Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Karolina,patrzac na te oceny,to kupilam fotelik z samymi 4. Wiec nie jest zle. Ale i tak jestem niezadowolona. Julka wazy dopiero 6 kilo a juz jej nogi wystaja i kopie po siedzeniu. I w ogole siedzi w takiej dziwnej pozycji. Ale to moze musi tak byc. Nastepnym razem bede kupowala fotelik razem z nia
EwelinaM , ja juz nie ogladam takich rzeczy. Mam na razie dosc
Ola,ladny ten wozek. Ja tez mam cos w tym stylu
marzenie,a ktory model x-landera Cie interesuje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dziewczyny, X-lander jest super, byłam w tym roku z przyjaciółką i jej synkiem (4,5 mies) nad morzem i spacerówka sprawdziła się świetnie. Niestety nasłuchałam sie od kilku osób, ze gondolka jest bardzo mała, co jest szczególnie uciązliwe zimą gdy dzidzia opatulona i do tego jeszcze dochodzi spiworek...

Ja akurat kupiłam emmaljunge na sportowym podwoziu, ale mnie czeka ganianie po lesie i generalnie spacerki w terenie, bo my mieszkamy poza miastem więc musze mieć dobre amortyzatory, etc.

Ale kiedy przyjdzie czas na spacerówkę myslę, że poszukam jakiejś fajnej typu 'parasolka" bo z tym 'czolgiem' ciezko bedzie mi latac do PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
Aga nogi to chyba mogą wisieć najbardziej o główkę się rozchodzi byle nie wystawała poza fotelik.
Na tej stronie można się zalogować , podajesz im email i gdyby okazało się że fotelik który posiadasz ma jakąś wadę od razu dostajesz email. Była już taka akcja chyba z fotelikami chicco.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
co do fotelików to ja powiem tyle nie ma najlepszego kazdy ma jakas wade niestety i wszystko zależy tak naprawde od wypadku a nie od fotelika roznie niestety bywa
co do wózków heh ciezki wybor wszyscy chwala te x landery ale mojej znajomej sie rozwalil wiec nie wiem od czego to zalezy najlepiej chyba faktycznie zainwestowac w super spacerówke potem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Karolina,ale ja mam jeszcze fotelik montowany tylem do kierunku jazdy wiec jak Julce wystaja nogi to kopie w siedzenie Ale to moze tak ma byc
Ja mam X-landera i jestem zadowolona. Nic sie nie rozwala na razie Ale ja go wybralam nie wiedzac,ze to x-lander. Jak bylam w sklepie to bralam po kolei rozne wozki na testy i ten mi sie najbardziej spodobal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga nawet nie zawracałam uwagi na model tylko patrzyłam co ma w wyposażeniu ale szczerze to juz mam dośc tych wózków i powiem mojemu niech sobie sam wybiera bo ja juz dostaje oczopląsu od patrzenia w komputer i skończy sie na tym że w ogóle nie bede miała wózka na zimę a dzisiaj to mam takiego lenia że tylko bym leżała i tak marze sobie o kawie mrożonej i jakimś pysznym serniczku ech
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Aleks26 tez mam ten wozeczek i tez zamawialam przez ta stronke w zeszlym tygodniu "przyjechal" do nas A czekalinsmy na niego moze 4 dni robocze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No to widze ze stronka znana Fajnie bo naprawde sie oplaca z niej korzystac-to jednak zarobek tam maja hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Faktycznie, znana stronka wsrod nas Powinni dac rabat dla mamuś zalogowanych na Mojej Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Wiecie co a ja mam zamiar wózek kupić w pl i nie wiem czemu akurat ten wpadł mi w oko allegro.pl/a-wozek-graco-symbio-gondola-...rba-i1807489283.html

na youtube jest fajny filmik o jego obsłudze i już nie szukałam innych jakoś...wybrałam ten bez zbędnych dodatków np parasol czy jakieś zabaweczki gratis ale też jest 3w1 i niby dość wygodny sama już teraz nie wiem namieszałyście mi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok