Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
kasiar a ty juz mala do przedszkola zapisalas ze lecisz do przedszkola????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
marzenie ja mam 2 synków i nie wiem co to kolka wiec nie koniecznie chłopcy łapią częściej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Mi kolega z pracy męża (norweg) tłumaczył że są gdzieś jeszcze... ale jak to facet może wie ale nie do końca w którym kościele dzwonią

a ta w kiwi jak założyłaś? Bo ja tam brałam pampersy koleżance ostatnio i mnie pytała kasjerka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Matyna- nie zapisalam malej do przedszkola, to bylo wyjscie do przedszkola z tej miedzynarodowej grupy, zeby tylko zobaczyc jak tam jest. Jest to otwarte przedszkole gdzie mozesz przebywac razem z dzieckiem .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Takiego mam przyjaciela
(mala moze z nim robic wszystko hihihi)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kakariki gratulacje! jaka śliczna Twoja Michalinka, jak słodko śpi

Spuznieni - kartedo kiwi na pampersy Libero dostajesz wraz z paczka Libero, po zapisaniu sie do klubu na libero.no

Zdaje sie ze jest jeszcze karta Triumph oraz na pewno Coop Obs! ma swoja karte klienta, na która niektóre produkty sa tansze. Chyba robi sie je w sklepie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Dzięki dziewczyny
a kiedy ja moge zamowic te darmowe paczki? i z jakich firm sa darmowe a z jakich trzeba potem placic?

Wiecie co ostatnio lekarz zlecił mi kolejne badania krwi i moczu bo miałam problem ze wzrokiem i krew mi sie z nosa puściła a pielegniarka jak pobierała pytała czy mam jakies objawy infekcji troche sie przestraszyłam powiem szczeze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Kakariki gratulacje Michalinka jest piękna
spoznieni ja nie dostalam karty do kiwi wraz z paczka za to dali mi ja przy kasie jak kupowalam pampersy a mojemu mezowi dali druga
A to moj śpiący pulpecik
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Slodki Gabrys a jakie ma juz wloski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów