Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Ja dostałam zaproszenie na wizyte tak jak wcześniej pisałam na 3.11 do ulevallu i mam tam jakies kartki informacyjne, mapkę gdzie mam iść, kartkę do wypełnienia moje dane i pisze cena zdjęcia z usg reszte bede mogła napisać po wizycie co tam ciekawego było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Ja dostałam zaproszenie na wizyte tak jak wcześniej pisałam na 3.11 do ulevallu i mam tam jakies kartki informacyjne, mapkę gdzie mam iść, kartkę do wypełnienia moje dane i pisze cena zdjęcia z usg reszte bede mogła napisać po wizycie co tam ciekawego było a wizyta wypada mi 19 tydzień ciąży.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No czytalam na jakims forum tez ze ktos go porownal do fotela dentystycznego
W Pl i tutaj kosztuje w sumie mniej wiecej tyle samo,no moze troszke mniej bo niecale 4000 tys zl a tutaj dalam za niego 9000 kr ale juz nie chcialo mi sie bawic w wysylki zadne Mamusie co go maja mowia ze wbrew pozorom jest bardzo stabilny,na zywo tez go ogladalam i tez mam takie wrazenia ale jak bedzie tos ie okaze,najwyzej sobie kupie znowu jednak moja emmaljunge jak juz go troche pouzywam hihi
Zartuje sobie troszke dziewczyny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Duzo osob ma tutaj ten wozek. ja na poczatku myslalam ze to taki osobny stojak na fotelik samochodowy, a potem zorientowalam sie ze to wozek gondolka wydaje sie byc stabilna, ale spacerowka jakas malutka mi sie wydaje. ale to tylko moja opinia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no to wcale duzo wiecej az nie kosztowal z wysylka by cie podobnie pewnie wyszlo, a i na przesylke czekac, a w twoim przypadku to jak czytalam to chyba nawet czasu na czekanie nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Termin na jutro ale wozek i tak przeciez mi teraz nie bedzie potrzebny poki co
A poza tym na ten tu i tak musze czekac dwa tygodnie-taki maja termin
Dzieki dziewczyny ze sie podzielilyscie spostrzezeniami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Monika to zes sie szarpnęła ładnie na ten wózek a i przeglądałam tą stronke co podałas z tym katalogiem i fajne rzeczy tam sa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No ba kochana,zawsze mowilam ze ten sklep jest najlepszy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
spuznieni3,tak mysle,ze dostalas list z informacja o terminie usg polowkowego. Nie sadze,ze pokaza Ci szpital. Takie zaproszenia na ogladanie to raczej po 30 tygodniu ciazy. Ale to tez raczej bylo tak dawno. Teraz organizowane sa wlasnie te kursy dla przyszlych mam i wtedy szpital jest pokazywany.
daris,widzialam ten wozek na zywo i mialam okazje go prowadzic przez kilka minut. Niezly desing ma Normalnie z kosmosu jakby Ale nie dla mnie. Chodzi mi glownie o brak amortyzacji. Nie mozna pobujac dzidzi na boki. Gondola jest mala i plytka. Jakbym go kupila to za miesiac mialabym problem z wlozeniem Julki w kombinezonie. U Ciebie bedzie lepiej bo urodzisz teraz wiec dziecko bedzie mniejsze i nie bedziesz miala problemu. Akurat do wiosny wyrosnie z gondolki i zmienisz na spacerowke A sklep super
marzenie, a Ty juz wybralas wozek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a no to juz moze lada dzien dostane taki list bo nie wiem co tu maja u nas w szpitalu a czego nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok