Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris oto moje zdjecie z syneczkiem...mowisz i masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No na forum poki co nie widze ale bylam w galerii-super zdjecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ciesze sie Daris,ze Ci sie podobaja focie w mojej skromnej galerii A co do spacerkow to u mnie w okolicy jedyna atrakcja nadajaca sie na spacerki jest pobliskie jeziorko i aby sie dostac w jego poblize i na alejki wokol niego trzeba zejsc po ciut stromej gorce,ktora swietnie sie nadaje zima na zjezdzanie saneczkami a nie wozkiem w dol hehe wiec zima odpada ale na wiosne ten obszar bedzie poprostu REWELA Zima pozostaje mi spacerowanie po uliczkach pomiedzy domkami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Sliczne te wasze malenstwa ja juz sie doczekac nie moge kiedy moj synek wyskoczy i tez mu bede fotki cykac poki co moge tylko pozazdroscic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia ja szczepiłam synka dodatkowo przeciwko rotawirusom
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
AK83 zobaczysz,ze czas szybciutko zleci i Ty tez zostaniesz szczesliwa mamusia Pamietam to slodkie zniecierpliwienie kiedy w koncu dzidzia wyladuje w moich stesknionych ramionach a uczucie jakie towarzyszy tej chwili nie da sie opisac i sama zobaczysz i poczujesz,ze to najpiekniejsza chwila w Twoim zyciu!A bol tak szybko sie zapomina jak szybko sie poczuje dzidzie na swoim brzuszku i kiedy sie spojrzy w oczka swojej kruszynki Cierpliwosci kobietko!WARTO!
A pozatym zawsze mozesz sie Nam pochwalic swoim brzuszkiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hehe dzieki za wsparcie bolu jakos sie nie boje-raczej na spokojnie podchodze do porodu poki co tylko zniecierpliwienie no ale wszystkie przez to przechodzilyscie wiec i ja musze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Pewka,ze dasz rade-w koncu natura Nas a nie facetow do tego stworzyla Te cieniasy nie przezylyby nawet pierwszej fazy porodu A moze pochwalisz sie Nam swoim brzuszkiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hola,hola ja dalej sie trzymam wersji ze nie kazdy bol zapomina kiedy tylko spojrzy na swoja kruszynke-ba,powiem ze to chyba jakies okazy mamusiek by musialy byc
Ja do tej pory pamietam i nie zapomne nigdy-nic tak nie boli jak skurcze-co nie zmienia faktu ze kocham moja kruszynke i rzeczywiscie najfajniej jest miec ja juz po tej stronie brzusia
AK83 pewnie ze przez to przejdziesz,jak my wszystkie-bo my babeczki jestesmy mega twarde sztuki
NANA76 to zdjecia mialas wstawic jako twoje profilowe-wygadacie super
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris pewka,ze sie calkowicie bolu nie zapomni bo ja rodzilam 17 i 16 lat temu i do tej pory jak sobie przypomne to mi sie na dole wszystko zwija Ja pisze tylko o tej jednej,jedynej chwili w ktorej klada Ci dzidzie na brzuszku i kiedy patrzysz wtedy w te piekne malusie oczka to wlasnie w tej chwili nie pamietasz bolu bo ta chwila zajmuje i mysli i serducho Chyba,ze Ty az tak bardzo cierpialas,ze odczuwalas to inaczej wiec tym bardziej wspolczuje Ci szczerze
A jesli chodzi o zmiane zdjecia profilowego to chyba dzieki Tobie daris zaczne sie nad tym zastanawiac

Kobietki zauroczyl mnie ten artykul i galeria na samym dole POPROSTU SIE W NICH ZAKOCHALAM

www.styl.pl/magazyn/w-swiecie-kobiet/new...e,nId,427029,nPack,1
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok