Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
Sprzedam tanio firmowa wyprawke dla chlopca, moze ktoras z Was jest zainteresowana
tu link
www.mojanorwegia.pl/forum/view/128/vestf...am_tanio.html#136688
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga31 prosba chyba do Ciebie-bo chyba jako ostatnia korzystalas
A mianowicie korzystalas z uslug fryzjerki z naszego forum czyz nie?
Potrzebuje namiary z racji tego ze chyba jeszcze dlugo nie bede w pl a odroscik sie pojawil Daj znac jak mozesz.. A tak wogole to my juz 4 dni po terminie i cisza jak makiem zasial,nawet ani jednego skurczyka ale za to pelno kopniakow wiec czekamy sobie jeszcze i dlatego fryzjera z nudow wymyslilam hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej Daris Bylam u Karoliny 46 57 10 42
No tak,bierze Cie na przetrzymanie,he,he Te dzieci forumowe chyba tak lubia Ale jak tam sie czujesz? Zero nerwow dalej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki kochana za numer
Myslisz ze bierze mnie na przetrzymanie hmm skurczybyczek maly Czuje sie swietnie,nigdy wczesniej seks nie byl taki fajny jak teraz-nawet wczesniej mi brzuch przeszkadzal a teraz wogole hihi Mysle o porodzie coraz czesciej bo chyba zdaje sobie wkoncu sprawe ze to musi sie wkoncu zaczac ale nerwow zero poki co. Ale zapewnic moge ze przyjda..ja jestem taka wrazliwa ze jak tylko sie zacznie to lzy mnie zaleja ze szok bedzie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris a termin masz taki sam z miesiączki i USG? Ja według kalendarza mam termin na 10 listopada według położnej na 12 listopada. W Polsce też mi lekarz policzył że to 10 listopada z miesiączki i USG, a tu z USG że to 14 listopada Zaraz będziesz tulić swojego synia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nie jest termin taki sam ale roznica niewielka, z miesiaczki 22 pazdziernik a z usg 25 pazdziernik
Ale te terminy to i tak maja znaczenie przyblizone i wcale sie nie denerwuje bo wyliczal to czlowiek a jak wiadomo czlowiek istota omylna wiec spoko,wyjdzie jak mu sie juz u mnie znudzi hihi
We wtorek na 8:00 ide do szpitala na kontrol wiec zobaczymy co i jak,poki co mam nadzieje na mily weekend z mezulkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga 31 czy Julka używa smoka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kurde dziewczyny mam niusa!!!!!!
Agusss urodzila!!
Kochana nasza sie meczyla z bolem od wczoraj ale w nocy urodzila a ona termin miala na 11.11 ale najwzniejsze ze sie udalo i ze sa zdrowe.Reszte napewno napisze jak zawita do nas znowu a tymczasem niech sobie odpoczywaja.Agusss kochana dzielna jestes :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss miała taki sam termin jak ja To jej córcia troszkę się pospieszyła, miła niespodzianka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A to niespodzianka A my tu na Ciebie daris czekalysmy Aguss GRATULACJE!!!
marta86, to Ty tez juz w kazdej chwili mozesz pedzic do szpitala
Monika,Julka nie chce smoka. Ma odruch wymiotny od razu. Probowalam jej dawac ale nie chce nawet patrzec na niego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok