Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A masc to kupuje w Vitus apothek ale jest chyba w kazdej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
tez ogladałam te z tomme tippe,ja bede zamawiać na allegro i siostra mi przywiezie w listopadzie ale z aventa tez kupie i z medeli patrzyłam na takie zestawy w którym są 4 butelki,podgrzewacz,sterylizator,smoczki,jakies pojemniki na kaszki,termosy na podróz i coś tam jeszcze ale ten zestaw kosztuje około 400 zł ale chyba sie nie opłaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A inne rzeczy jak wanienke,przewijak,jakiś bujaczek to tu kupiłam tylko ten wózek mnie martwi i łóżeczko bo dopiero w grudniu dojedzie,żeby tylko na czas ja chciałam łóżeczko z mozliwością kołyski takie 2w1 a i pościel do łóżeczka tez wypatrzyłam na allegro,jest super i ma gratis pościel do wózka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
przeraza mnie to wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny, my jestesmy od dzis w domu, bylismy jeszcze dodatkowe 4 dni w szpitalu w Oslo, bo maly mial infekcje i potrzebowal antybiotyku, takze ja spalam w hotelu szpitalnym a maly na oddziale dzieciecym, jedna totalna meczarnia, z tego hotelu musialam biegac na karmienie co trzy godziny,jestem padnieta, po porodzie nie mialam dnia by odpoczac, ale najwazniejsze ze jestesmy juz w domu, Emilek troche zestresowany nowym miejscem i plakal mi po powrocie do domu , teraz dopiero zasnal, porod mialam latwy dosc,ale to co dzialo sie potem to masakra jakas, malego mi zabrali i przewiezli do Oslo, a ja musialam zostac w szpitalu w ktorym rodzilam, mimo ze plakalam i prosilam ze chce jechac to nie chcieli mnie zawiezc , wiec sie wkurzylam i pojechalismy naszym samochodem , ehhh ciezko bylo, dzis mimo zmeczenia jestem szczesliwa, ze w koncu w domu , a to Moj synus zaraz po urodzeniu,za nim go zabrali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
nie wiem nie chce mi sie zdjecie wczytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aleks super że juz jesteście w domku mogę sobie tylko wyobrazic jakie to było okropne jak Ci wzieli Emilka ale teraz najważniejsze że wszystko jest dobrze buziaki dla małego to rodziłas bez żadnych znieczuleń tak???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A dlaczego nie mogłaś być z dzidziusiem??? piszesz że Ty byłaś w hotelu a maleństwo na oddziale kurde to nienormalne i wierze ze byłaś zmęczona i padnięta;(
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks,super,ze Jestescie juz w domku To sie kochana nastresowalas Ale dobrze,ze juz po wszystkim A zdjecie jest pewnie za duze i dlatego nie chce Ci sie wczytac. Otworz zdjecie w paincie i zmniejsz rozmiar. Tzn. ja tak robie bo najprosciej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok