Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
Słyszałam o tych kontrolach ale jak narazie my tu mieszkamy 3 lata i nikogo nie było moze ze to zadupie i babcia norweska i jej syn opłacają ten abonament a mieszkamy po jednym adresem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
My tez oplacamy abonamet. co pol roku jest do zaplaty okolo 1200 koron.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia ja tez jestem z tych mamusiek przewrazliwionych i panikujacych czasami bez potrzeby hhihihi ale cóz tak juz mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas - dokladnie ten model tak ma i juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,co do rozmiaru,to chyba nie trafie. Julka na 74 wszystko ma. I juz niektore rzeczy za krotkie sie robia. Wiec nie potrafie okreslic ile urosnie.
My tez placimy 2400 na rok, ale to dlatego,ze mamy antene satelitarna. Wlasciciele placa ale za kablowke. I my tez mozemy uzywac. Wiec wychodzi na to,ze oni placa a Wy Monika nie musicie.
Dziewczyny,ja tez potrafie panikowac,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
pewnie jak bym kupiła telewizor to zaraz bym dostała giro na bank nie ma cudów ooo to Julka większa jest pannica Oskarowi 74 za duze ale mysle ze kupie 92 to bedzie oki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas - mam pytanie, bo chcemy dzis skupic bilety do PL na Wielkannoc )))
Pisalas, ze lecialas Ryanairem z Rygge i nie bylo problemów z zabraniem gondoli, tak?
A na lotnisku w PL w drodze powrotnej? Skad lecialas? Bo my do Lodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia mam ten sam problem tez chce bilet kupic a nie wiem ktorym lotem leciec wizzair rayanair czy norwegian bo nie wiem co z wozkem
mam spacerowke bo mam ten wozek 3 w 1 ale czy taka spacerowka moze byc bo dziwnie pisze o wozku na stronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aguss - no wlasnie w ryanair spacerowke mozesz wziac spokojnie, przynajmniej ja tak zrozumialam.

My natomiast musimy leciec z gondola, bo Ida bedzie jeszcze chyba za mala do spacerowki (4 mies)... A gondola jest wielka i w ogole duzy i masywny jest ten nasz wozek, bo to emmaljunga, ale w terenie u nas za to sie swietnie sprawdza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
halas napisał:
pewnie jak bym kupiła telewizor to zaraz bym dostała giro na bank nie ma cudów

wlasnie to jest namieszane tu.
chcielismy w expercie kupic tv. facet mowil ze od razu wybierasz pakiet, i placisz abonament.
pozniej poszlismy do elkjopu i kupilismy tv i chcielismy abonament. a gosciu mowi ze jak chcesz tv to dzwonisz do firmy oferujacej kablowke czy cos tam i dopiero wtedy oni wlaczaja ci tv i placisz. No i nam faktycznie po zakupi tv nic nie przyszlo do placenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok