Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja zas mam CANAL+ i tez jestem bardzo zadowolona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja mam pakiet podstawowy N i jest cala masa kanalow w sumie nie ma tylko tych extra filmowych... jest pelno kanalow z bajkami i m.in jest baby tv-naprawde super
Do podstawowego mozna dokupic inne pakiety,jednak podstawowy dalej sie ma.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No własnie najbardziej zaciekawiła mnie oferta N niz pozostałe z Cyfrowego polsatu lub cyfra plus. Ale to na razie tylko plany No my jak byśmy brali pakiet to pewnie od razu jakis duży aby były wszystkie kanały
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
tuptusiowata tylko pierwsze sie zapytaj czy mozesz powiesic satelite my np nie mozemy i klapa mamy tylko tv polonie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Z właścicielami nie powinno być problemu, są bardzo w porządku Ale pytać na pewno będziemy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no my mieszkamy w bloku i temu nie mozemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
My mieszkamy w domku jednorodzinnym i wynajmujemy mieszkanie na parterze Więc trzeba tylko pogadać czy nie bedzie problemu i dowiedzieć się w która stronę umocowac antenę i zamówić dekoder
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,tez chcialam N,ale mielismy juz Polsat i w koncu nie zmienilismy. Ale pomysle o tym. Na razie wynajmujemy mieszkanie u norwegow. My mieszkamy na gorze a oni na dole. Nie bylo problemu z zawieszeniem anteny. Ale tez pytalismy. Placimy tylko abonament 2400 na rok.
agusss,wlasnie slyszalam,ze w blokach jest problem i nie wolno wieszac anten
Dziewczyny,u nas -25, masakra jakas
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga u mnie tez zimno -21 brrrr ale w Polsce tez straszne mrozy,chyba jeszcze wieksze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
znów ogladam wiadomości,az mi sie ryczec chce ..... biedactwo jest juz w niebie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok