Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny , ja mam znow do nadrobienia
wczoraj bylismy w odwiedzinach u kolezanki i jej coreczki a pozniej przedluzalam wlosy siostrze i rzesy takiej jednej babce

Witam nowa mamusie.

Zdjecia dzieciaczkow przesliczne

U nas juz snieg roztopnial

A no i dzien dziadka i babci to wszystkiego naj dla dziadkow Waszych pociech

A to nasz prezent dla dziadka (babcia dostala karte prezentowa na tatuaz)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
U Nas tez bielusio i sniegu pelniusio Dzis aby wyjsc na spacerek z Gabrysiem jego tatus nameczyl sie przy odsniezaniu podjazdu abysmy mogli swobodnie wybrac sie na spacerekNameczyl sie biedaczek a spacerek trwal raptem kilka minut bo pech chcial,ze jak tylko zaczelismy spacerowac po okolicy miedzy domkami to non stop przejezdzaly obok Nas odsniezarki i nie dosc,ze huczaly i synek sie wybudzal to jeszcze Nas moczyly Zlapalam nerwa i tak sprintem wracalismy do domu przy akompaniamencie placzu wkurzonego bo wybudzonego Gabrysia Pod samym domem zaczal proszyc snieg i tak sie zakonczyl Nasz rodzinny spacerek na ktory czekalam caly tydzienDzis Gabrys wyslal swoim dwom babuniom pierwsze zyczonka z okazji Dnia BabciBabcie byly very happy i wogole hehe Milego weekendziku kobietki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
619 Postów
Wyjadacz
heh daris ja spac moge ale Milenka nie

lady dosia moze nie duzo ale jednak mi troche pomogla ta akupunktura bo tez kregoslup mnie bolal okropnie ale bardziej mi pomogl termofor poprostu jak mi go przylozyla to cudo

kasiar super tatuaz

a sniegu u nas tyle ze wyszlismy z domu i od razu wrocilismy do niego spowrotem katastrofa jakas czemu oni tu nie odsniezaja to nie wiem

milego sobotniego wieczorku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Milenka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aguss - cudne zdjęcie My też wysłaliśmy Dziadkom kartko-zdjęcie
Śliczna sukienka - Ida się pyta Milenki gdzie jej mama ją kupiła ))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ile nowych zdjec maluszków
Jak sie patrzy na te dzieciaczki to sie az do monitora czlowiek usmiecha slicznusie sa te dzieci.
co do zimy, to ja mieszkam niedaleko trondheim to u nas sniegu pelno lezy juz od poczatku stycznia, konca grudnia. Wszystko pozamarzane. Nie ma nawet mowy o wyjsciu z wozkiem dalej gdzies bo slizgawica. Wiktoria i tak za mala jeszcze na spacery w takie zimno, ale chwila przy okienku musi byc. Dzis byla na pierwszych zakupach po swoje pampersy Ale jakby to ona miala je kupowac to nic by z tego nie wyszlo bo cala podroz i zakupy przespala w wozku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Idusiu kochana w lindexie na przecenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak