Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kalba a Twój pracodawca musiał wypełnić taki papier do navu odnośnie macierzyńskiego??? ja zaniosłam papiery dwa tyg temu i baba mi powiedziała że wszystko ok i tylko pracodawca musi cos wypełnic , no i moja szefowa wypełniła i wysłała a wczoraj przysłali mi list z navu że moja szefowa jescze nie wypełniła tego, no więc byłam u niej i nawet meila mi pokazała że wysłała a dzis dzwoniła w tej sprawie do navu a tam jej znowu baba powiedziała że wszystkie papiery są i ze ona nic nie rozumie!!! a ja w nastepny pon powinnam juz przejść na macierzyński i ciekawe co w ogóle z tego wyniknie skoro w tym navie tak daja w dupę juz mam dość chodzenia i proszenia żeby cos w tej sprawie zrobili!!!! nie mówiąc juz o tym że jeszcze za ponad dwa miesiace nie mam zapłacone za chorobowe!!!!!!! szkoda słów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Marta jeszcze raz gratuluje Wam! A mala Emma to pierwsze co pomyslalam, to czysty Aleks
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba napisał:

Dzisiaj przyszly pieniazki za macierzynski

I sie tak chodzilo po sklepach pol dnia co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga imie wybrane malutka ma Milena Elin
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,super Czyli wybraliscie jedno z moich ulubionych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
marzenie ja tez mialam problem odnosnie tego papieru dla pracodawcy. w sierpniu im to juz dalam, oni powiedzieli ze nie chca. po 2 miesiacach napisali ze jednak chca, wiec szefowa jeszcze raz wypelniala. 2 tygodnie temu znowu napisali ze ma jeszcze raz wypelnic bo zle to zrobila. Szefowa zadzwonila do nich i okazalo sie ze pomylili sie, wszystko jest ok. Ale dalej czekalam zestresowana, az do dzisiaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
Kalba napisał:

Dzisiaj przyszly pieniazki za macierzynski

I sie tak chodzilo po sklepach pol dnia co?

Nie, bo dopiero wieczorem zobaczylam, ze doszly pieniadze Cale szczescie, ale mam jeszcze jutrzejszy dzien
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kakariki i ja Gratuluje córci jest cudowna!
Kalba z niecierpliwością czekam na Twoją Niunie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczynki Moze uda mi sie wstawic zdjecie Natana w nowej,dlugo wyczekiwanej hustaweczce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh za duzy rozmiar hihi zmniejsze jutro i wstawie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok