Wera i aguss Wasze pociechy tez sa sliczne!Lady dosia moj synek od urodzenia ma takiego fisiolka na glowie-tak okreslil ta fryzurke moj facio

Ja ja nazywam irokezikiem i uwielbiam ten jego koguci grzebyczek na glowce hehe

Macie racje kobietki,ze nie ma 100% sposobu na pozbycie sie kolki-mozna jedynie probowac ja lagodzic by Nasze pociechy mniej cierpialy

Halas z tym,ze czesciej kolki miewaja chlopcy to wyczytalam w ktoryms z poradnikow,ktore mi sprezentowala siostra bo sama w czerwcu zostala mama a bedac w ciazy miala fiola na punkcie poradnikow i nakupowala ich tyle,ze prawie polowe ciazy je czytalam

Siostra urodzila coreczke i nie wie co znaczy kolka u dziecka-szczesciara jedna,a do tego od poczatku jej corcia dawala jej spac w nocy i tylko ze dwa razy wstawala jej zmienic pieluszke i dac cyca i szly spowrotem spac do 7.00-8.00 rano

Moj synek niestety jest w grupie dzieci,ktore maja kolki dosyc regularnie wiec jak zbliza sie noc to jeza mi sie wlosy na rekach bo zastanawiam sie czy i tym razem moje sposoby zadzialaja czy czeka mnie biala noc

Odkad mu sie zaczely kolki tzn.odkad mial 2 tyg.nie przespalam spokojnie zadnej nocki bez jakis rewelacji i walki z kolka

Skoncza sie kolki to zacznie sie zabkowanie i itp., wiec wyspie sie chyba za rok jak dobrze pojdzie