Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
A ja sie moge pochwalic ze wczoraj siedzac w sieci poznym wieczorkiem wymyslilam ze polecimy do Polski na zakupki hihi Kupilam bilet jak zawsze w Norwegianie na 17 marca powrot 21 marca,zarezerwowalam hotelik i czekam Juz sie nie moge doczekac hihi
Powiem wam ze obojetnie jaka linia bym nie leciala a by mi powiedzieli ze nie moge wziasc wozka,albo ze gondola za duza,albo ze wogole wozek za duzy to bym chyba tam takiego rabanu narobila ze szok Wezcie to na logike zamiast debatowac i uzalezniac od tego wylot... bilet kupcie tam-gdzie taniej-nie ma opcji ze jakis przewoznik nie zabierze wozka-co na to konkurencja?? Gondolki nie beda za duze-napewno.Dobrze pakujcie gabaryty i spotykamy sie w przestrzeni hih
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
Dopiero co sie dowiedzialam o tej biednej Madzi z Sosnowca! Boze serce mi sie scisnelo a i lezka poleciala bo Madzia byla taka sliczna dziewczynka-i pomyslec,ze ja tej kobiecie tak wspolczulam Tez niezbyt wierze w to,ze jej corcia wypadla bo kocyka nie ma od wczoraj tylko pewnie nie raz ja trzymala w nim Taka tragedia!!!
Co do Gabrysia to ten moj maly cudaczek takie czasem robi pozy,ze szokNie zawsze tez uda mi sie dana poze wychwycic aparatem bo zanim polece po niego,zanim go ustawie to Gabis zdazy zmienic pozycje Milusio mi,ze sie Wam podobaja te pozy Jak wywolam inne focie to ze dwie Wam jeszcze pokaze bo tez z nich rylismy ze smiechu Moze dzis dodam jak smyk pozwoli mi na chwilke odetchniecia
Co do aspiratorka do noska to mam ten z firmy CANPOL BABIES Dobrze gluty ciagnie ale jedyna jego wada jest to,ze w tej czesci co sie wklada ja do noska jest taka klapka i ona sie trzyma tylko na takiej cieniutkiej gumeczce no i ona mi pekla i przez to musze wciaz ta klapke wkladac a nie jest to latwe Na szczescie doszlam z nia do wprawy a pozatym sa jeszcze dwie zapasowe koncowki wiec jakby co to tamte uzyje choc pewnie i w nich peknie ta gumka trzymajaca ta klapke
Czytalam,ze jest nowoczesny aspirator,ktory sie podlacza do odkurzacza i podobno niezle wydymuje kichawe ale na sama mysl,ze sie go do odkurzacza podlacza odrazu rezygnuje Moze to i dobre ale wole wciagac synka glutki ustami niz odkurzaczem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
halas-czy to tobie wczoraj wyslalam zaproszenie? bo ciezko bylo cie znalezc
Dziewczyny powiedzcie...orientujecie sie moze kiedy w tym roku beda wolne dni-bardziej znane jako swieta wielkanocne?? Kiedy to wypada?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
od 5 do 9 w kalendarzu NOK jest zaznaczone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Rozumiem ze 5-9 kwietnia?
Gdzies mi sei zapodzial kalendarz a szukam restplasser zeby na poludnie smignac-moze by sie udalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
noo kwietnia
potem jest maj 1 i 17 wolny i pewnie 18 bo to piatek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dziekuje kochana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris dokładnie, wielkanoc jest od czwartku 5 do poniedzialku 9 kwietnia, takze smialo szukaj
A gdzie na te zakupki smigacie?
W sumie masz racje, wiec kupuje dzis bilety o tym, zeby nie leciec nie bylo w ogole mowy, pytanie tylko ktorymi liniami, ale jak piszesz moga mnie cmoknac w pietke, wiec lecimy. juz sie nie moge doczekac bo to moja pierwsza wizyta w PL od przeprowadzki tutaj w lecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Fajnie macie z tym lataniem z Oslo. u nas z trondheim do oslo i dopiero pl.
na szczescie wizzair wprowadzil lot bezposredni do gdanska z trondheim to juz zawsze cos tylko bilety i tak drogo wychodza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
kochane ja lece liniami Norwegian na Świeta i biore gondole i zdam jako bagaż a jesli mi powiedza ze moge jechac do samego samolotu z wózkiem to jeszcze lepiej więc mysle że tymi liniami problemu nie beda robic i tak jak mówi Daris tez sie oburze jak bedą miec jakieś "ale"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok