Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
a oto moja Oliwka-dzis skonczyla 3 miesiace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
a oto moja Oliwka-dzis skonczyla 3 miesiace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
czesc werka-widzialam ze zawitalas na mn.ja jakos nie mam czasu zbyt czesto na forum teraz wchodzic.jak tam w ciazy?bedziesz teraz na weekend w Alesund?buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Hej a no czesto tu wchodzilam w sumie od jakiegos czasu bo mozna sie sporo dowiedziec Ja od tyg jestem na zw. lekarskim do nastepnej srody, chyba ze dostane juz do konca ale mysle ze nie bedzie z tym problemu bo mnie plecy nasuwaja, juz nie wiem czy i jak siedziec lezec czy chodzic Male kopie jak szalone i ciagle w nocy mnie budzi/ Ale juz po ruchach zaczynam czuc ze sie chyba powoli juz okreca glowka w dol. no a Oliwcia rośnie ładnie. A czas to tak zasuwa mala ma juz 3 msc a wydaje mi sie jakbys dopiero niedawno ze szpitala wychodziła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No w koncu wracasz na forum kochana Oliwka sliczniutka Tylko przytulac i calowac Ile wazy i ile ma cm?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Marzena Maciaszek
(baldeczek)
Wiking
No witam dzisiaj wyłam na USG i bedziemy mieli synka Brdzo sie cieszymy. Macie moze pomysl na jakies imie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No to maly problem z glowy bo nie musisz myslec nad dwoma
My dla chłopca Oliwier,albo Tymoteusz, a dla dziewczynki hmm. . . .?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
baldeczek,gratuluje Z tymi imionami to zawsze trudny wybor. Ja nie mialam na szczescie takiego problemu bo dziewczynka Julia a chlopczyk Adrian No i jest Julia
wera1517, nie wiem,moze nie doczytalam. Ty nie chcesz wiedziec czy dziewczynka czy chlopczyk?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja bardzo chcialam wiedziec i tak mialam szczescie ze mialam 2 usg, bo podczas 1 male tak sie ruszalo ze polozna nie mogla nawet zmieryzc dziecka. I umowila mnie na 2 tyg pozniej i myslalam ze sie wtedy dowiem, ale niestety. zaslonilo nozkami co mialo zaslonic i nie wiemy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No to faktycznie pech A nie wybierasz sie juz na usg? Ja mialam szczescie. Juz w 15 tygodniu lekarz powiedzial,ze to na 99%dziewczynka. I juz tak zostalo I tez strasznie szybko sie ruszala Pewnie to zalezy od sprzetu ale od lekarza tez. Dobry lekarz zobaczy prawie wszystko. A tu usg robia czesto polozne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok