gabriel napisał:
mac_cc napisał:
.... Równie dobrze te rewelacje mogła wyczytać na forum - podobne teksty pod adresem pozazycie leciały tu na forum, zanim artykuł został opublikowany.
Jeżeli na sąsiednim Forum używasz nicka ..."Marc_kr"...
to poza tym iż jesteś zwykłym... szują ... ORMOWCEM... to na dodatek jesteś również i ...śmieciem...
---
Doniesiono Mi bowiem Uprzejmie iż niejaki ..."Marc_kr"...
W temacie Norweska................zabrała im dziecko
w poście z dnia Czw Sty 05,2012 10:33pm.
napisał :
..."Następnie zaczął pisać że z nią sypia "...
---
Chory człowieczku ...gdzie Ja taki tekst umieściłem ...
---
Nie mam konta na tamtym Forum , ... //nie mogę wejść na wszystkie tematy jako gość//...jednak mam dużo znajomych , którzy zapytali się Mnie , od kiedy to Ja znam Matkę Nikoli i jak mi było z Nią w łóżku ...
---
Facio , chcesz się dowartościować , to pisz z sensem i bez erotycznych fantazji ... Ja z JAWNYMI Dziwkami się Nie Zadaję ... !!!
Zapamiętaj to na zawsze ...Obrońco ... uciśnionych dziwek...
---
Coś Mi się wydaje , że obecnie , sam pewnie smalisz do niej cholewki i stąd taka twoja postawa
---
A możeś z rodziny i tworzysz ...FRONT ... obrony ... zszarganej opinii ... Niepokalanej Tej Matki Polki ...
MOŻESZ I TEN POST ...również ...ZGŁOSIĆ DO ADMINISTRACJI ...konfidencie...
Fioletowy,Grzecznie PROSZE przestan juz tyle pisac o mej osobie.
A jak masz takie parcie to zaloz nowy watek.Bo ten jest o instyt i dzieciach.
A jak widze od poczatku....
Twoje wypowiedzi stoi tu,stoi tam,a to dziwka, jak sie ubiera,jakie zdjecia itp.
Zaczynaja mi sie kojarzyc jak faceta, ktorego kopla w dupe dziewczyna ,a on stara sie wszem oglosic, jaka jest by nikt inny jej nie chcial,jak on sam jej nie ma.
Chlopie ja mam 46 lat, rodzine, dzieci wnuki,chomika szynszylke
A do tego kazdego juz osobnika,ktory pisze w temacie, masz za wroga jako, ze tzw samli do mej osoby.
Badz duzy ,bo juz i mnie zaczynaja sie pytac, czy to aby nie jakis co platonicznie nie wytrzumuje.
Ponadto to Twoja osobista sprawa,z ktorej nie musisz sie tlumaczyc, iz z jawnymi dziwkami sie nie zadajesz,a jedynie tymi po cichu.
Gdyby moj maz,tak pisal jak Ty o innej kobiecie,do tego mial si do kazdego co pisze na temat, ze smali do tej kobiety,UWIERZ MI, ZE POWIEDZIALA BYM MU, IZ JEST ZAZDROSNY O NIA.
Tak to wyglada z tej str. ekranu.
Siedze cicho znosze,ale do czasu...
To wszystko.Dziekuje...
mac_cc napisał:
.... Równie dobrze te rewelacje mogła wyczytać na forum - podobne teksty pod adresem pozazycie leciały tu na forum, zanim artykuł został opublikowany.
Jeżeli na sąsiednim Forum używasz nicka ..."Marc_kr"...
to poza tym iż jesteś zwykłym... szują ... ORMOWCEM... to na dodatek jesteś również i ...śmieciem...
---
Doniesiono Mi bowiem Uprzejmie iż niejaki ..."Marc_kr"...
W temacie Norweska................zabrała im dziecko
w poście z dnia Czw Sty 05,2012 10:33pm.
napisał :
..."Następnie zaczął pisać że z nią sypia "...
---
Chory człowieczku ...gdzie Ja taki tekst umieściłem ...
---
Nie mam konta na tamtym Forum , ... //nie mogę wejść na wszystkie tematy jako gość//...jednak mam dużo znajomych , którzy zapytali się Mnie , od kiedy to Ja znam Matkę Nikoli i jak mi było z Nią w łóżku ...
---
Facio , chcesz się dowartościować , to pisz z sensem i bez erotycznych fantazji ... Ja z JAWNYMI Dziwkami się Nie Zadaję ... !!!
Zapamiętaj to na zawsze ...Obrońco ... uciśnionych dziwek...
---
Coś Mi się wydaje , że obecnie , sam pewnie smalisz do niej cholewki i stąd taka twoja postawa
---
A możeś z rodziny i tworzysz ...FRONT ... obrony ... zszarganej opinii ... Niepokalanej Tej Matki Polki ...
MOŻESZ I TEN POST ...również ...ZGŁOSIĆ DO ADMINISTRACJI ...konfidencie...
Fioletowy,Grzecznie PROSZE przestan juz tyle pisac o mej osobie.
A jak masz takie parcie to zaloz nowy watek.Bo ten jest o instyt i dzieciach.
A jak widze od poczatku....
Twoje wypowiedzi stoi tu,stoi tam,a to dziwka, jak sie ubiera,jakie zdjecia itp.
Zaczynaja mi sie kojarzyc jak faceta, ktorego kopla w dupe dziewczyna ,a on stara sie wszem oglosic, jaka jest by nikt inny jej nie chcial,jak on sam jej nie ma.
Chlopie ja mam 46 lat, rodzine, dzieci wnuki,chomika szynszylke

A do tego kazdego juz osobnika,ktory pisze w temacie, masz za wroga jako, ze tzw samli do mej osoby.
Badz duzy ,bo juz i mnie zaczynaja sie pytac, czy to aby nie jakis co platonicznie nie wytrzumuje.
Ponadto to Twoja osobista sprawa,z ktorej nie musisz sie tlumaczyc, iz z jawnymi dziwkami sie nie zadajesz,a jedynie tymi po cichu.
Gdyby moj maz,tak pisal jak Ty o innej kobiecie,do tego mial si do kazdego co pisze na temat, ze smali do tej kobiety,UWIERZ MI, ZE POWIEDZIALA BYM MU, IZ JEST ZAZDROSNY O NIA.
Tak to wyglada z tej str. ekranu.
Siedze cicho znosze,ale do czasu...
To wszystko.Dziekuje...