Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
tysia,to faktycznie duza jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
aga-a jakci jula spi?o ktorej kladziecie ja spac na noc?o ktorej wstaje?i jak z waga i wzrostem u julci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Nie wiem ile teraz wazy i ile ma cm. 2 tygodnie temu miala 58 cm i 5800. Teraz pewnie troche wiecej Ze spaniem nie ma problemu. W sumie to spi cale noce. Jak ja karmie piersia to nawet oczu nie otwiera. Budzi sie tylko codziennie o 5 rano jak moj maz wstaje do pracy. Pogada sobie z nim kilka minut,potem znowu do cyca i spimy do 10 W dzien tez mi spi 2 razy po 2 godziny i ze 2 razy po 45 minut. Wiec jest ok. Troche ryczy mi czasami ale to wymusza na mnie zebym ja nosila na rekach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA TO TYLKO POZAZDROŚCI TAK ZŁOTEGO DZIECKA ZWŁASZCZA TYCH NOCEK PRZESPANYCH I DO 10 RANO WOW!!!!POZDROWIONKA BUZIAKI DLA JULCI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,a Oskar Ci nie spi w nocy? Pozdrowionka dla Was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
no to super!!!pytam sie bo ciekawi mnie jak to jest u innych.oliwia akurat w nocy tez nie budzi mi sie ani raz-w zasadzie od urodzenia malo co sie przebudzala w nocy.w dzien ma 3 drzemki-wstaje o 8:30 pogada godz.i zasypia na ok 45min/1 godz. ,pozniej o ok.11:30,12:00 idziemy na spacer i ma dluga drzemke 2,5godz.,tak jeszcze przed 16:00 lapie sobie komara na ok godz. i staram sie ok.17 juz nie dac jej spac.teraz walcze z nia o szybsze kladzenie spac na noc...kapie ja o ok.18-o ok.18:30 juz pada na pysk hehe,ale w lozeczku nie bardzo chce spac(ale pod zadnym pozorem nie biore jej do siebie).pospi moze z 40 min i ryk.wiec cycek i dalej usypianie-reasumujac,na dzien dzisiejszy zasypia mi o ok.21:30-nie wiem czy to nie za pozno jak na tak male dziecko.co myslicie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
moj synus( 2 miesiace prawie) przesypia cala noc, w dzien po 3 godziny spi, kapie go o 19, to jeszcze pospi do 21, do 23 nie spi w ogole tylko gada to jego najlepszy czas potem je i kolo 23,30 zasypia i do 7 rano spi jakos nie moge mu jeszcze unormowac godzin, w dzien chcialabym go dluzej przetrzymac, ale co zje to idzie spac i nic go nie rusza, ani telewizor , ani odkurzacz no nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Moja znajoma to miala na odwrot-musiala wlaczyc odkurzacz, zeby jej blizniaki zasnely
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
skad ja to aleks26 znam...oliwia jeszcze miesiac temu robila mi identyczne cyrki.Ale postanowilam ze po 16 nie dam jej zasnac.jakos narazie dziala ale mysle ze 21:30 to jednak mimo wszystko za pozno jak na takiego szkraba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MOJ OSKAR W DZIEŃ SPI PO 3 GODZ ALE TO TYLKO WE WÓZKU NA DWORZE BO W DOMU TO PO GODZINIE KONIEC SPANIA W NOCY MUSZE Z 2-3 RAZY WSTAWAĆ DO NIEGO PIERWSZY SEN TRAW 6 GODZ A POTEM CO 2 GODZ NO I NA DODATEK STARSZY SYNEK WSTAJE O 8 ALE NIE MA CO NARZEKAĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok