Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,a masz tam jakis basen kolo siebie gdzie mozna z dzieciaczkami chodzic?
Zrobilam drugie podejscie z wyjsciem na dwor. I udalo sie Co prawda poszlam tylko do sklepu i z powrotem. Jakies 25 minut. Ale Julka spi teraz ladnie w wozku
Julka i jej slon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No mam ma i to duzy Na Furuset jest duzy basen na przyklad... Nie bylam tam jeszcze ale ponoc fajnie jest.
Ja tow ogole jakis czas temu,jak jeszcze w ciazy nie bylam to mialam chodzic na takie zajecia z aerobiku w wodzie do Oslo wlasnie bo nawet te zajecia to polka prowadzila-ale tez jakos nie bylam-moze ja takie checi mam hehehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ojej jaka ona slodziutka jest ta Julcia twoja!! Az by sie schrupalo takiego bobaska-moze ty lepiej nie przyjezdzaj do nas hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki daris ,Co do checi to chyba sa, tylko nie bylo z kim isc. A samemu to jakos dziko. Chociaz ja chodzilam na taki maly basen przed ciaza. Ale chyba z rok sie zastanawialam czy pojsc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
To tak samo jak ja sie na silownie decydowalam hihi Trwalo to a trwalo az wkoncu sie zdecydowalam... no i placilam 600kr miesiecznie w sumie na silowni bylam moze z 10 razy a umowa no rok byla...
Tak to juz z nami jest ze w stadzie razniej heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA JULKA JAKI SŁODZIAK TYLKO CAŁOWĄĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
A tran to ja w helse dostałam cała butle

aga, ale Jula słodka jest, rety cudny bobas! Daris - to prawda las wyglada pieknie zima tylko ciezko sie tam wbic wozkiem hihihihi i fajnie chodzic na spacerki lesna droga, choc u nas nie padal snieg, to jest na maksa oblodzone, wiec raki do butow by si eprzydaly, zeby orla nie wywinac
Choc czasami wyrwalabym sie z tej "dziczy" i poszla na 'miejski" spacerek - niby moge zapakowac wozek i dzidzie do auta, ale jak piszecie -samemu to sie kurcze nie chce...

Przy okazji zapytam - na co dodatkowo szczepilyscie maluchy, poza szczepieniami pakietowymi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki dziewczyny
lady_dosia,ja tez dostala duza butle tranu w helse
Co do spacerkow,to ja mam las blisko ale i tez miejskie drogi tez Ale jak nie zepchna sniegu to nici z wyjscia. Wczoraj bylam cala mokra od pchania wozka w tych zaspach
daris,masz racje. Chyba jakies stadne dziewczyny jestesmy I co do wiosny tez masz racje. Wszystko bedzie zdecydowanie latwiejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
To widac ze co helse to inaczej
A jesli chodzi o szczepienia to my poki co tylko programowe zaliczamy no i we wtorek wlasnie idziemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dziewczyny fajnie macie z tymi silowniami i basenami bo ja na tym moim zadupiu mam tylko jeziorko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok