Opis sprawy w/w dzieci na forum,min.iz ojcec zastepczy byl oskarzony o wykorzystywanie seksualne...i mimo wszystko powierzono mu tych chlopcow.... forum.r-b-v.net/viewtopic.php?p=2264#p2264
Musze przyznac, ze swietnie sobie radzisz z jez. no. skoro potrafisz wyszukac, przeczytac i zrozumiec te wszystkie wiadomosci zawarte w powyzszych linkach - ale jak to ma sie do twojej osoby ???
mac_cc napisał:PS. Jeżeli chcesz mnie trollować - to wystarczy że przeglądniesz wszystkie wątki i zaraportujesz te gdzie gabriel wyzywa innych użytkowników. Będziesz miał frajdę bo facet zepnie pośladki i będzie miał ochotę mnie udusić gołymi rękoma (bo oczywiście wszystko będzie na mnie). Jesteś bardzo ...ŚMIESZNYM i zadufanym w sobie człowieczkiem , i tylko tyle napiszę jako riposta ...
Pław się w tej twojej pysze ...
---
Na Tym Forum jesteś jak mgnienie , jak tylko minie zainteresowanie nieszczęsną kobieciną, to i ty również zamilkniesz .
Oboje przejdziecie w zapomnienie , i tylko od czasu do czasu , ktoś was wspomni , jako wrzody ...które dla ogólnej społeczności Polskiej w Norge przysporzyli wstydu ... za który trzeba się tłumaczyć nie wiadomo czemu ...
---
Chcesz się dowiedzieć prawdy o tej kobiecie ...?
---
To kup bilet do Norge , pojedź do tej mieściny ...wszak adres zna już ...CAŁA POLSKA ... i przeprowadź...RZETELNY WYWIAD... wśród mieszkańców ... a dopiero wtedy Mędrkuj na Tym Forum .
---
Pamiętaj , to co ty wiesz to tylko ... Jednostronna... prawda ...prawda , tej żałosnej kobieciny ...
By być obiektywnym trzeba również wysłuchać i drugiej strony .
---
A może będziesz miał szczęście i trafisz na... Pana Wujka ... który kupił dziecku rowerek , by nic Ojcu nie mówiło o wspólnej tajemnicy jaką ma ona z mamą ... Pamiętaj ...dziecko jak nie czuje presji strachu ...jest bardzo gadatliwe i prawdomówne ... .
---
Może Ten człowiek oświeci twój zaślepiony mózg ...
---
Jak na razie ...
Ech idę spać...
Te, Marek, aż tyle poswieciłes swojego cennego czasu żeby udowodnić moją błędną tezę? Szczaw jesteś a nie adwokat. Prawnicza dziwka, której zdanie podlega uzależnieniu od tego od kogo otrzymuje gratyfikacje.
I nie rozmydlaj tematu - te pania E. Winnicką do sądu trzeba podać!!!!
A Tobie Heleno życze jak najgorzej. Tak bardzo, żebys w koncu przestala sie czuc komfortowo w tym kłamstwie, jakim epatujesz naokoło.
Nie wiem jak było w innych sferach, ale dla mnie jesteś dziwką mentalną przynajmniej i dobrze, że ci odebrano dziecko.
Cholera, państwowy system nie jest idealny, powiem więcej jest chory, ale to co ty wyprawiasz...
Szczerze wspólczuje Nikoli!!!
Tłumacz norweski przez internet
Nie masz czasu chodzić do tłumaczy? Wolisz załatwiać sprawy bez wychodzenia z domu? Możemy Ci pomóc! Oferujemy tłumaczenia z/na język norweski tekstów standardowych, specjalistycznych oraz przysięgłych przez internet. Ze względu na wieloletnie doświadczenie gwarantujemy Ci rzetelną obsługę oraz szybko zrealizowanie powierzonego Nam zadania.
Jakie dokumenty tłumaczymy?
CV,
dokumenty bankowe, np. wyciągi z kont,
dokumenty sądowe, np. zaświadczenie o niekaralności, wyroki sądu,
akty urodzenia, małżeństwa,
dyplomy,
umowy, kontrakty, ...
gabriel napisał:
---
Na Tym Forum jesteś jak mgnienie , jak tylko minie zainteresowanie nieszczęsną kobieciną, to i ty również zamilkniesz .
Oboje przejdziecie w zapomnienie , i tylko od czasu do czasu , ktoś was wspomni , jako wrzody ...które dla ogólnej społeczności Polskiej w Norge przysporzyli wstydu ... za który trzeba się tłumaczyć nie wiadomo czemu ...
---
Czy ty jesteś ślepy, czy nie chcesz tego widzieć?
Coraz to bardziej można zwątpić w ludzki intelekt. Pomyśl po co ja teraz tutaj uczestniczę w tym temacie na tym forum?
No trudno, publicznie dowartościuję kilku z was. Tak, różowy - od kilku dni piszę tu (na tym forum) tylko i wyłącznie ze względu na ciebie. No, żeby koalski nie pozostał niedowartościowany - to jeszcze z nim mam przednią zabawę (w gruncie rzeczy jest to zabawne za kogo mnie ma).
gabriel napisał:
To kup bilet do Norge , pojedź do tej mieściny ...wszak adres zna już ...CAŁA POLSKA ... i przeprowadź...RZETELNY WYWIAD... wśród mieszkańców ... a dopiero wtedy Mędrkuj na Tym Forum
Heh - przynajmniej teraz próbujesz rozmawiać normalnym tonem.
Powiem w skrócie. Tak długo ludzie będą mieli wątpliwości, dopóki sama Nikola się nie wypowie.
1. Pojadę do Norwegii i znajdę to co ty chcesz tam znaleźć - i kto mi da wiarę poza kilkoma osobami na forum? (Nie ma to sensu)
2. Umówię się z rodzicami Nikoli na rozmowę i zacytuję ich słowa - kto mi da wiarę poza kilkoma osobami na forum?
3. Umówię się z paniami z BV i porozmawiam na temat Nikoli - kto da wiarę tym zeznaniom poza kilkoma osobami na forum?
4. Pojadę do sędziego, który prowadził sprawę, upiję go i wyciągnę od niego kilka faktów - kto da wiarę tym zeznaniom poza kilkoma osobami na forum?
5. Jakimś cudem dotrę do dziewczynki, zdobędę jej zaufanie i porozmawiam z nią - i kto uwierzy w te zeznania? (przecież dzieckiem można manipulować...)
Tak długo nie poznamy obiektywnej prawdy, dopóki Nikola się nie uniezależni i wypowie na swój temat.
Jak dużo czasu potrzebujesz by zrozumieć, że ta dyskusja nie ma sensu. Te wątki na tym forum wcale nie mają zbliżać do tego by poznać prawdę w tej konkretnej sprawie.
TYLKO PROSZĘ NIE MÓW ŻE O TYM NIE POMYŚLAŁEŚ. Naprawdę, z każdym dniem coraz to bardziej mogę zwątpić w ludzki intelekt.
W tej sprawie wiem kilka rzeczy:
1. Dziewczynka teraz może się cieszyć dzieciństwem (przecież rodzina nie zrobi nic głupiego będąc pod okiem mediów)
2. Te wątki na forum przeglądają różni ludzie. W gronie tych ludzi mogą być dzieci - koledzy/koleżanki Nikoli. Wiesz jak jest z dziećmi? Wiesz jakie potrafią być okrutne? Jeżeli takie dziecko twoje słowa uzna za zabawne i z twoimi tekstami wyskoczy do Nikoli, to co poczuje ta dziewczynka? Nawet nie wiesz jak bardzo możesz ją zranić? (Pół biedy jeżeli masz rację, a co jeżeli się mylisz - w końcu jesteś człowiekiem, możesz się pomylić).
- To nie musi dziać się teraz (to może stać się za rok, 2 lata, 3 lata...).
Pomyśl - to nic nie kosztuje.
Mam nadzieję, że w tym temacie dla ciebie, podobnie jak dla mnie najważniejsze jest dobro Nikoli (ponad chęcią bronienia ich rodziców, czy też wskazywania ich za winnych)
koalski napisał: Te, Marek, aż tyle poswieciłes swojego cennego czasu żeby udowodnić moją błędną tezę? Szczaw jesteś a nie adwokat. Prawnicza dziwka, której zdanie podlega uzależnieniu od tego od kogo otrzymuje gratyfikacje.
I nie rozmydlaj tematu - te pania E. Winnicką do sądu trzeba podać!!!!
A kiedy ja awansuję na supermana?
Co do mojego czasu - nie martw się - zaczyna się sesja (to zwykły odruch studencki, że zamiast do nauki, ciągnie mnie do wszystkiego innego )
Co ty masz do szczawu? W czym ciebie skrzywdził? Nie wstydź się, opowiedz nam. Przecież wszyscy na forum jesteśmy jak jedna rodzina
To na czym ostatnio stanęło?
Kurwa, zabawny wątek.
Te, adwokacie, ty chyba nie wierzysz w potęgę ludzkiego umysłu. Chyba nadal myślisz, że można nim manipulować jak sie chce.
Tu nie chodzi o przekręcenie opinii publicznej - chodzi o zbliżenie sie do prawdy. A jesli chodzi o tzw. opinię publiczną to ta konkretna sprawa jest przez was przegrana. Jedyne co widzę w niej sensownego to to, że dała do pomyslenia rodzicom wychowującym tu swoje dzieciątka.
Logiczne byłoby prześwietlić teraz każdą z tych kontrowersyjnych spraw toczących sie na linii BV i rodzice, a których popłuczyny informacji przedostają sie do netu.
Pamiętasz te pierwsze informacje? Czarno- biała opowieść o smutnej dziewczynce, której babcia leżała w szpitalu.
Ps. jak myślisz opinio publiczna, Kowalczyk przegra, czy wygra?
Basiu.. google translate tłumaczy poszczególe słowa z czego wynikać mogą problemy ze zrozumieniem, generalnie każdy może sobie stworzyć historię jaka mu pasuje, taka ot demokracja językowa
właścielka postu niejednokrotnie udowodniła że zna tylko jeden język... a właściwie tylko 1/2 , bo nawet z ojczystym ma spore problemy.
koalski napisał: A Tobie Heleno życze jak najgorzej. Tak bardzo, żebys w koncu przestala sie czuc komfortowo w tym kłamstwie, jakim epatujesz naokoło.
Nie wiem jak było w innych sferach, ale dla mnie jesteś dziwką mentalną przynajmniej i dobrze, że ci odebrano dziecko.
Cholera, państwowy system nie jest idealny, powiem więcej jest chory, ale to co ty wyprawiasz...
Szczerze wspólczuje Nikoli!!!
tak właśnie rozpoczęłam swój pierwszy wpis na tym wątku A jak napisałam że na fotkach wygląda jak podstarzała pani lekkich obyczajów i że dziecko może pójść w jej ślady to gromy na moją głowę się posypały.
Może nie życze jak najgorzej ale współczuje dziewczynce.
Artykuł z Polityki wyjaśnia chyba wszystko.
W sumie się cieszę że kolejna patologia sama się wyeliminowała z tego kraju.
A te wszystkie mac'ki, strix'y czy inne to chyba synkowie tejże damy, tak?
factorytka napisał: Basiu.. google translate tłumaczy poszczególe słowa z czego wynikać mogą problemy ze zrozumieniem, generalnie każdy może sobie stworzyć historię jaka mu pasuje, taka ot demokracja językowa
właścielka postu niejednokrotnie udowodniła że zna tylko jeden język... a właściwie tylko 1/2 , bo nawet z ojczystym ma spore problemy.
Moim zdaniem udowodnila tez, ze ma problem z samokrytyka
Ja najbardziej wspolczuje Nikoli, bo nie dosc, ze jest wciagana w problemy doroslych to na dodatek jest eksponowana / wykorzystywana przez media / rodzicow a to nie jest najlepszy sposob na harmonijne wychowanie dziecka
koalski napisał: chyba nie wierzysz w potęgę ludzkiego umysłu.
To zależy od podmiotu
koalski napisał:
Tu nie chodzi o przekręcenie opinii publicznej - chodzi o zbliżenie sie do prawdy.
Każda półprawda jest kłamstwem - czekaj cierpliwie na to co za 10 lat powie dziewczynka. Przynajmniej wiem że prawdy szybko nikt nie pozna (a nawet jak pozna to bez słów dziewczynki, gdy ta będzie dorosła - ktoś będzie mógł mieć wątpliwości).
Ja przynajmniej się nie okłamuję że "zbliżamy się do prawdy".
koalski napisał:
Logiczne byłoby prześwietlić teraz każdą z tych kontrowersyjnych spraw toczących sie na linii BV i rodzice, a których popłuczyny informacji przedostają sie do netu.
Umiesz czytać w myślach? Czy nadal chcesz prześwietlać ludzi "zbliżając się do prawdy" (tzn. kreując półprawdy, czyli kłamstwa).
koalski napisał:
Ps. jak myślisz opinio publiczna, Kowalczyk przegra, czy wygra?
Wygra cyborg z Norwegii...
Mogę już ewaluować na "opinię publiczną"?
Przypomnij mi jak wyglądała moja droga kariery na tym forum...
???
- użytkownik x? -> nie wiadomo co to przyszło
- jakiś stary użyszkodnik? - przypomnij jak mnie ochrzciłeś
- przez chwilę byłem sobą
- potem zabawny pan Marek/adwokat - tak ponad tym (przypomnij mi jak się nazywałem i ile miałem lat)
- teraz "opinia publiczna"? (nie ma co - spodobało mi się to stadium ewolucji - jest zabawniejsze od poprzedniego)
//EDIT:
Po "opinii publicznej" facytorka ma dla mnie lepsze stadium ewolucji factorytka napisał:
A te wszystkie mac'ki, strix'y czy inne to chyba synkowie tejże damy, tak?
--------
Teraz naprawdę zniżyliśmy się do poziomu tego forum
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.