Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Spuznieni juz dostalas gratisy z apteki? ja juz dawno wypelnialam to na internecie i nic nadal cisza.Przyszlo ci cos do domu ze masz isc do apteki i odebrac te gratisy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
owie3ka18 z vitus apotek dostaje sie maila ktorego drukujesz i z tym idziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
z obu się drukuje to co przychodzi na maila i odbiera w aptece kochana...
i z barna hus kosz na pieluchy też w sklepie się odbiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
no wlasnie mialam pytac jak sie bierze ten kosz na pieluchy bo maila od nich dostalam ale nie wiem do jakiego sklepu sie idzie po odbior...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
zależy jak wypełniałaś tam się wybiera sklep w jakim chcesz odebrać albo centralnie przez sklep jak zamawiasz to z tego sklepu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
hmm a jak jest z paczka z libero i rimi?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
zaneta k
(Versace)
Wiking
Witam.
Czytam was już od jakiegoś czasu a teraz postanowiłam napisac poniewaz mam dosyć powazny jak dla mnie problem.
Tydzien temu urodziłam coreczke.W poniedzialek wyszliśmy ze szpitala.Z powodu malej ilosci mleka w piersiach tego samego dnia jeszcze kupilismy sztuczne mleko NAN i jeszcze tego samego dnia mała zaczeła sie pręzyć i napinać brzuszek,przestała robić kupki,wiec myslac ze to mleko kupilismy na drugi dzien HIPP.Mała ma nadal te same objawy a do tego podczas snu zwija sie i pojękuje(kupke robi jedna na dzien)Przed sikaniem są te same objawy.Mała jje dwa razy dziennie mleko z piersi,reszte dokarmiam ją sztucznym.Byliśmy w helsestasjon ale niestety pani tylko zważyła małą i poradzila żeby częsciej dostawiac małą do piersi
Czy któraś z was miała cooś podobnego?bardzo sie martwie i nie moge patrzeć jak ona cierpi....nie wiemm gdzie sie udac zeby nam pomogli,a moze jest jakiś środek który móglby jej pomóc?
Będę wdzięczna za kazdą porade.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
owie3ka18 z tego co wiem bo jeszcze nie mam...przyjdą kupony pocztą i potem się idzie do sklepu i odbiera w sklepie. Dziewczyny pisały że to z Rimi ma być w kształcie butelki no i niektóre długo na to czekały więc i ja cierpliwie czekam.

Olivuś we wcześniejszych postach dziewczyny podawały nazwę środków na kolkę które można tu kupić może to pomoże.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Olivus zerknij na priv Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Olivus-mala ma kolki najprawdopodobniej... przystawiaj ja jak najczesciej do piersi,to prawda.Mojemu malemu to na kolke najbardziej pomaga. Mleko mamy lepsze niz najlepsze sztuczne-daj malej czas na przyzwyczajenie sie

Aga31- najpierw chcialam kupic PramPack Stokke tutaj kosztuje 1500kr a w PL 720zl wiec w sumie ta sama cena.. Ale znalazlam torbe Stokke za 400 zl wiec kupilam i ja i odrazu spiworek kupilam mimo ze nie chcialam na poczatku ale ten mozna i do gondolki i do fotelika wiec fajny i kupilam hihi Podaje link do pokrowca i spiworka
4kids.com.pl/produkt/opis/2259/torba_do_...sportu_stokke_xplory
4kids.com.pl/produkt/opis/6719/spiwr_puchowy_stokke_blue
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok