Ja mam pakiet podstawowy N i jest cala masa kanalow w sumie nie ma tylko tych extra filmowych... jest pelno kanalow z bajkami i m.in jest baby tv-naprawde super
Do podstawowego mozna dokupic inne pakiety,jednak podstawowy dalej sie ma.
No własnie najbardziej zaciekawiła mnie oferta N niz pozostałe z Cyfrowego polsatu lub cyfra plus. Ale to na razie tylko plany No my jak byśmy brali pakiet to pewnie od razu jakis duży aby były wszystkie kanały
My mieszkamy w domku jednorodzinnym i wynajmujemy mieszkanie na parterze Więc trzeba tylko pogadać czy nie bedzie problemu i dowiedzieć się w która stronę umocowac antenę i zamówić dekoder
daris,tez chcialam N,ale mielismy juz Polsat i w koncu nie zmienilismy. Ale pomysle o tym. Na razie wynajmujemy mieszkanie u norwegow. My mieszkamy na gorze a oni na dole. Nie bylo problemu z zawieszeniem anteny. Ale tez pytalismy. Placimy tylko abonament 2400 na rok.
agusss,wlasnie slyszalam,ze w blokach jest problem i nie wolno wieszac anten
Dziewczyny,u nas -25, masakra jakas
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.