Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No i duzy wybor maja w ubrankach. A ile ma Julka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
2,5 miesiaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A no to malutka myślałam, że ma więcej. A no to jeszcze troszkę karmienia masz przed sobą. Fajnie, że się mała "nawrocila"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dziewczyny muszę kupić termoopakowanie pojedyncze i nie wiem jakiej firmy?? może wy coś polecicie??? znalazłam na allegro taki podgrzewacz(termoopakowanie) samochodowy i niewiem czy to będzie ok?? a i jeszcze jest jakiś żelowy. Niewiem który jest lepszy może macie jakieś pomysły i sprawdzone??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina,a Ty chcesz podgrzewac cos czy utrzymywac cieplo? Termoopakownie to jedno a podgrzewacz to drugie. Ja mam podgrzewacz pod zapalniczke. Kupilam tutaj za 250 nok. Wyglada to ja kawalek szerokiej tasmy. Zaciska sie na butelce i sie grzeje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
allegro.pl/podgrzewacz-samochodowy-i-ter...ono-i1858223014.html to jest zarówno termoopakowanie jak i podgrzewacz. ale chyba to kupie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Fajne to cos Tutaj nie widzialam takiego 2 w 1. Jak Jula zacznie jesc z butli albo z lyzeczki to zainwestuje tez w takie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
mi oliwia beczy wiec tak szybko-tydzien temu oliwia wazyla 6,200kg i miezyla 63 cm.to duzo bo urodzila sie bardzo drobna.lece bo musze ja myc -cmok cmok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
zaraz osiwieje z radosci.
Tydzien temu dostalam zwolnienie od lekarza na 2 tyg, te platne przez pracodawce. Moj pracodawca dopiero moze je wziac odemnie w sobote bo tu nie mieszka gdzie ja. No ale z tym problemu nie ma. Ale czy pracodawca czy ja musze zaniesc ostatnia strone do navu? I jeszcze jedno raczej bede dalej kontynuowac zwolnienie, ale w razie gdy nie dostarczylam tego jeszcze do navu *lub moj pracodawca* to czy on mi to przyjmie *zostal mi jeszcze tydz tego zwolnienia* , bo jak pojde za tydz dalej na zw to juz oni beda mi za to placic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ooo to Oliwcia rzeczywiscie rosnie jak na drozdzach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok