Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
ale kochana dzidzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba, mi ostatni posilek pozwolili zjesc do polnocy... wody sie napic tak samo do tej godz,ale rano jak wstalam wzielam dwa lyki.

Przed godz 8 bylam w szpitalu, termin mialam na godz 10 a wzieli mnie po 13:30 :/ nieplanowana cesarka w miedzyczasie... myslalam ze zwariuje...nie z glodu a z laknienia i przez ten cewnik cholerny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kakariki,slodka i sliczna dziewczynka Gratulacje
Niusia89, ale Gabrys fajnie spi Maly przystojniak
Mi tez dali ta karte w kiwi jak kupowalam pieluchy. W Coop obs trzeba wypelnic taki formularz i jak sie ma juz taka karte to niektore produkty sa duzo tansze. Co do reszty, to nie wiem.
Gratis babypakke, mozna dostac z Libero,Rimi,Apotek1,Reflexu(pojemnik na pieluchy),Vitusapotek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Moja córcia już na Świecie Waży 3195 i mierzy 48cm Na imię ma Emma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No i nastepną księżniczkę mamy gdzie te chłopy??? Marta gratulacje Emma śliczniutka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Marta- gratulacje i imie piekne dla pieknej panienki

My juz jestesmy po szczepieniu Zuzia 7480kg i 66cm nastepne szczepienie jak skonczy rok z bioderkami ok (ale i tak lecimy jeszcze sprawdzic raz w Polsce z usg)
I jestem dumna z mojej krolewny, bo tylko zajakla jak jej wbili igielke a pozniej sie smiala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
dziewczyny gratuluje, slodkie bobaski
Z tymi kolkami to nie ma reguly, u Nas nie ma
aga, te poczatki to byly straszne, mialam tak jak Ty, ale teraz juz dobrze

Na marudzenie Emila, zostawiam go po prostu, marudzi troche , potem sie czyms zajmnie, karuzela , albo grajacym liskiem, i zasypia. Na poczatku biegalam na kazde zawolanie, ale teraz juz wiem kiedy tylko sobie grymasi , a kiedy naprawde cos mu potrzeba gdybysmy tak biegaly na kazde pierdniecie to nic bysmy nie zrobily

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi

My za tydzien na pierwsze szczepienie brrr juz sie boje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Marta GRATULACJE jak sobie słodko spi
ehh dziewczyny szczepienia nie sa takie straszne...tez sie bałam na samym poczatku i jezdzilam z mezem a teraz sama sobie radzie dzieciaczek troszke poplacze i sie zaraz uspokaja ja nosze ze soba zestaw jego ulubionych zabawek i zaraz go czyms zajmuje albo podchodze do lusterka zeby mu pokazac jak dzidzia placze i wtedy przestaje
Kasia a ile razy bylas z Zuzia na szczepieniu i na wizycie w helsestasjon?? bo mi sie wydaje ze ja strasznie czesto musze tam chodzic...Gabriel od urodzenia byl szczepiony 6 razy a na wizytach bylam juz 7 razy i na kolejna mam sie umowic jak Gabek bedzie mial 8-9 miesiecy :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My dzis bylismy 7 raz, wkluc miala lacznie 8 z czego 2 w szpitalu. (no i 2x bylo na 2 strzaly).
Nastepna wizyte mamy 15.02
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok