Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
TRAN FAKTYCZNIE W SMAKU JEST OBRZYDLIWY NIE MA SIE CO DZIECIĄ DZIWIĆ ZE PLUJĄ I NIE CHCĄ BRAĆ MOJ STARSZY SYNEK BEZ PROBLEMU ŁYKA TRAN JAK SŁODKI SYROPEK MA TERAZ 5 LAT I OD 3 ROKU MU PODAJE TEN TRAN WIEC SIE PRZYZWYCZAIŁ ALE MŁODSZY WYKRĘCA SIE I WYPLUWA JA OTRZYMAŁM BUTELKE TRANU Z HELSESTASJON
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia nam tez nie dali tej wit d tylko od razu tran mi dali ale Milusia tylko czasem go wypluwa tak to go zjada naszczescie

daris trzeba bylo mnie zapytac o basen bo tez bym poszla bulo jedna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh agusss-bulo jedna ja juz tak dawno o tym myslalam,ze teraz ostatnio calkiem o tym zapomnialam juz hihi Ale moze musimy o tym pomyslec w takim razie... Ale tak wogole to moglaby byc juz chociaz wiosna co nie dziewczyny-wszystko byloby latwiejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Wczoraj akurat bylam na spacerku z coreczka jak zaczelo mocno sniezyc, wygladalysmy jak balwanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
a u nas wcale nie pada snieg, jest jakies minus 2 i szron i slonko, a przeciez w sumie niedaleko Oslo Jakies 60 km Ale ma padac jutro wiec zobaczymy, najwyzej bedziemy doczepiac plozy do kolek bo w niedziele idziemy z sasiadami na grilla do lasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
: masaktra juz z ta zima ja lubie zime ale ostatnio jak tak mocno sypalo i sie wybralam nie bylo odsniezone jeszcze i myslalam ze umre pchajac ten wozek heh

wiosna ja chce wiosne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
U nas tez sloneczko bylo caly dzien ale wlasnie po wczorajszym sniegu nie odsniezyli naszych chodniczkow i masakra by byla z pchaniem wozka... Ale pogoda zachecajaca byla do spaceru przez sloneczko no bo -10 to raczej nie zacheca hihi
lady_dosia ale fajowo masz z tym ze idziesz do lasu-zima jest pieknie w lesie,zreszta w lesie chyba zawsze jest pieknie, a jakby nie bylo to zyczymy sloneczka i mile spedzonego czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mnie rowniez nie dali zadnej buteleczki startowej w helsestasjon i nawet nie wiedziaalm,ze w niektorych komunach dajaJa na szczescie mialam jeszcze w ciazy kupiony zapas wit.D3 i ten preparat jest smakowy wiec maly go wsuwal od poczatku ze smakiem U mnie tez -10 na termometrze wiec zero spacerku Gabrys pobyl 10 minut na dworze i az nosek mial czerwony mimo posmarowania mu go specjalnym kremem na zime wiec wzielam go spowrotem do domku bojac sie ze dostanie kataru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mnie rowniez nie dali zadnej buteleczki startowej w helsestasjon i nawet nie wiedziaalm,ze w niektorych komunach dajaJa na szczescie mialam jeszcze w ciazy kupiony zapas wit.D3 i ten preparat jest smakowy wiec maly go wsuwal od poczatku ze smakiem U mnie tez -10 na termometrze wiec zero spacerku Gabrys pobyl 10 minut na dworze i az nosek mial czerwony mimo posmarowania mu go specjalnym kremem na zime wiec wzielam go spowrotem do domku bojac sie ze dostanie kataru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Moj maluszek z kolei pierwszy katarek ma juz za soba-wiec sie zahartowal hihi
Agusss wskoczylo wkoncu twoje nowe zdjecie NANA76 teraz na ciebie czas zeby zdjecie zmienic na takie z maluszkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok