Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Lady dosia bomba wnet wybuchnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzieki hałas bo musze sie zaopatrzyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, mam nadzieje, ze to bedzie wybuch kontrolowany, który nie spowoduje zbyt wielu strat ))

Poki co pan doktor powiedzial - oj, niemale to dziecko, niemałe......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Dzieki za rady martyna, to moja druga cesarka, wiec mam nadzieje ze bedzie bez problemu, jak poprzednio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Lady dosia to powiedzieli Ci ile orientacyjnie wazy i wzrost???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marta gratulacje
kalba powodzenia
ja juz sama nie wiem z czego te kupki dzis znow jak nie wroci dzis do normy to pojde tam i zapytam bo nie dosc ze ma katarek to oczka zaczely jej ropiec to jeszcze te kupki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dziewczyny obejrzyjcie sobie ten filmik uśmiałam się jak niewiem słodziak szkoda że mój mały jeszcze tak ni chichocze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,przemyj Milenie oczka wlasnym mlekiem. Julce pomoglo i przestaly ropiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Filmik swietny- juz go widzialam, a teraz jak puscilam to Zuzia usmiech od ucha do ucha hehe

Ja juz po wizycie u doktora, wkladka zalozona, narazie czuje sie dobrze, nie bolalo i nie czuje tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kasiar12 napisał:
Dziewczyny to nie smieszne, ja czytalam na innym forum jak dziewczyna miala cesarke i poszla sobie do fryzjera i kosmetyczki- zeby ladnie wygladac jak dzidzia przyjdzie na swiat hihihi

To ja odwrotnie zrobilam... nastepnego dnia po cesarce wstalam, wykapalam sie, zrobilam fryzurke i make up, zeby pieknie wygladac jak maz przyjdzie

Marta gratulacje!

Kalba trzymam kciuki...nie bedzie tak zle, a te dziwne uczucie tuz przed porodem to tez mialam...z jednej strony radosc..z drugiej obawa...
najgorzej u mnie bylo jak na 8 rano mialam byc w szpitalu, podlaczyli mi cewnik, kroplowke i tak czekalam na moja kolej az do 13:30...bo nieplanowana cesarka w miedzyczasie byla... masakra z tym czekaniem byla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok