Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
marzenie ja to sie zastanawiam czy isc bo mj maz nie da rady;(a ja jestem za bardzo wystrachana;(
zuzia sodka jaK zawsze
gratulacje i czekam na wieksza notke
aj aga miesiac jak to leci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny,co do tego kursu,to ja nie wytrzymalam do konca. Ucieklismy z mezem jak juz bylo bardzo nudno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
ela turkiewicz
(urwis)
Wiking
Cześć Dziewczyny
Jetsem tu nowa. Za około 1,5 miesiaca zostane poraz drugi mamą chetnie dołącze do forum
Czy sa tu rowniez jakies mamy z podobna data porodu??!
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss namów męża przy okazji sie poznamy mój też pracuje ale powiedziałam mu że musi sobie wziąśc wolne he ten kurs jest 18 pazdziernika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A jak nie to sama przyjdz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja bylam na tym kursie ktory byl wczoraj i w sumie bylo ciekawie,wiec jak sie uda to skocze jeszcze na ten 18 pazdziernika ale tym razem wezme ze soba meza-bo w sumie warto,zeby posluchal ze to nie jest tak zle wcale Termin mam na 25 pazdziernika wiec jak 18 jeszcze nie zechce sie nikomu wychodzic to melduje sie Pozdro dziewczyny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
postaram sie byc bo w sumuie jestem ciekawa ale tez watpie ze wytrzymam do konca heh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
na dziś termin i nic.......... mąż wraca dziś w nocy... nie wytrzymał do soboty Maja siedzi cichutko i jej się nie spieszy.... mi ciężko... boli brzuch i plecy a potem przechodzi i nic.... już chcę być po.......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Limetka,jeszcze sie moze zaczac W sumie to teraz w kazdej chwili cos sie moze ruszyc A Maja i tak wyjdzie kiedy bedzie gotowa Wiem,ze Ci juz ciezko i te ostatnie dni sa bardzo ciezkie. Ale juz niedlugo bedziesz mama
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aleks, gratulacje Mam nadzieje, że juz za chwilkę wrócicie do domu!

Dziewczyny a ten kurs to w którym szpitalu jest? I jak on się ma do szkoły rodzenia?
Mnie jutro czeka pierwsza wizyta u położenej tutaj, ciekawa jestem jak to bedzie

Ja też nie mogę spać po nocach, a nigy nie miałam z tym problemów, jak sie przebudzę na siusiu to potem się przewalam z boku na bok i nie mogę usnąć. Czuję sie jakbym nie mogł a sobie miejsca znaleźć, z PL przywiozłam sobie taką poduchę "kojec" do spania, gdyby nie ona to nie wiem jak bym w ogóle spała.
A pogoda taka, że szkoda gadać..... Ale twardo ubieram kalosze i sztormiak, biore psa i wychodze na spacer bo bym sie udusiła w domu chyba.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok