty 05,2012 10:33pm.
napisał :
..."Następnie zaczął pisać że z nią sypia "...
---
Chory człowieczku ...gdzie Ja taki tekst umieściłem ...
---
Nie mam konta na tamtym Forum , ... //nie mogę wejść na wszystkie tematy jako gość//...jednak mam dużo znajomych , którzy zapytali się Mnie , od kiedy to Ja znam Matkę Nikoli i jak mi było z Nią w łóżku ...
---
Facio , chcesz się dowartościować , to pisz z sensem i bez erotycznych fantazji ... Ja z JAWNYMI Dziwkami się Nie Zadaję ... !!!
Zapamiętaj to na zawsze ...Obrońco ... uciśnionych dziwek...
---
Coś Mi się wydaje , że obecnie , sam pewnie smalisz do niej cholewki i stąd taka twoja postawa
---
A możeś z rodziny i tworzysz ...FRONT ... obrony ... zszarganej opinii ... Niepokalanej Tej Matki Polki ...

MOŻESZ I TEN POST ...również ...ZGŁOSIĆ DO ADMINISTRACJI ...konfidencie...

Fioletowy,Grzecznie PROSZE przestan juz tyle pisac o mej osobie.
A jak masz takie parcie to zaloz nowy watek.Bo ten jest o instyt i dzieciach.
A jak widze od poczatku....
Twoje wypowiedzi stoi tu,stoi tam,a to dziwka, jak sie ubiera,jakie zdjecia itp.
Zaczynaja mi sie kojarzyc jak faceta, ktorego kopla w dupe dziewczyna ,a on stara sie wszem oglosic, jaka jest by nikt inny jej nie chcial,jak on sam jej nie ma.
Chlopie ja mam 46 lat, rodzine, dzieci wnuki,chomika szynszylke
A do tego kazdego juz osobnika,ktory pisze w temacie, masz za wroga jako, ze tzw samli do mej osoby.
Badz duzy ,bo juz i mnie zaczynaja sie pytac, czy to aby nie jakis co platonicznie nie wytrzumuje.
Ponadto to Twoja osobista sprawa,z ktorej nie musisz sie tlumaczyc, iz z jawnymi dziwkami sie nie zadajesz,a jedynie tymi po cichu.
Gdyby moj maz,tak pisal jak Ty o innej kobiecie,do tego mial si do kazdego co pisze na temat, ze smali do tej kobiety,UWIERZ MI, ZE POWIEDZIALA BYM MU, IZ JEST ZAZDROSNY O NIA.
Tak to wyglada z tej str. ekranu.
Siedze cicho znosze,ale do czasu...
To wszystko.Dziekuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Wiadomosc z wczoraj...
Demonstracja...rodzice chca uzyskac chlopcow uprowadzonych...
www.p4.no/story.aspx?id=446336

Opis sprawy w/w dzieci na forum,min.iz ojcec zastepczy byl oskarzony o wykorzystywanie seksualne...i mimo wszystko powierzono mu tych chlopcow....
forum.r-b-v.net/viewtopic.php?p=2264#p2264

Odpowiedz na w/w sprawe..
www.stavanger.kommune.no/Aktuelt ... -i-Tyrkia/

Policja w tej sprawie...
www.rogalandsavis.no/nyheter/article5862231.ece

Zmuszanie do klamstw...
www.tv2.no/nyheter/innenriks/tvu ... 35914.html

Rodzice chlopcow...
www.tv2.no/nyheter/innenriks/kri ... 29264.html

Tez detektyw bral udzial....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
Wiadomosc z wczoraj...
Demonstracja...rodzice chca uzyskac chlopcow uprowadzonych...
www.p4.no/story.aspx?id=446336

Opis sprawy w/w dzieci na forum,min.iz ojcec zastepczy byl oskarzony o wykorzystywanie seksualne...i mimo wszystko powierzono mu tych chlopcow....
forum.r-b-v.net/viewtopic.php?p=2264#p2264

Odpowiedz na w/w sprawe..
www.stavanger.kommune.no/Aktuelt ... -i-Tyrkia/

Policja w tej sprawie...
www.rogalandsavis.no/nyheter/article5862231.ece

Zmuszanie do klamstw...
www.tv2.no/nyheter/innenriks/tvu ... 35914.html

Rodzice chlopcow...
www.tv2.no/nyheter/innenriks/kri ... 29264.html

Tez detektyw bral udzial....

Te, Heleno, ty już dawno powinnaś zrozumieć, że pogrązasz sie w tej medialnej sprawie im czesciej zabierasz głos.
Pogrązasz też tego swojego adwokatyrzynę, ktory z bardziej biznesowych motywów, a nie jakiekogos serca dobrego probuje cie tu bronic na różnych forach.
Cała sprawa już tak smierdzi, że sie dziwie, że jeszcze to piłujecie.

Panie Marku, skończ pan, wstydu sobie oszczędz!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
Panie Marku, twoje IP już dawno było zidentyfikowane. Myslisz po co ja z tobą gadałem tu i na tamtym forum - żeby sie czegos dowiedzieć? Bez przesady

Ps. a teraz czekamy na zaskarżenie rewelacji Pani Ewy Winnickiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
koalski napisał:
Panie Marku, twoje IP już dawno było zidentyfikowane.

I tak pan koalski znalazł sobie przyjaciela o imieniu marek i tajemniczym ip 127.0.0.1 ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przepraszam a czego to się można po IP dowiedzieć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
mac_cc napisał:
koalski napisał:
Panie Marku, twoje IP już dawno było zidentyfikowane.

I tak pan koalski znalazł sobie przyjaciela o imieniu marek i tajemniczym ip 127.0.0.1 ...

...he he, ale nadal pozostaje jeszcze pani Winnicka...

Ps. a własciwie to czemu zabierasz głos w sprawie jakiegoś pana Marka?...
Oj kolego, nerwów nie sposób jednak ująć w paragrafy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
jasta102 napisał:
przepraszam a czego to się można po IP dowiedzieć?
Z pozoru niczego.

IP - jest to adres interfejsu sieciowego. Musisz go znać (tzn twój komputer musi go poznać by móc połączyć się z innym sprzętem).

Mając ip i nakaz sądowy to możesz wystąpić do providera (dostawcy internetu) o adres zamieszkania osoby spod tego ip. Jeżeli mówimy o legalnej drodze wykorzystywania takich danych...

Tyle że czasem posiadanie ip nie wystarczy, by namierzyć użytkownika. Często provider dostarcza puli adresów, z której klient w momencie połączenia z siecią ma przydzielane ip z puli (takie ip może się zmieniać z każdym resetem modemu).
Dlatego czasem zapamiętuje się dodatkowe dane np. adres mac (adres karty sieciowej - w zamyśle miał być unikalny i niemodyfikowalny - ale tak nie jest).

Ponadto często użytkownicy by maskować swoje ip korzystają z adresów proxy lub łączą się przez botnety (wówczas nasze połączenie jest przekazywane przez sprzęt zlokalizowany w zupełnie innym miejscu - a widoczny adres ip na logach w bazach danych pozostaje tego węzła przez który łączymy się).

127.0.0.1 z tego adresu się nic nie dowiesz. Jest to localhost (nasz lokalny adres). Jeżeli wykonasz połączenie na niego - to połączysz się z samym sobą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
Panie Marku, może pan wiele jeszcze wnieść do dyskusji - ale o BV w ogólności, a nie o tej konkretnej sprawie. Pytanko jest jedynie tego rodzaju, czy to pana w ogóle może interesować? Dla pana jest to biznes i kariera, a dla nas mieszkających tutaj rzecz się rozbija o coś innego.
W pośpiesznym liscie na priv mówi mi pan o honorze - jestem jak najbardziej za.
Dorzuciłbym jeszcze odpowiedzialność.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
koalski napisał:
Panie Marku, może pan wiele jeszcze wnieść do dyskusji - ale o BV w ogólności, a nie o tej konkretnej sprawie. Pytanko jest jedynie tego rodzaju, czy to pana w ogóle może interesować? Dla pana jest to biznes i kariera, a dla nas mieszkających tutaj rzecz się rozbija o coś innego.
W pośpiesznym liscie na priv mówi mi pan o honorze - jestem jak najbardziej za.
Dorzuciłbym jeszcze odpowiedzialność.

W pośpiesznym liście na priv mówię, że jeżeli tak bardzo nurtuje ciebie moja osoba to jestem gotów zweryfikować swoja tożsamość. Tyle że nie dam Ci do ręki moich danych osobowych.
Zaproponowałem rozwiązanie. I nie będę publikował swojego nazwiska.

Ponadto wspomniałem że zachowujmy się honorowo nie przenosząc tej dyskusji z priv na public.

I zapomniałem dodać (bo już widzę że nie zachowasz żadnego z moich słów dla siebie) - że w wiadomości na priv odniosłem się do tematu - parafrazując: tak długo ludzie będą mieli wątpliwości dopóki Nikola nie będzie dorosła i nie opowie swojej historii...

Tylko moje imię pozostawiasz tajemnicą przezywając mnie "Marek".
Poziom naszej dyskusji już zszedł do poziomu forum - witamy na mojanorwegia.pl

Chodź po spamujmy dalej ten temat - może gabrielowi znowu puszczą nerwy i tym razem nas oboje zwyzywa...
----------
PS. Jeżeli chcesz mnie trollować - to wystarczy że przeglądniesz wszystkie wątki i zaraportujesz te gdzie gabriel wyzywa innych użytkowników. Będziesz miał frajdę bo facet zepnie pośladki i będzie miał ochotę mnie udusić gołymi rękoma (bo oczywiście wszystko będzie na mnie).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok