Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,uspokoil sie Oskar? Spi juz w nocy? Bo Julce wczoraj wszystko przeszlo. Nie marudzi i znowu moge ja polozyc do lozeczka i polezy z pol godziny patrzac sie na karuzele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
aga nie tylko Ty tak mialas ja na poczatku tez bylam na kazde pierdniecie Gabriela a teraz chyba bym zwariowala gdybym tak zwracala uwage na marudzenie ehhh te dzieciaczki tylko nami rzadzic by chcialy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga teraz nie taka wysoka znowu jestem 175cm ale mój Oliwier na połówkowym miał 22,5 cm i połozna powiedziała że długi więc moze wzrost po mamusi odziedziczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh wysoka jestes

Moja Zuzia byla malenka

My dzis konczymy pol roczku i palimy pol swieczki

/img]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga juz jest lepiej nie musze wstawac co godznie w nocy do niego ale co 3 hehe no i pobudka o 6 rano koniec spania potem idze spać koło 7 30 -8 na godzinke wstaje bawi sie na macie potem sadzam go w huzdawke mam wtedy troszku czasu dla siebie szykuje starszego synka do przedszkola wracamy i mały zasypia wkładm go do wózka i na na balkon i tak śpi potem z 3 -4 godzinki wiec nie jest żle ale chciała bym isc spać o 22 i obudzic sie o 9 hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
wszystkiego najlepszego dla małe solenizantki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekujemy

teraz uciekamy na spotkanie do otwartego przedszkola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia uroczą masz córę no i Zuzia ma fajowski torcik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja chcialam potwierdzic ze na zywo marzenie jest jeszcze wyzsza niz 175cm o ktorych pisze i jest chuda jak patyczek- no teraz tylko brzuszek jej odstaje,ale jaki maly ze hoho Za to maly Oliwier wyskoczy tez napewno w niezlych rozmiarach hihi Ja przez pierwszy tydzien mialam tak ze non stop plakalam i reagowalam na kazde jekniecie malego a juz jak zaplakal to koniec dla mnie byl Tylko zblizal sie ranek i mezulek do pracy mial wychodzic to w taka panike wpadalam ze szok.. Teraz mamy juz dwa tygodnie i trzy dni i na szczescie mi juz minelo uff, teraz juz rozpoznaje rodzaj placzu i wiem ze nie zawsze jest tak ze dzieje mu sie cos zlego i stad ten placz,-zreszta maly bardzo malo placze-mimo ze troszke go jednak mecza kolki-tak lapczywie zawsze cyca ssie ze mase powietrza polyka hihi Do tej pory maly spal z nami w lozku bo chcialam go miec przy sobie w razie gdyby cos...no ale gdyby co tak naprawde? I takim to sposobem dzis przespal swoja pierwsza noc w kolysce i to calutka noc No ale poczatki to nie ma co-zawsze sa ciezkie chyba ze wszystkim tak jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dobrze wiedziec,ze nie tylko ja taka bylam
marzenie,ja mam tylko 164 wiec dla mnie jestes wysoka
Monika,Julka je 2-4 razy w nocy wiec ja nie wiem co to przespana noc od 3,5 miesiaca Ale tak jak napisalas kiedys, nie ma co narzekac
Kasia,Sto lat dla Zuzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok