Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Co do telewizora,to sa kontrole. Jeski przyjda i zobacza,ze masz telewizor,to automatycznie dostajesz rachunek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA A TY PODAJESZ JULCE GLUTEN? MOZE WIESZ JAK TU WYGLADA Z KASZKA MANNA DLA DZIECI?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tak,daje jej troszeczke. Ale jak bylam w Polsce to kupilam sobie kaszke manne z nestle. Dodaje tylko wode i juz jest zrobiona. Ale jakbym nie miala,to kupilabym SEMULE GRYN. To jest kasza manna. Ugotowalabym na wodzie i dala troszke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA TY TO MASZ WIEDZE JAK BYS GROMADKE DZIECI JUZ WYCHOWAŁA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dobre To jest wlasnie urok poznego macierzynstwa. Zanim Julka sie urodzila,to zbieralam informacje na wszystkie tematy. Duzo okazalo sie zbednych ale np. jak nazywa sie kaszka manna po norwesku przydala sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga a widziałas tu w sklepie ta kasze jakiej jest firmy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
JULKA ŚPI? BO MOJ OSKI JUZ 2 GODZ SZKODA ZE W NOCY TAK SMACZNIE NIE SPI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Mam w domu. Kupowalam w Meny. Czerwone opakowanie z takim jakby czerwonym jasniejszym kwiatkiem, SEMULE GRYN MØLLERENS .
Spi Na dwor nie mozna wyjsc bo -15 mamy,brr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas - dobre Faktycznie Aga masz wiedze i fajnie ze my z niej tez mozemy skorzystac
Co do poznego macierzynstwa - nie kazdy tak ma ja jestem z tych bardziej histerycznych chyba niestety ;(

Halas - my tez placimy abonament, jak tylko maz sie zarejestrowal po przeprowadzce z PL zaraz przyszedl rachunek Aga ma racje - tu sa kontrole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
OSKAR SPI W SYPIALNI W KOMBINEZONIE I SPIWORKU BO MAM OTWARTE DRZWI BALKONOWE TAK SIE ZASTANAWIAM CZY NIE KUPIC MU KOMBINEZONU NA PRZYSZŁY ROK BO TERAZ FAJNE PROMOCJE TYLKO TAK MYSLE JAK ROZMIAR TERAZ MA 68 NIE WIEM CZY 86 CZY 92 CO MYSLISZ AGA?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok