Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
hej dziewczyny :0 dawno mnie tu mnie nie było później napiszę co u mnie a teraz mam do was pytanko,. Czy jakiś lekarz przyjmuje w soboty?? czy jak zadzwonię do fastlege to mnie przyjmie czy nie ma takiej możliwości?? Mój mały od wczoraj ma jąkąś cholerną wysypke na plecach, brzuchu i na głowie, do tego zęby wychodzą aż się płakać chce jak on nie może się podrapać i wytrzymać z bólu. i jeszcze z tyłu na dole pleców ma okropne zaczerwienienie i do tego krostki albo słyszeliście może o dermatologu w oslo?? a może mogę jechać do szpitala??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Natan ma dzisiaj luz-bo weekend hihi
Spal dzisiaj dlugo w dzien i wstal dopiero o 19:00 wiec poki co nie spi
Ale mam plan prasowania teraz i pozniej to juz go kapie i lulu i smigam na solarke jupiii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris pozazdrości wygrzej sie za mnie na tej solarce hihihi ten spiworek fajowy ale drogi jak byk
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Milusia o tej porze nigdy nie spi heh chodzis spac ok 12 ale wstaje mi tak 7 8 a nawed 9 bez zadnej pobudki wiec zaczyna sypiac dobrze ale w dzien prawie w ogole nie spi masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Gabis tez juz spi po kapieli...Zawsze sie budzi o 3.00-4.00,oporzadzam go i znow zasypia tak do 6.00-8.00 Teraz dzieki temu klikam spokojnie i zerkam w miedzyczasie na film na TVN Wladca Pierscieni POWROT KROLASkubany konczy sie 20 minut po polnocy czyli jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nana76-daj spokoj z tym filmem-u mnie tez leci hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,do Szczecina mam jakies 70km,blizej mam do Gorzowa
Ewelina,czy Adas nie ma przypadkiem alergii na cos? Z tego co pamietam,to czesto pisalas o tych wysypkach. Fastlege Cie nie przyjmie w nocy. Trzeba jechac do Legevakt.
Dziewczyny,u mnie tez leci
No i Julka nie spi. Ale to specjalnie jej nie dalam spac. Moze pospi dluzej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a mój śpi już od 19 i czekam jak sie obudzi na karmienie bo bedzie głodny jak wilk ale chetnie bym sie połozyła bo mnie łamie ale czuje że zasne na godzinke i Oli wstanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
i u nas też leci ) Legolas jest the best!!!!! Uwielbiam takich elfickich blondynów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech Nana u mnie to samo leci bo Mirek wpatrzony w telewizor jak sroka w gnat haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok