Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ten temat co jakis czas po prostu powraca,poruszony byl juz dawno
Ale ani nie jest to nic fajnego ani budujacego wiec temacik ten nie ma na celu przejecia nurtu w tym watku,dlatego piszcie piszcie ale o tych fajnych stronach zeby nam sie tu smutasowo nie zrobilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,i tu sie zgadzam z Toba. Nie ma co sie o tym rozpisywac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak

To o czym popiszemy sobie dziewczynki,zeby cos sie dzialo?? Ktos ma jakis temat??
Ja moge wam powiedziec ze zawsze sie tu rozpisywalam ze "kto jak kto" i "co jak co" ale ja to napewno kupie wozek Emmaljunge moja piekna....a tu mimo ze ona dalej piekna to kupuje tez tutaj ale calkiem inny wozek bo.... sie zakochalam
W tym wozku drugim..oczywiscie
Moze ktoras mama miala (albo kolezanka mamy miala taki) i powie cos od siebie na jego temat.. tyle ze i tak juz po ptakach raczej bo zamowiony ale.. chetnie bym posluchala,jesli ktoras miala stycznosc
Mowa o wozku Stokke Xplory,zamawialam w babyshop.no kolor bezowy oczywiscie mnie urzekl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
a co do farbowania włosów w czasie ciąży to ja odradzam jedynie przez pierwsze 3 miesiące dziewczynom które robią odrosty farbą rozjaśniającą( chodzi o farbę która ma kontakt ze skórą głowy) bo uważam że jest to bardzo silny środek i można sobie darować lub poprostu zrobić balejaż. I genarlnie uważam że ciąża to kiepska wymówka że by nie dbać o siebie trzeba wyglądać normalnie tak jak na codzień przed ciążą bo inaczej deprecha murowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Karolina2, zgadzam sie. Tylko gdzies Ty byla jak ja bylam w ciazy????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja farbowałam włosy na poczatku II trymestru chyba, na czarno taki jaki mialam, ale kolor w ogole mi nie wyszedl zszedl jakbym malowala wlosy szamponetka i sobie dalam z tym spokoj. Za 8 tyg pomaluje Juz zaczynam sie stresowac nadchodzacym porodem. Nie nadazylam przeczytac wszystkich postow ale moze mi powiecie jak to jest tu z tym by ogladac sale, pokoje do porodu. Kazdy dostaje takie 'zaproszenie' na ogledziny i mniej wiecej okolo ktorego tyg?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Pierwsze widze na oczy ten wozek daris, ale wydaje sie byc fajny. A wiecie moze gdzie mozna kupic do wozka te kocyki z chyba owczej welny takie bezowe. Na zime bardzo by mi sie przydal do wozeczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Chyba wszedzie mozna je kupic wera1517, w kazdym sklepie dla dzieci a poza tym napewno tez w sklepach sportowych
Napewno maja w moim sklepiku ulubionym www.rudo.no Sprawdz kochana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
dzieki. w sumie sie za nimi tak nie rozgladalam tylko widzialam ze wiele mam ma je w wozeczkach a napewno sie swietnie sprawdzaja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
Aga teraz nadrobimy
co do wózka stokk to jest to bardzo nowoczesny wózek dla dzieci, bardzo lekki i zwrotny. Mój mąż mówi że wygląda jak fotel dentystyczny ale o gustach się nie dyskutuje
wiem że w Polsce kosztuje kupę kasy. Nie wiem jak tutaj.
Mnie tylko zastanawia czy ten wózek jest stabilny????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok