Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zuzia boska na tym portrecie
Milenka tez sliczniutka
Tez nas zasypalo sniegiem. Julka jeszcze nie spi ale jest bardzo spokojna. Siedzi w lezaczku i sie buja Ale moglaby juz usnac bo ja tez bym pospala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczynki
U nas duzo sie dzialo dzisiaj,dzien pelen wrazen i pelen sniegu-bo masakra jakas tyle sie go narobilo a najlepsze jest to ze jutro tez ma padac haha
Moj Natan spi juz od jakiegos czasu wiec mialam czas w sobotni wieczor zrobic sie na bostwo i nawet seans w solarium zaliczylam wlasnie hihi
Szkoda tylko ze nie mozna zakonczyc dnia popijajac sobie Martini mmm... ach to karmionko-niby fajne,niby najlepsze...ale kazdy kijek ma dwa konce,jak to w zyciu-cos za cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia - fajny pomysł z tym obrazkiem ze zdjęcia. A Zuzia jaka ślicznniutka na nim

Aga - Ida tez nam komarowała w foteliku do polnocy i tez spokojniutko, nic a nic nie plakala
I potem ładnie spała bez budzenia do 7
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dziewczyny mam pytanie- czy chodzilyscie tutaj na kursy norweskiego dla cudzoziemcow czy same siie uczylyscie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki dziewczyny

Lady_dosia ja tez sie wlasnie zastanawiam, ale nie wiem czy jest sens , bo u mnie cala rodzina od meza zna angielski wiec nie mam problemu sie dogadac i gdzie pojde to po angielsku tez sie dogadam... a i tak niecale 1,5 roku tutaj bedziemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
no ja znam trochę norweski, bo przed wyjazdem w PL na kurs chodziłam, z rodziną meza tez sie po angielsku dogaduje gdy norweski zawiedzie, ale.. Moj maz umie po polsku, wiec chcialabym lepiej poznac jego jezyk, a poza tym angielski angielskim ale norweski mieszkajac tu warto znac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny) u nas tez sniegu ze hoho, ale widze ze odsniezyli to dzis juz mozna wyjsc.

kasia super ten portret Zuzi,
Milenka tez ladniutka

Emilowi to nie wiem co sie stalo , od paru dni jakos tak dziwnie krzyczy i piszczy , budzi sie w nocy , co mu sie nie zdarzalo od 3 miesiecy,budzi sie o 3 w nocy zje troche , pomarudzi i spi dalej. dzien przesypia prawie caly , ja nie wiem co mu sie porobilo, mam nadzieje , ze to chwilowe. mialyscie cos podobnego?

lady dosia, ja sie sama uczylam norweskiego, chcialam kiedys isc na kurs , ale praca mi nie pozwalala , caly dzien w pracy i nie bylo czasu, wiec postanowilam sama sie nauczyc , i na dzien dzisiejszy rozmawiam normalnie po norwesku, rozumiem wszystko.

No to milej niedzieli kochane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia ja byłam na kursie norweskiego z NAV polecam dużo nas nauczyli byłam bardzo zadowolona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
hej a jak można zalatwić sobie taki kurs z nav?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok