Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NO TO OSKAR MA IDENTYCZNIE OD RAZU ODRUCH WYMIOTNY MOŻE TO I DOBRZE NIE BEDZIE POTEM PROBLEMU Z ODUCZANIEM ALE CZASMI BY SIE PRZYDAŁ TEN SMOK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My jestesmy w PL dziewczyny, nie mam jak nadrobic, za malo czasu
Gratulacje dla Aguss- buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Monika to rzeczywiście dałąś nam niusa kurcze super że aguss ma to juz za soba i ze wszystko w porządku co najważniejsze;*;*:* Aguss gratuluje kochana czekam na szczegóły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Gratulacje aguss a to emil z tata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,jak czasami Julka sie rozedrze to faktycznie przydalby sie smok Ale tak to musze ja nosic na ramieniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Agusss gratulacje!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga31 a ja mam pytanie do Ciebie o wózek bo ty masz X-landera a ja patrzyłam na model XA a Ty jaki masz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,ja ma XQ ale ten XA jest chyba lepszy. Ja go chcialam kupic ale byl tylko jeden kolor w sklepie i po za tym byl jakis dla mnie za wysoki.Wydaje mi sie,ze skrocilam raczke maksymalnie. I dalej byla dla mnie za wysoka. Ale moze jednak mozna bylo skrocic mocniej. I teraz to ja juz nie wiem Zglupialam strasznie w tym sklepie. W ogole to chcialam calkiem inny wozek. Ale na zywo wszystko wyglada inaczej niz w internecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No dokładnie ale ja nie mam takiej mozliwości sprawdzenia na żywo skoro chce wózek z Polski bo ja patrzyłam na te 3w1 z tego modelu i nawet fajny widziałam tutaj raz w Kościele jak dzidzi sobie siedziało w spacerówce i nawet porzadnie wyglądał ten wózek ciekawe jak gondola
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aguss gratulacje i czekamy na sprawozdanie
Daris Ty bys juz też mogła urodzić, bo napięcie na forum rośnie, ludziska się denerwują

Ja byłam w czw na kontrolnym usg, młoda strasznie szybko rośnie, w ciagu 4 tyg od ostatniego usg przyrosła o 28%! Lekarz wyznaczył nam na 7.11 koejne usg i powiedział, że jak dalej bedzie taki przyroist to moze trzeba bedzie wcześniej poród wywołać....

Dziewczyny czy Wam pod koniec ciazy tez tak puchły nogi i dłonie? ja ledwo palce u rąk zginam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok