Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
619 Postów
Wyjadacz
oo widze w koncu heh

daris a ty sie tak upominasz a kiedy twoje zdjecie z Natankiem co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(zywiolek3)
Wiking
Cześć mamusie , tak oglądam Wasze bąbelki małe i zaczynam myślecz czy by sobie nie strzelic nastepnego dzidzi bo straszne słodziaki . Tez bede sie musiała kiedys pochwalic moją gwiazdką.Pozdrawiam wszystkie mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zywiolek3 sliczna ta Twoja mala dama-taka elegancka i sliczniusia Pozdrawiam

A to moja spiaca perelka w najnowszym wydaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kiedy ja zmienie zdjecie pytasz Agusss hmm... ja za bardzo kocham mojego mezulka chyba,tak mi sie to zdjecie nasze podoba ze niewiem kiedy zmienie hihi
NANA76-ostatnie czyli najnowsz zdjecie po prostu rewelka-tak slodziutko sobie spi i nawet ciagnie smoka tego samego co moj maluszek hihi
Do juterka kochane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,trzymam z Toba Ja nie zapomnialam o bolu jak zobaczylam Julke. Dalej pamietam i to doskonale. Ale chociaz wiem dlaczego. Ja mialam caly czas bole krzyzowe. Czyli przy kazdym skurczu pekal mi kregoslop. Czulam jakby mnie rozrywalo na kawalki. Bleeeeee,straszne to bylo.
NANA76 , sliczny spioszek
zywiolek3, no i sliczna mloda dama
AK83, juz niedlugo i na Ciebie przyjdzie czas Ale rozumiem zniecierpliwienie. Im blizej tym chcemy by juz nadeszlo i bylo po wszystkim Pamietam,ze pod koniec to codziennie gadalam do Julki,zeby wylazila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jej kochane dzieciaczki wszystkie
aga a Julcia jest juz taka duza)

ja pamietam bol ale nie kazdy i dobrze aga a to nie zrobili ci akupunktury albo nie dali ci termoforu na plecy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,nie dali,bo nie bylo na to czasu 1 raz bylam w szpitalu o 24, zrobili mi badanie i powiedzieli, ze mam jechac do domu bo skurcze sa jeszcze slabe. Ale tak sie rozkrecily,ze o 5 rano bylam z powrotem w szpitalu, zanim znalezli polozna,to byla 5,30 a o 5,54 Julka sie urodzila. Jak dzwonilam do szpitala,to powiedzieli,ze niemozliwe,ze tak szybko akcja sie posunela. Dobrze,ze nie dalam sie zagadac i przyjechalam. Inaczej Julka by sie urodzila w domu,w samochodzie albo w korytarzu szpitalnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien Dobry bardzo
Czy wy dziewczyny spac nie mozecie??
U nas sniegu napadalo ze masakra jakas z wyjsciem dzisiaj-teraz wlasnie trwa wielkie odsniezanie hehe Chyba na saneczki trzeba bedzie skoczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry
Julka zrobila mi dzisiaj pobudke o 4 rano No i tez mam sniegu po kolana Trzeba bylo z rana taras odsniezac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny, wreszcie i u nas napadało )
i sypie cały czas zaraz wyruszamy na spacerek, może nas nie zasypie po drodze, ale pies jaką radochę będzie miał ma w zwyczaju drążyć tunele w śniegu, tylko ogon mu widać. A teraz nasypało tak, że będzie miał gdzie kopać

Nana - ale słodki śpiochacz my też mamy taki smokas

A Ida dzisiaj mi pięknie do 8 pospała. I jeszcze jak się obudziła to nie płakała tylko sobie leżała sufit i swoje łapki ogladała, aniołeczek mój kochany

Żywiołek - śliczna dama

Aguss - moim zdaniem ta akupunktura to nic nie daje.... No chyba, że dała, ale wtedy to bez niej to w fazie skurczów bym umarła chyba, bo bliska byłam z akupunkturą też..

miłej soboty dziewczyny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok