Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris Natanek wyglada jak maly ksieciunio Te kropelki BOBOTIC kupila mi kolezanka jak jechala na swieta do Polski.Kupila mi je na wzdecia i kolki u synka i maja malinowy smak Gabrys jak mu je podaje lyzeczka to az cmoka tak mu smakuja Te kropelki daje mu za dnia a na noc daje mu lyzeczke GRIPE WATEROprocz tego jak ma napad kolki to tak jak pisalam wyzej odgazowuje synka a dzieki tym specyfikom gazy latwiej odchodza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki dziewczyny
Ehh to moze tez sprobuje ten Bobotic... no te moje wszystkie tez maja taki slodziutki smak ze Natan je lubi,zreszta one chyba musza byc slodziutkie zeby oslodzic troszke im ten bol hihi A te zginanie kolanek do brzuszka to my od urodzenia robimy ale samo to niestety nie zwalczy kolki-ale pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
u nas kupilam wczoraj te kropelki miniform na kolki. Pomogly malej ale ciagle ma problemy z baczkami mimo uginania nozek. nie wiem jak jej juz pomog bo sie zwija jak spi, a na rekach jest wszystko ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris, ależ przystojniak i elegancik Faktycznie ciacho

Nana - Twój rozbójnik też śliczny, jaką ma zawadiacką czuprynę

dziewczyny, na kolki nie ma chyba jednego sposobu, który całkiem je usunie. Jak pisałam wcześniej u nas od tygodnia spokojniej, nie ma takich strasznych wieczornych ataków. wydaje mi się, że to może być spowodowane zmianą diety, bo ją troszke zmodyfikowałam...

kasia - ale masz szczescie, ze zuzie to dolegliwosci ominely. I slicznie Wam spi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEWCZYNY ŚLICZNE TE WASZE POCIECHY NANA76 Z TYMI KOLKAMI TO NIE MA REGUŁY ŻE U CHŁOPCÓW WYSTĘPUJĄ CZĘŚCIEJ MOI SYNKOWIE NIE MIELI NA SZCZĘŚCIE KASIAR 12 ZAZDROSZCZĘ TOBIE TYCH PRZESPANYCH NOCY HEHEHE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja jeszcze na kolki nie stosowalam nic mamy czasem ale nie czesto naszczescie
co do szczepien mi Milenke zaszczepila jak byla przy cycusiu i praiw w ogole nie plakala
i mmusze sie pochwali Milenka wczoraj pozno poszla spac bo o 1 ale za to spala do 10 bez zadnego budzenia sie bylam w szoku
a dzieciaczki wasze sa przesliczne przeslodkie przekochane
a to moja Milusia tez sie pochwalimy a co
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wera i aguss Wasze pociechy tez sa sliczne!Lady dosia moj synek od urodzenia ma takiego fisiolka na glowie-tak okreslil ta fryzurke moj facio Ja ja nazywam irokezikiem i uwielbiam ten jego koguci grzebyczek na glowce hehe
Macie racje kobietki,ze nie ma 100% sposobu na pozbycie sie kolki-mozna jedynie probowac ja lagodzic by Nasze pociechy mniej cierpialy Halas z tym,ze czesciej kolki miewaja chlopcy to wyczytalam w ktoryms z poradnikow,ktore mi sprezentowala siostra bo sama w czerwcu zostala mama a bedac w ciazy miala fiola na punkcie poradnikow i nakupowala ich tyle,ze prawie polowe ciazy je czytalam Siostra urodzila coreczke i nie wie co znaczy kolka u dziecka-szczesciara jedna,a do tego od poczatku jej corcia dawala jej spac w nocy i tylko ze dwa razy wstawala jej zmienic pieluszke i dac cyca i szly spowrotem spac do 7.00-8.00 rano Moj synek niestety jest w grupie dzieci,ktore maja kolki dosyc regularnie wiec jak zbliza sie noc to jeza mi sie wlosy na rekach bo zastanawiam sie czy i tym razem moje sposoby zadzialaja czy czeka mnie biala noc Odkad mu sie zaczely kolki tzn.odkad mial 2 tyg.nie przespalam spokojnie zadnej nocki bez jakis rewelacji i walki z kolkaSkoncza sie kolki to zacznie sie zabkowanie i itp., wiec wyspie sie chyba za rok jak dobrze pojdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ale te forumowe dzieciaczki sliczne
A ja wczoraj mialam ciezki dzien. Nie wiem co Julce bylo. Chyba to szczepienie tak na nia podzialalo. Jadla co 45 minut, spala po 15 minut, ciagle na rekach, zadne zabawki ja nie interesowaly i ciagle jakas podenerwowana byla. W ogole nie chciala sie usmiechac. Usnela o 21 ale musialam z nia lezec i przytulac, bo co 15 minut sie budzila i jak by mnie nie bylo to koniec spania. Dopiero przed 24 usnela mocno. Zobaczymy co bedzie dzisiaj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
wszystkie dzieciaczki sa prześliczne my niestety znów nocke mamy nieprzespana tak jakbym chciała pobudka co godzinke ale ciesze sie bo chociaz odparzenie na pupce znikło Oliwierowi,umyłam go w rumianku i od soboty uzywam bepanthen i zeszło wszystko w dwa dni walcze jeszcze z ta wysypka bo raz wychodzi a raz znów znika i czym to jest spowodowane to nie wiem;( miłego dzionka wszystkim mamusiom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok