Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia, a jak tam Oski? Siada juz i raczkuje??? Bo wedlug tych artykulow,to w tym skoku rozwojowym to dziecko powinno juz siadac i dobrze sobie radzic z raczkowaniem.
A Julka ma jakas chandre na maxa. Ubralam ja i chcialam z nia wyjsc na spacer. Ale zaczela tak plakac,ze zawrocilam. Ululalam na rekach i spi. Ciekawe jak dlugo.
Co do witamin,to ja tak jak daris Tylko vit d. Ale kupilam wlasnie tran i zaczne jej dawac po troszke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No ja jutro tez skocze kupic juz tran bo mam koncoweczke tej buteleczki
Aga31 to co z ta Jula sie dzieje Jak tak dalej pojdzie to nigdy do nas nie przyjedziecie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Emilia Wer
(emaran)
Wiking
Dzień dobry,
piszę tu pierwszy raz, zatem jeśli w złym miejscu, to z góry przepraszam.
Mam pytanie do mam w Stavanger:
Czy istnieje może jakaś wypożyczalnia fotelików samochodowych dla dzieci?
Przyjeżdzam z córeczką w lutym na 3 dni, nie opłaca się nam kupować fotelika, a zabranie do samolotu też nie wiem,czy obyłoby się bez problemów.
A może znacie kogoś, kto mógłby nam pozyczyć fotelik?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,ja jednak mysle,ze to ma cos wspolnego ze szczepieniem. Ostatnio tez mi tak tydzien marudzila. Tylko,ze wtedy byla tesciowa u nas i ja tego tak nie odczulam. Dzisiaj zrobila mi pobudke o 5.30. Do 7.30 nie spala. Potem usnela a ja razem z nia. Ale jak sie tylko uspokoi to przyjedziemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
HEJ AGA 31 OSKI W SUMIE OK W NOCY CO 2 GODZ POBUDKA ALE DO TEGO JUZ SIE POWOLI PRZYZWYCZAIŁAM PRÓBUJE SIADAĆ I RACZKOWAĆ W SUMIE NA RAZIE TO TAKIE CZOŁGANIE HEHE ALE JAK ZOSTAWIE GO NA MACIE TO 2 MINUTKI I JUZ JEST POZA NIĄ W TYCH ARTYKUŁACH O SKOKACH ROZWOJOWYCH TO PISZE ZE SAMODZIELNIE ŚIADA DZIECKO I RACZKUJE TROSZKE PRZESADZILI ALE CHOCIAŻ KAŻDE DZIECKO ROZWIJA SIE INACZEJ W INNYM TĘPIE WIEC MOZE TO PRAWDA TERAZ ŚPI NA TARASIE A JA MAM OKOŁO 2 GODZ CZASU DLA SIEBIE POZDROWIONKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Hmmm a propos wit D, to mi w helsestasjon nic nie dali
I powiedzieli, ze nie trzeba i jak Ida skonczy 6 tyg to ma zaczac brac tran. I tak zrobilam.
I nie wiem teraz czy to nie za malo?

Mam do Was jeszcze inne pytanie - czy któraś z Was chodzi/chodziła na baby swimming?
jesli tak, to kiedy zaczełyście?
Chciałabym się z Idą zapisać, ale tak się zastanawiam czy nie za wcześnie (Uda ma skończone 7 tygodni). Niby jak dzwoniłam i pytałam to mówili, że spokojnie już możemy zacząc, ale... jak zwykle mam wątpliwości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,tez mi sie tak wydawalo,ze troche przesadzili. Julka podciaga sie ale nie siada sama. I tez raczej czolga sie niz raczkuje. O macie moge zapomniec. Kiedys kladlam ja i sobie lezala. A teraz tak jak piszesz, nie zdaze sie odwrocic a ona juz po za mata Turla sie w kazda strone
lady_dosia,mi tez tak powiedzieli. Nawet dali butelke tranu i ja Julce dawalam przez tydzien. Ale strasznie plula i w koncu zwymiotowala. Ale teraz jak je juz cos innego niz mleko to wymieszam i bede dawac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga31 tez mi sie wydaje ze to ta szczepionka jednak i mam nadzieje ze szybko jej minie
Mi w helse bez mojego pytania o to czy cos dawac-dali ta witamine D i powiedzieli ze jak ta buteleczka sie skonczy to wtedy kupic juz tran. Ale mysle ze u ciebie lady_dosia jak wszystko jest ok to nic sie nie stalo ze nie podawalas i po prostu zacznij odrazu od tranu
Na plywanie tez chcialam chodzic ale nie ma z kim A fajnie by bylo kogos znac z maluszkiem,zeby pojsc razem-zawsze razniej ale ze nie znalazlam to nie bylam Na basen najlepiej zaczac juz chodzic od 2 miesiaca zycia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie, bo faktycznie zawsze raźniej z kimś.
Ja namawiam męża na popołudniowe zajęcia, jeśli będą jeszcze miejsca, całej naszej trójce dobrze to zrobi

Aga31- Ida póki co pije tran dośc ładnie, chwilke sie krzywi a zaraz potem wyskakuje jej na buzi wielki uśmiech

A teraz korzystając z ładnej pogody ubieramy się i lecimy na spacerek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh szkoda,szkoda
Tez chcielismy isc na spacer ale dzisiaj musi nam wystarczyc wietrzenie hihi U nas takie zaspy ze szok sa,po wczorajszych opadach sniegu no i na dodatek - 10 brrrrr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok