Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA 31 MOŻE JULA MA TERAZ SKOK ROZWOJOWY TAK JAK MOJ OSKAR TERAZ ZACZYNA SIE OD 23 TYG KOLEJNY SKOK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,faktycznie moze masz racje,przez to szczepienie nie pomyslalam o tym. Dzisiaj to samo. Ubralam ja w koncu i wyszlysmy na dwor. Tyle,ze jest pelno sniegu i po 25 minutach pchania wozka jestem cala mokra. Wnioslam wiec wozek na taras i Julka spi na dworze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(Anna Maria)
Nowicjusz
wera1517 napisał:

agusss napisał:
[/quote]

I te własnie ślicznotki, powinny znaleźć się w kalendarzu na 2013 rok !

Ps. prawda Panie "adminie" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
OSKAR TEZ WŁAŚNIE ŚPI NA TARASIE CHWILKA SPOKOJU I ODPOCZYNKU ZEBY NAŁADOWAĆ BATERIE ALE NOCKI TO TEZ MAMY FATALNE ALE MYŚLĘ ZE TO PRZEZ TEN SKOK ROZWOJOWY ZOBACZYMY CO BĘDZIE DALEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
bez naszej zgody chyba jednak nie powinny byc w kalendarzach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
to nie prawda ze tylko chlopcy maja kolki my tez mamy niestety np dzis rano z nia walczylysmy moja malutka kuzynka ta to dopiero miala kolki biedulka

hmm dziewczyny a wierzycie w te skoki rozwojowe bo ja sie wlasnie nad tym zastanawialam dzis czy to prawda

wera dokladnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Wera i Aguss slodkie ksiezniczki!

Aguss ja w skoki rozwojowe nie wierze, moze dlatego ze u nas sie nic nie dzialo i mala jest grzeczna, jedyne co marudzila to byla jedna noc i powodem byly zabki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Agusss to nie tak,ze dziewczynki nie maja kolek tylko ze chlopcy podobno maja je czesciej od dziewczynek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny a ja wierze w skoki rozwojowe u nas sie to sprawdza w 95%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów