Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Limetka mówisz czekasz na Maje...
Ja też czekam na Maje albo Filipka jeszcze nie wiem co
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Jasna świetny link dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
co do zapiekanki makaronowej to wygląda to tak że głowny składnik to makaron a resztę wg uznania. Ja np daję: podsmażoną kiełbaskę, cebulkę, czosnek, brokuł, marchewkę i zalewam to sosem beszamelowym. na wierzch ser tarty . Kładę makaron cienka warstwa sosiku i troszkę sera, i kolejne składniki tak samo przekładam, Na wierzch sos i ser
przepis na sos
pychotka.pl/pychotka/content/view/2205/55/

ja do ten sos sobie modyfikuję troszkę ostatnio dodałam curry i zioła prowansalskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
1 dzień do końca terminu... jutro zacznie się 41 tydzień... brzuch nisko, Maja siedzi i czeka na odpowiedni moment... w nocy bolał mnie trochę brzuch na dole i plecy ale nie mocno no i teraz całkiem jest dobrze nie wiem czy rozpoznam że zaczynam rodzić... mąż po telefonie ode mnie przyjedzie po 7 godzinach więc wolałabym rozpoznać wcześniej jakieś symptomy... ale ja nie mam pojęcia o porodzie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Uwielbiam zapiekanki a ta wyglada smakowicie oczywiście wypróbuje przepis limetka pewnie jestes jak na szpilkach teraz trzymaj sie i na pewno rozpoznasz kiedy sie zacznie choc pewnie jak na mnie przyjdzie pora to ja tez bede miała wątpliwości czy to już
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny a ja narazie usiluje zrzucic zbedne kg po ciazy zostalo mi 10 ehh i waga stoi wiec narazie nie jem slodyczy itd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zapewniam Was kochane,ze bedziecie wiedzialy,ze to juz marzenie,te twardnienia brzusia co masz teraz to nic w porownaniu do skurczy porodowych Jak nie bedziecie mogly zrobic kroka to znak,ze dzidzia zaraz bedzie na swiecie Limetka,nie chce straszyc,ale 7 godzin moze nie wystarczyc. U mnie od odejscia wod wszystko trwalo 6,5 godzinki. Czulam,ze cos jest nie tak ale nie bylam pewna. Dopiero jak wody poszly,to obudzilam meza Kasia,wiem ,ze ciezko zrzucic zbedne kilogramy. Ale trzymam kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
dla nie karmiących polecam dietę dukana, ja schudłam 10kg
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
napewno będziecie wiedzieć jak się zacznie a i limetka ja zgadzam się z Agą bo ja po odejściu wód w 7godzin to już byłam po porodzie: także może mąż nie zdążyć ale miejmy nadzieje że wszystko będzie oki
dziewczyny wybieracie się na wyprzedaże?? w sobotę są na majorstuen my z mężem jedziemy się obkupić no i oczywiście synka mam nadzieje że będzie spał, a ja będę latać bo straganachmi kochane do normalnej wagi przed porodem został tylko kilogram, aż sama jestem w szosku że tak szybko zrzuciłam, a jestem z tych osób które mają problemy z wagą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Karolina mam takie pytanko ile kosztuje u Ciebie obcięcie?? może coś bym zmieniła na głowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok