Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Gratuluje nowej mamusi

Jezeli chodzi o butelki to ja kupilam caly komplet na allegro tomme tippe i jestem bardzo zadowolona, mala byla do 4miesiecy na piersi ale po skonczeniu miesiaca zaczelam podawac jej butle. Nie miala kolek.

Jezeli chodzi o proszek to ja mam tutaj kupiony Blenda tak samo plyn do plukania.... czasami wypiore jej ubranka w bonux'ie z PL ale z dodatkiem tego plynu.... mala ma skonczone 10mcy wiec powinnam juz jej dawno zmienic proszek,ale szkoda mi wyrzucac ten co mam.... starszej zmienilam proszek na Bopnux jak skonczyla 3miesiace...nic ze skora sie nie dzialo.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
najzwazniejsze ze jestescie w domku buziole dla dzidzinki
to chyba tez kupie ten proszek blenda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
ja w sklepie nie widzialam innego proszku jak blenda

ciekawa jak tam nasza limetka-nie odzywa sie, moze przyszedl jej czas

aleks jeju juz sobie wyobrazam jak zabrali Ci gdzies synka zawalu bym chyba dostala, fajnie ze juz jestescie w domu, mozesz sobie odpoczac razem z Emilkiem czekzamy na zdjecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
To moj synus, zaraz po urodzeniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
marzenie, tak rodzilam bez znieczulenia, bo juz bylo za pozno, na porodowke zajechalam jak juz bylo 8 cm wiec nie mogli mi dac znieczulenia, na dwa ostatnie cm wzielam sobie gaz ,

zawiodlam sie strasznie na tym szpitalu w ktorym rodzilam, wyobrazcie sobie, ze na oddziale nie ma pediatry i dltego musieli Emilka zabrac do oslo, a mnie nie chcieli w sumie do dzis nie wiem dlaczego,

ale juz dobrze, maly spi, chyba sie juz zaklimatyzowal w domku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks,to gdzie Ty rodzilas?Rany,pediatry nie bylo??? No ale super,ze maly sie zaklimatyzowal i nie placze Ci juz Wiem,jaki to stres jak takie malenstwo tak zalosnie poplakuje. Ja plakalam razem z Jula i z mezem. Ale tylko w szpitalu pierwsza noc. Potem juz nie plakala praktycznie wcale. Calusy dla Was Synus slodziak A ja zadnego gazu nie dostalam. Chyba nie zasluzylam A tak na powaznie,to ja dojechalam z 7 cm rozwarciem. A po 25 minutach Julka sie urodzila. Nie zdazyli mi niczego zaproponowac Co do proszkow to jest jeszcze Neutral. Ale nie kupuje go juz, bo jest pakowany w foliowe woreczki i jest nieporeczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
jaki śliczny Emilek nareszcie w domku biedna musiałaś się dopiero wystresować no widzicie każdy poród jest inny. Dobrze kochana że masz już z głowy ,teraz wszystko będzie ok ,a Ty może wreszcie odpoczniesz no widzicie ja np po porodzie to miałam tyle czasu że aż się nudziłam, tak wypoczełam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
bylam po numer;( kazali mi sie zarejstrowac na stronie pierwsze probowalam chyba z 2godz i sie nie da;( a bez nadziejne to wszystko;(;(;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aleks ślicznego masz synka Aguss na jakiej stronie Ci sie kazali zarejestrowac???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
juz sie zarejstrowalam udalo sie ale myslalam nad tym cala noc i doszlam do tego teraz nie wiem co dalej;/ a na stronie udi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok